tamam canım ,yarın son sınavım sınavım bıtsın sporda baslıyor :jeyyar:
llyy abla masallah ece cok guzel vermıselma kromun 1 kutusunu bıtırdımı?sporda yapıyor mu?
ablaaa benide yardımcı alsana , sıradan girişelim bu tembellere totişlerini kaldırıp şu bahar havasında yürüyüş yapsınlar :1shok:delikafadulden:1ninca:
azraaa sende fena değilsin canım ama daha dikkat istiyor spor istiyor
ben başak burcuyum
al abla bir maydonozda ben kaydirigubbakcemile3
doğrusun cnm spora yenı başladım bı yele qörüşüyorum fıtnessa başlıyacam orda da
selmacım sende üzülme motivasyon kilo verebilmek için şert canım vermeye başladımya önümde zaytinyalılar var 1 tane bile almadım öğlen 2 tane yerim ama
dün akşam çocuklara köfte patatez kızartım 1 tane tadına bile balmadım tadına bakarsam geri gelir diye korktum türlü yedim azıcık yağla yaptım
başaklar yumuşak yüzlü oluyorlar edicim kendimden biliyom :kaydirigubbakcemile3:
yaaa yaşlandık anacım 30 a merdiven dayadımsenağlamasenağlamahımm ben 08.09.1981 1 yıl fark atmışsın bana ha
evet yaa nefret diyorum huyumdan birne çok sinirlerim ama bana azıcık gülse yelkenler suya iner yapılanları unuturum
yaaa yaşlandık anacım 30 a merdiven dayadımsenağlamasenağlama
[
ben bişi itiraf edicem temizdir, düzenliyimdir ama titiz değilimdir,:1ninca: hatta arada bir eşim bana pasaklı derrr naniknanik
eh yolu yarılamışız artık tabi yaşlandığımızı görürsek
hayyy ağzını yirim senin ( çokmu gayserili gibi oldu, geçen arkadaşın biri dedi bana gülme krizlerine girdim hiç beklemiyordum )eee hayatım olacak okadar çalışıyosun sonuçta
ama ben aynaya bakınca moralim bozuluyor göz kenarlarındaki çizgilerden
hayyy ağzını yirim senin ( çokmu gayserili gibi oldu, geçen arkadaşın biri dedi bana gülme krizlerine girdim hiç beklemiyordum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?