• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar bakıyorum kromlu takım olmuşuz
asicim sende elma kromumu aldın tatlım bende istiyom ama malesef alamam bu aralar :(
uygun bişeyler bulamam lazım
yürüyüş gibi bugün öğleden sonra evden bir çıktım yürüdüm yürüdüm saatlerce
sıkıntılarım var biliyorsunuz eski arkadaşalrım bilirler eşimle problemlerim olduğunu artık problemi kökten haletim canlarım :))
eşimle yollarımızı ayırdık daha doğrusu ayıralı 1.5 ay olmuştu artık resmi olarakda ayrıldık
arada böğle gel gitlerim oluyor kusura bakmayın çocuklarım açısından biraz sıkıntılı zamanlar geçiridim ama şimdi duruma alıştılar sıkıntılarımızın çoğunu halettim

ben hissediyordum sende ki gel gitlerden bişeyler olduğunu ama fırsatını bulamadığımdan soramıyordum bi türlü..
şeker hiç üzme kendini.bilakis üzülmek için değil sıkıntılarından arınmak için ayrıldın..
allah kimseyi çaresiz bırakmaz unutma..
sen güçlü bir kadınsın..atlatırsın ilk günlerin geçmişe ait alışkanlıklarını..
bizler burdayız her zaman yanındayız şeker..

günaydın kızlar,
cumanız mübarek olsun, hepinize başarılar diliyorum
bana gelince kilo verme işi berbat zira salı günü 20 lik dişimi aldırdım ve kaçgündür ağrı içinde kıvranıyorum
bugün tartıda berbat bir rakam gördüm umarım aldığım ilaçların etkisidir yoksa şoka girerim
lil ablacım , ecem kızımız girmiş takıma hayırlı olsun, lacey ablamın kızıda 9.takıma katıldı billur olarak oda gayretli inşallah yavrular sıkıntılarından kurtulurlar.
aytencim canım uzun zaman hastanelerde uğraştınız biliyorum, ama kısmet olupta görüşemedik seninle
takımdan ayrılmışsın şeker, hayırlısı
kızlar işyeri doktoru gelmiş ilaç yazdırmaya gidiyorum görüşmek üzere

slm arkadaşlar bu gün çok yorucu bir gün geçirdim bu ara ne oluyor bilmiyom ya eskiden ev kuşu gibiydim çok nadir çıkardım evden ama hem düğün hem sünnet hatalıklar ablamın durumu ev inşaatları okul derken kafayı yemek üzereyim ya evde oturmayı özledim hala evim inşaat durumunda tam bitmedi 10 parcaya bölündüm resmen ya kaptanlarım sizi zor durumda bırakıyorsam eyer izin verebilirsiniz bana siz kovmadıktan sonra öyle yada böyle geç meç ben buraya uğramadan durmam biliyorsunuz ama paylaşım her zaman bir olmuyor düzenli değilim karar size ayit sayğı duyarım vereceğiniz karara şunuda söyleyeyim kapıdan kovsanız bacadan girerim olurda yarışmacı olarak yapmam gerekenleri yapamazsam lili ablam gibi katılırım ama sorun yok sen gelde böyle gel dersenizde başım gözüm üstüne derim
ufff ne döktürmüşsün be asuu..canım benim sayfalar zaten ilerlemiyorki..sen böyle karamsarlığa düşme şeker..kilo alma yeter..sen kilo vermeye bak..az kaldı zaten hedefine.
günlük yürüyüşlere başla..
birde tahlil yaptır..
arkadaşlar aslında hepimiz düzenkli yaptırmalıyız tahlillerimizi
öyle bi konuşmuşsunki luboş sanki herkes burdada sen yoksun :sm_confused:
burda kimse yokki zaten şeker :sm_confused:
selma 12 ben akrep azra sıla olmasa ohooo buranın hali içler acısı :1no2:
sen ve azad arada
husel ve büyük azra hozlemk çok çok arada
çitosta o kafilede :sm_confused:

sonuç zaten kimseyoka.s
devam et şeker benden sana izinn
en azından günlük uğruyon :1rolleyes:

