kızlar yeni bişey icad ettim yürüyüşe çıkarken karınlarına streç film sarıyolarmış bende iş yaparken ev işi yaparken sardım baya terletti 1 - 2 hafta deneyeceğim sonuçları yazarım kızlar ..........
slm kizlar 55 daka fitness yaptim 20 daka saunaya girdim sonra bir arkadas tel acti gel yuzmeye gidelim dedi bende tamam dedim hava cok guzel diye disarda yuzdum 30 daka sonra docuhda basim dondu ve arabaya girirkene icimde ne var ne yok cikartim gunes basima vurdu kaliba bugun cok yoruldum sanki dunyanin isinimi gordum ne valla ayaklarimin ustune basamiyorum o derece birazdan uzancam biraz suan canim yemek falan da istemiyor bugun sebze corba icerim :bbo::sm_cool:
özlem kuzum ben o kozmik temizliği yapmıyorum bu arada söleyimde
senin verdiğin kiloları alman sanırım bu kararımda etkili oldu
sen nasılsın olumsuz bir etki hissediyormusun kendinde
depresif halleri atlatabildinmi
Kızlar maşallah diyorum size. Dünden bugüne ne çok yazmışsınız. Ayol sizin işiniz gücünüz yok mu)))
Bu samimiyet süper yaa) Ben bugün okula gittim. Dersim çoktu bugün (bu arada öğretmenim). Ancak girebildim nete. Hepinize selamlar.
Bu arada bugün yazılanlara yorum yapmak istiyorum. biraz geç kalmışım ama olsun. Öncelikle yürüyüş ya da ev işi yaparken streç film sarmak işe yarıyormuş. Denemedim ama hep olumlu şeyler duydum. Bir zamanlar annem de yapmıştı. ışe yaradığını söylemişti.
Azra_sılanın kozmik beden temizliği konusunda da bi yorumum olacak. Şimdi arkadaşlar, zayıflatıyormuş diye duyduğumuz herşeyi bilip bilmeden uygulamak doğru değil. Ayrıca kozmik beden temizliği zayıflamak için uygulanan bi yöntem değil. O vücuttan antioksidanları atmak için yapılır. Tabi aynı zamanda yağ hücrelerinin yakılmasını da sağlıyor. Fakat bunu yapmak için bi doktor kontrolünden geçmek gerek diye düşünüyorum. Çünkü herkesin bünyesi birbirinden farklıdır ve mesela en basitinden sizin bi regl döneminizin uzunluğu bile nasıl yapmanız gerektiğini etkiler. Bana sorarsanız kozmik beden temizliği konusunda biraz dikkatli olun.
Ben ne yaptığımı anlatayım. Sabah aç karnına elma sirkesi, ince bir dilim ekmekle az miktarda peynir (vaktim yoktu), kuşluk vaktinde nescafe, öğlen iki kurabiye (okuldaydım) bol su ve akşama ızgara balık yiyecem. Tabi sürekli su. Yürüyüşe birazdan çıkmayı düşünüyorum.
hoşgeldini takımıza yeni arkadaşlar ilaybaşak canım uzun zamandır böğle değildik aslında hafta sonundan beri bir toparlanma oldu tekrar
bende yazamadım bir türlü
iyi dilekleriniz içi teşekkürler afacan bugün ne uydu nede rahar durdu şimdi nasıl olsuysa reklama bakıyor yazayım dedim hemen
sabah süt
öğlen az mecimek çorbası ve 1 posiyon pırasa yedim
streç işi erçekten iş yarıyor bende denemiştim selülit ler bağriz gidiyor