Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın günaydın bugü kendimi daha hafif hisdiyorum 1 kilo vermişim ama sanki 5 kilo gitmiş gibi hafifim:))
ablacım çok geçmiş olsun canım babcığına
asicim senin bızdıka da canım ona biraz vitamin takviyesi yap bence kaşık mamalırı falan al vitaminli sütler ver ben öğle yapıyom antibiyotik içe içe vücutlarında vitamin kalmıyor bağışıklık sistemi içice zayıflıyor buseferde daha fena hasta oluyorlar
özlemcim kararına saygı duyuyorum ama her veremeyen takımdan ayrılamya kalkmıyor biliyorsun biz seni biliyoruz çok zor kilo verdiğini
exodexde almışın inan faydasını görecen buseferde tüh çıkmasaydım diyeceksin .neyse son karar senin canım ama bizi yanlız bırakma hemii

Teşekkür ederim canım.
Evet bu yarışmaya katılmak istiyorum çünkü kilo verirken insanın gerçek bir desteğe ihtiyacı oluyor.
Yorulduğumuz sıkıldığımız bunaldığımız zaman burada yazışarak rahatlamak çok güzel bişey.
Kilo verme sürecinde arkadaşlara da faydalı olurum inş.
Şimdi çıkıp bir saat yürümek istiyorum.
Dün misafirlerden dolayı çıkamadım ve kendimi suçlu hissediyorum.
Sanki yediğim her şey midemde kalmış gibi bir his var içimde

azracımmm canını sıkma yaaaw haftaya bence daha faza verceksın
bende sabah tartılmıstım tam 65 kıloydum baslamadan once 65.8 dim ,benım ıcın onemlı olan haftaya kı sonuc cunku ilk hafta yanıltıcı oluyor ..
ilayda ve kılo veren tum canım arkadaslarımı tebrık edıyorum tebrık edıyorum Şeniz

teşekkür ederim huselim ama bu hafta daha farklı olacak inş

havalar güzel oldukca insan daha bi istiyo zayıflamayı

yürüyüşün çok etkili olduğunu düşünüyorum bugün arkadaşıma gitcemm yine yürüyeceğim

kızlar şu analizlerle ilgili durumu çok iyi inceleyin
bakın ben böyle sıkı bir uygulamaya gelemem
kendimi baskı altında hissederim
diyenler varmı?
var ise eğer analiz dışı kalabilirler
sonuçta hepimizin kilo verme düzeni farklı
bu listede kendinizi bu şekilde görmekten rahatsız olurmusunuz?
yoksa sizce daha mı motive olursunuz deyin bir bakalım
istemeyenleri bildirelimki boşuna uğraştırmayalım püsküütü analiz işleriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…