hiç uğramayanlar düşünsün naniknanik
doğru söze ne denir.. işte buuuuŞeniz
selmacım zor yaa
onlarada zor banada
ben devamlı tedirginim bir hata yaparım yanlış anlarlar diye
onlar tedirgin benim evimin üstündeler diye :1no2:
birde dışarıya hiç çıkamadım çok bunaldım yaa :1no2:
yarında oğlum geliyor
ona hazırlık yapıcam bir taraftan ev temizliyorum falan kafamçokkarıştı
ablam gözün aydın..bu kadar sıkıntının içinde senin için güzel bir gelişme..
geçer ablam sıkma kendini..çok zor senin için tamam ama elden gelen bişey de yok işte..
kocaman qünaydııın
qüzel bırqün dılıyoruum
günaydıınŞeniz
ablam gerekeni demiş lubab doğru söze ne denirki:))

akrep bugün laptopum yok yanımda beni sabit geç canım
ok kaptan
günaydın arkadaşlar,

Çok üzgünüm bu hafta kilo veremedim. Aynıyım. Zira regl olucam onun etkisi:( Ama spora da yavaş yavaş başladım. stepperda 500 adım attım. biraz da bacak hareketi yaptım. Malum benim derdim bacak bölgesi.
birde ben başlasam şu spora kendimi halsiz hissediyorum ve hergün erteliyorum yaa
maalesef dığer azrasıldakı olan dert bndede var regl olacam bnde
normalde bu dönemde 1, 1buçuk kılo bıle alrıım şımdı almamşım baktım tartıldım sabıtım
ama şışımde aynaya bakmak ıstemıyoruım:(

desene bitince bayağı vercen kiloyu şeker

günaydın kızlar,
bana gelince kilo verme işi berbat zira salı günü 20 lik dişimi aldırdım ve kaçgündür ağrı içinde kıvranıyorum
bugün tartıda berbat bir rakam gördüm umarım aldığım ilaçların etkisidir yoksa şoka girerim
lil ablacım , ecem kızımız girmiş takıma hayırlı olsun, lacey ablamın kızıda 9.takıma katıldı billur olarak oda gayretli inşallah yavrular sıkıntılarından kurtulurlar.
aytencim canım uzun zaman hastanelerde uğraştınız biliyorum, ama kısmet olupta görüşemedik seninle

günaydın canım hoşgeldin..
geçmiş olsun.. dikkat et kendine..
şeker ece girmedi takıma ablamız bize faydası olsun diye paylaşıyor yaptıklarını ama bizde yine tık yokÇok üzgünüm çoook

cumanız mübarek olsun şekerler..
burda acaip soğuk ve yağmurlu bir hava var..
dün akşamdan bu yana da acaip ishal durumları var bende..ama rahatsız edici bir şekilde değil tabi..
birde kendime defter yaptım iki gündür..saatleriyle ne yediğimi yazıyorum..spor olarak yaptıklarımı felan..
çok da iyi oluyor..istediğim an karıştırıyorum..bundan sonra kendimi daha sıkı tutucam..
en azından veremediğim haftanın yanlışını daha iyi araştırabilirim
unutmayalım şekerler kendi problemimizin tek çözümü yine biziz..
ben içtiğim hapları sadece vitamin takviye diye alıyorum..eksiklikleri kilo verdirmeyi durduruyor çünkü..
sakın yanlış anlaşılmasın..
bişeylere güvenip yemeye devam edersek tembellik yapıp spor yapmazsak kesinlikle alırız kiloları..

8. TAKIM * *97.ETAP SONUÇLARI**
akrep33 ( 60,0 ) / 60,0 / 0,0 / 0,00% )
asi_deniz (kendi isteğiyle ayrıldı )
husel ( 73,0 ) / 73,0 / 0,0 / 0,00% )
lubabe ( 72,2 ) / 72,2 / 0,0 / 0,00% )
hozlemk ( 78,6 ) / 78,6 / 0,0 / 0,00% )
azad ( 61,0 ) / 61,0 / 0,0 / 0,00% )
çitos ( 108,1 ) / 108,1 / 0,0 / 0,00% )
duru16 ( 80,0 ) / 80,0 / 0,0 / 0,00% )
selma12 ( 83,5 ) / 83,5 / 0,0 / 0,00% )
azrasıla ( 103,8 ) / 103,8 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 117,0 ) / 117,0 / 0,0 / 0,00% )
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 837,2 ) / 837,2 / 0,0 / 0,00% )

