Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tebrikler azadcım ben bugün çıkamadım daha
tam çıkaaktım oğlan her yeri çikolatalı süt yaptı ortalı temizle oğlanı yıka derken oğlanı o halde dışaı sürükleyemedim belki akşam üstü uyandıktan sonra
yürümediğim zaman daha halsiz oluyom ben
azracım sen nasılsın fıstığım çok keyifsiz yazıyorsun buraya hep canlan artık biraz ya
ne oldu eski azraya
yoksa bizi beyeniyormusun artık...

Canım benim kıdemimiz aynıymış derken meslekteki süreyi kasteddin galiba.
Ama derece-kademe olarak ben 8 yıllıklardan biraz öndeyim.
kalkınmada öncelikli iller arasında çalıştığımdan laf aramızda 4/3 oldum))))

Bu arada dün yazamadığım için üzülmüştüm.
Şimdi kızlar kaynatıyorlardır, ben yokum diyordum.
Bugün de çok müsait değilim aslında ama kendimi zorlayarak oturdum.

Meleksu ne demişti bu arada?
Ben de merak ettim şimdi:sm_confused:

sorun değil başakcım elinde omayan sebeplerden sonuçta yazamamışın herkezin dönem dönem sıkıntıları oluyor uzak kalabiliyor
azadcım şu avatarın altına yazdığını yazıyı nasıl yazıyonun bide onu öğrenebilirmiyim
fazla karıştırmak istemyom bir gün yeniydim ozaman bir karıştırdım fena oldu herşey hala smilerim yok mesela düzeltemedim bir türlü:))

sabredeceksin cnm herşey birden bire istediğimiz gibi olmuyor yavaş yavaş pes etmek yok inşallah
bende içiyorum akşamları yemekten sonra 1 şişe içiyorum mutlaka
edi bende içiyorum ama limonlusunu ondada şeker var o yüzden fazla içmemeye özen gösteriyorum
tüm takıma tünaydın kaydirigubbakcemile5
hastalara şifa dertlilere deva
şişkolara yağ kaybı ver alllahım :Saruboceq:

amin ecmain .inşallah ablam
abam vallahi ece takımda merak kaynağımız oldu yarın en çok eceyi merak ediyorum inşallah pes etmez de incecik manken gibi olur

eve yeni geldim arkadaşlar ilk işim pc yi acmak oldu sabah sirkeli suyumu yaptım bir koca bardak içtim evden çıktım işlerimi hallettim gelinimize oturmaya geçtim sağolsun ikram yaptı iki yufkalı börek mercimek köftesi sayısını hatırlamıyorum bir dilim kek bir tanede küçük parca pudinkli tatlı +çay ama şimdi bol bol sirkeli suyumdan içeçeğim iki buçuk ltreyi bitireceğim her gün olduğu gibi etkisini görüyorum allahın izni ile yarın kg vermiş olarak karşınızda olacağım

Canımşu elma sirkeli suyunu nasıl içtiğini merak ettim. Başka herhangi bir destek almadan (elma-krom vb.) sadece sirkeli su mu içiyosun?
Bir de bunu ılık mı yoksa normal ısıda mı içiyosun?
Bugüne kadar hep aç karnına ılık olarak içilmeli diye duymuştum.
Ama sen öyle gün boyunca içiyorum deyince dikkatimi çekti.

kızlar bu gün yaklaşık üç ltreye yakın sirkeli suyumu içtim 5 gündür hergün iki buçuk ltre sirkeli su içiyorum toptan yapıyorum suyumu git gel içiyorum işe yarayacak galiba

tatlım o kadar fazla sirkeli su içme sağlıklı mı?burda okumuştum yemekten önce ya da sonra bir bardak sirkeli su öneriyorlardı.miden de bir yanma yok mu?

abam vallahi ece takımda merak kaynağımız oldu yarın en çok eceyi merak ediyorum inşallah pes etmez de incecik manken gibi olur

aman aman teyzesi teyzemi desin ablamı bilmiyorum ama sağolun Şeniz
dün azad da yazmış ençok onu merak ediyorum diye :roflol:
yarın görücez bakalım geçen hafta 81.800 dü :sm_confused:

bu arada öğleden sonra annemdeydim ayaklarım zorla oraya götürdü beni
babam rahatsızmış onu öğrendim haber vermemişler bana yeni sıkıntıdan kurtuldu duyurmayalım demişler :1no2:
tüm sağ kolu ellerine kadar yara içinde şok oldum :1no2:
doktorada gitmemiş neymiş efendim yarın cumaymış sonrada tatil yatış falan olursa doktor ilgilenmezmiş mantığa bakın Çok üzgünüm çoook

zaten teşhisi görünce koydum ben ama zona olmuş
eve gelip hemen pc den baktım zonanın görseline evet babam zona olmuş :1no2:
akşam eşim gelsin yemekten sonra hastaneye götürecem
en azından ağrı kesicisini ve losyonunu alırız :1no2:
allahım bu yaşlılar benim ölüm sebebim olacak kafamçokkarıştı

geçmiş olsun....:1no2:

iyi aksamlar cıtırlar oncelıkle bugun yaptıklarımı yazıyım sonraa neler konusmussunuz bır bakıyım:jeyyar:
sabah:7 de kalktım elma kromu aldım o sırada hazırlandım 1 dılım cavdar ekmegı peynır cay domatesten olusan kahvaltımı yaptım okula gıttım 9 da ve 11 de sınavlara gırdım orta gectı sonra eve geldım ...annecıme dun lahana kavur demıstım kapuska gıbı az yaglı ondan yedım 1 tabak yogurtlu ekmek yemedım sonra 1 2 saat sonra uyudum malum sınavlar oldugundan yoruluyorum kalktımm oyalandım elma kromu aldım sonra 2 dılım cavdar ekmegı ve peynır cay canım yemek ıstemedı...benden bu kadar yzılanları okuyım ders calıscam kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…