Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar ıı akşamlar bnde eve qeldım
öğleden sonra teyzemn kızıyla yürüyüş yaptık 1 saat
öğlende bı bıber dolması 6 adette yaprak sarması yedıım
şımdılık bu kadar
bu arada bnmde dıkkatımı çektı meleksu neden yook dıyoruduum
dılerım önemlı bışeyı yoktur
meraklandım şımdı bak

elma kromdan mennun musun?bende ilerde almayı düşünüyorum.bu arada Allah zihin açıklığı versin:))))

asuu korkma seni bıraktım kızım yine enfeksiyon kaptı öğlenden beri hastanelerde süründük 40,2 ile götürdüm .. ve tüm bebeler bu sekilde ya ölcem ben
(
canım çok gecmıs olsunn bebişine allah acil sıfalar versın canım
arkadaşlar ya benim agzımın ici hep yara olmuş acaba diyetle bir alakası varmı bir bilginiz varsa diye söyledim diyetten olabilirmi acaba
kızlar cok gecmıs olsunn..yaa dıkkat edın kendınize nolurr..selmacım benımde agzımda yaralar cıkar doktora gıtmıstım vıtamınsızlıkten demıstı..bıde solusyon vermıstı yaraların ustune suruyordum..
canımmm benımdee göbüşş var yapmamız gerekennn mekıkkaydirigubbakcemile2hımmm bıdee ben gecen sene spor salonuna gıtmıstım orda kı spor hocası spor yapmadan 15 dak once 1 tane kahve ıc demıstı sanırım yag yakımını hızlandırıyor yada enerjı verıyor
hangı krem canım merak ettım..spora baslıyım haftasonu benımde lahana yagı var onu duzenlı kullancam bıraz kotu kokuyor ama...azra sılaaa yuruyus yapmaya gıderken sende lahana yagını surup streçlenip yuruyus yapabılırsın..zaten lahana yagı ıle ıncelme topıgı varrrr yaaa ordakı yorumlar guzel ozellıkle hcr arkadas çok guzel ıncelmıs
bende maden suyu içmeye başladım bir kaç gündür litrelik olanlarından aldım hergün 2 bardak içiyom
hani şişelerde satılıyor yaaa maden suyu ondan 1 tane onerıyorlar canım sanırım ender saracın yazısında okumustum
canım branşım almanca ingilizce öğretmenliği yapabilmek için tezisde yaptım ama hala evdeyim ufak teke özel derslerle idare ediyom
ahhh ahh bu konuda bende cok dertlıyım bız 4 sene okuyalım ustune 1 sene yuksek lısans yapalım(formasyon)sonra kpss sınavına gırelım yıne de atanamalıyım..bende matematıkte okuyorum bu sene son senem seneye formasyon alcam ama malesef devletımız cok komık sayıda alımlar yapıyor ıhtiyaç yok mu yani..tabi türkçe ogretmenı hem türkçe hem ıngılızceye girerse olmaz tabii..yakın çevremde bu durumda olan var malesef..

hayırlı olsun tartın sekeryerimsenibenyaaa sizde hergün tartılıyormusunuz elimde degılımmm her sabah kalktıgımda tartılıyorum yaaa:sm_confused:

elma kromdan mennun musun?bende ilerde almayı düşünüyorum.bu arada Allah zihin açıklığı versin:))))

benim 3 gunum bıttı yenıyım ama gercekten susatıyor bol su ıcıyosun piskolojik de olabılır ama tatlı ıstegımı azalttı ..benım için en önemli etkisi bir takviye oldugundan ve parama yazık olmasın dedıgımden yedıklerıme dıkkat etmem motıvasyonumu arttırdı yanı canım

sağolun kızlar tesekkürler...

modcum hala ates takibindeyim uyudu suan dr antibiyotik yazdı iğne olarak onu yaptı arkadasım birazcik iyi allaha sükür ama ates 37,8 civarı insallah biter bu ates yarabbim yaaa(

canım geçer inşlallah antibiyotiğe başlayalıda 2-3 olmuş artık etki eder.
benim oğlanda çok sık ateşlenirdi bu nedenle elinde derece ile beklemek ne demek çok iyi biliyorum. allah evlatlarımızı esirgesin ..

insallah iyi olur artık her ay bu mevzu artık bitkin kaldı yavrum... modcum zor valla birde benim kız ates ölcerden korkuyor atesini ölcemiyorum zorlaya zorlaya alıyorum sonucu offf dedin gibi rabbim cümle cocukları hastalıklardan korusun aminnnnnnnnnnnnnn

cnm eskiden dediğin gibi sadece yemeklerden önce içiyordum ama sonra üşenmeye başladım bu sefer günlük olarak yaptım ve ne zaman aklıma geldiyse içtim aynı etkiyi gördüm bu arada kırom hapıda almaya başladım bu hafta elma kıromu değil ama sade kırom olandan solgarın ki
tatlım o kadar fazla sirkeli su içme sağlıklı mı?burda okumuştum yemekten önce ya da sonra bir bardak sirkeli su öneriyorlardı.miden de bir yanma yok mu?
cnm aslında fazla değil gün de üç kere alınacak ölçüyü ben ikibuçuk ltrelik suyun içine yapıyorum daha öncede dediğim gibi git gel içiyorum midemde yanma hiç yapmadı herangi bir yan etkide görmedim tam aksine kendimi enerji yüklenmiş gibi zinde hissediyorum
teyzesiyiz tabi ablam inşallah onu çok mutlu edecek bir sonuç çıkar yarın baskülde
babana da mevlam şifalar versin ablam
sağolun kızlar tesekkürler...

modcum hala ates takibindeyim uyudu suan dr antibiyotik yazdı iğne olarak onu yaptı arkadasım birazcik iyi allaha sükür ama ates 37,8 civarı insallah biter bu ates yarabbim yaaa(
inşallah bir daha rahatsızlanmaz atar artık bu hastalığı üzerinden cnm mevlam şifalar versin
amin cnm

lılly ablacım gecmiş olsun babacıgına :1no2:

aminnnnnn:Saruboceq:

husell tatlım yeni katılanlar yarın bildirimde buluncak mı yoksa haftaya mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…