cumanız mübarek olsun şekerler..
burda acaip soğuk ve yağmurlu bir hava var..
dün akşamdan bu yana da acaip ishal durumları var bende..ama rahatsız edici bir şekilde değil tabi..
birde kendime defter yaptım iki gündür..saatleriyle ne yediğimi yazıyorum..spor olarak yaptıklarımı felan..
çok da iyi oluyor..istediğim an karıştırıyorum..bundan sonra kendimi daha sıkı tutucam..
en azından veremediğim haftanın yanlışını daha iyi araştırabilirim
unutmayalım şekerler kendi problemimizin tek çözümü yine biziz..
ben içtiğim hapları sadece vitamin takviye diye alıyorum..eksiklikleri kilo verdirmeyi durduruyor çünkü..
sakın yanlış anlaşılmasın..
bişeylere güvenip yemeye devam edersek tembellik yapıp spor yapmazsak kesinlikle alırız kiloları..

defter olayını bnde yapayım
ılerde hatıra kalır
unutmam bu kötüqünlerı
nasıl kıloların zorla verıldığını:delphin:

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar diliyorum

selam kızlar bakıyorum kromlu takım olmuşuz
asicim sende elma kromumu aldın tatlım bende istiyom ama malesef alamam bu aralar :(
uygun bişeyler bulamam lazım
yürüyüş gibi bugün öğleden sonra evden bir çıktım yürüdüm yürüdüm saatlerce
sıkıntılarım var biliyorsunuz eski arkadaşalrım bilirler eşimle problemlerim olduğunu artık problemi kökten haletim canlarım :))
eşimle yollarımızı ayırdık daha doğrusu ayıralı 1.5 ay olmuştu artık resmi olarakda ayrıldık
arada böğle gel gitlerim oluyor kusura bakmayın çocuklarım açısından biraz sıkıntılı zamanlar geçiridim ama şimdi duruma alıştılar sıkıntılarımızın çoğunu halettim

durucum senin içinde üzüldüm canım Allah hakkınızda hayırlısını versin

günaydın kızlar,

geçmiş olsun edicik ne zordur 20 lik diş.......

arkadaşlar ben sabitim

defter olayını bnde yapayım
ılerde hatıra kalır
unutmam bu kötüqünlerı
nasıl kıloların zorla verıldığını:delphin:

yap cnm yap..
hatta şöyle yapalım..
8. takım herkes defter tutsun..hergün düzenli tarihli saatli yediklerinizi yazıyosunuz..
kilo verdikten sonra çok zevkli olur okuması şekerler

8. TAKIM * *97.ETAP SONUÇLARI**
akrep33 ( 60,0 ) / 60,0 / 0,0 / 0,00% )
asi_deniz (kendi isteğiyle ayrıldı )
husel ( 73,0 ) / 73,0 / 0,0 / 0,00% )
lubabe ( 72,2 ) / 72,2 / 0,0 / 0,00% )
hozlemk ( 78,6 ) / 78,6 / 0,0 / 0,00% )
azad ( 61,0 ) / 61,0 / 0,0 / 0,00% )
çitos (kendi isteğiyle ayrıldı )
duru16 ( 80,0 ) / 80,0 / 0,0 / 0,00% )
selma12 ( 83,5 ) / 82,3 / 1,2 / 1,44% )
azrasıla ( 103,8 ) / 103,8 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 117,0 ) / 117,0 / 0,0 / 0,00% )
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 729,1 ) / 727,9 / 1,2 / 0,16% )

Son düzenleme:
durucum hakkında hayırlısı olsun canım, bundan sonra seni zor günler bekliyor belki ama sen güçlüsün bunların üstesinden geleceğine inanıyorum canım benim
azadcım sağol canım evet çok zormuş doktor dikiş atmadı daha zor iyileşiyor diye
akrepcim tşk ederim canım benim, senin kilo vermende durmuş maşallah bana yetişmişsin şeker zaten böyle yemeye devam edesem ben aynı oluruz, diş ağrısı falan dinlemiyorum çuk çuk yutuyorum valla
hozmlek nasılsın canım görüşemiyoruz

günaydın kızlar
rekor ecede o zaman
1 kilo 600 gram vermiş bu hafta :lepi:
anası ise 67.600
artı 500 gram :çok üzgünüm:
ama sebebinin ne olduğunu az çok kestiriyorum dün tüm gün sıkıntıdan leblebi yemiştim sen misin leblebi yiyen karnım davul gibi şişti :bbo:
dünakşam dan beri 4 aylık hamile bi kadın gibiyimmm :1no2:

Back