kolay gelsin ablam
tebrik edrim cnm devamı dilerim
hadi bakalım cnm kolay gelsin allah seni lili ablamın sopasına düşürmesin cnm :))))
iyi keyifler cnm
tebrik ederim arkadaşlar 2. liğimizi
tebriklerrrr kızzzlarrr 2.olmuşuz :sm_cool:
üzgün kız bunlarda sana canımmm :hooray:a.s.:nazar:
ilaydatatlım bence sabah aksam 1 er saat yap sabah yuruyusude metabolızmayı guzel hızlandırır
canım boyun kac acaba?kılolarımız hemen hemen yakın yarısırız:jeyyar:
bugun ben ne yedım
sabahiki dılım cavdar ekmegı domtes salatalık çökelek yedim
öglen3köfte 3 dılım patetes(fırında)1 kase mercımek çorbası marul yeedım
akşam 1 kase nesfıtle süt(yagsız)saat 18.00 da
sonra 20.00 da yarım kase corba içtim ben den bu kadar
sekerler
ilay kıs sen bekarmıydın
evli ve çocuklu olan üzgünkızdı o zaman hemi
anam bendeki hafızada kuşlarda bile yok
karıştırdım iicene
sizin yediklerinizi okuyunca ben bugün fazla yemişim gibi geliyor..ne de olsa 3 kilo verdim ya...sabah bok yeşillik eşimin yaptığı 4 kaşık melemen peynir yedim.öğlen tavuk ve salata.akşamda salata yedim.ama bugün spor yapamadım...
canım ekmegı cok yemedıysen bence hıc de cok yememıssın gayet guzel ..canım benım vereceksın hepımızz istedıgımız kıloya ulasacagız ınsallah:Saruboceq:kızlarr ben sımdı laha yagımı surup sporuma baslıyorummm ...kaydirigubbakcemile2tombikim çok teşekkürler....inşalla seni kilona ulaşırımfisfisfis
canım ekmegı cok yemedıysen bence hıc de cok yememıssın gayet guzel ..canım benım vereceksın hepımızz istedıgımız kıloya ulasacagız ınsallah:Saruboceq:kızlarr ben sımdı laha yagımı surup sporuma baslıyorummm ...kaydirigubbakcemile2
ilay tombikim spora başladı..DUYURULUR..hani siz kilo verme yaışına girdiniz ya...benle yarışcak yok mu?ama kilomuz yakın olsun biribirine..
merhaba ben siteye yeni üye oldum baktım bulamadım 100 kilo üzeri grup varmı açaba ben (136 )yımda((
merhaba ben siteye yeni üye oldum baktım bulamadım 100 kilo üzeri grup varmı açaba ben (136 )yımda((
Günaydın kızlar,
Herkese iyi pazarlar diliyorum.
Üzgünkız senin kilon kaçtı canım.
Kilo çizelgen neden yok?
Evet biz tombikle başladık,
Ama benim öyle hedefim yoktu,
Tombiki gaza getireyim biraz.
Kızın sevgilisi gelecekmiş, şöyle incecik karşılasın sevgilisini)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?