kız muhsin bey ve yanındakiler kim
anlamadım şeker noldu ki
selam kızlar bakıyorum kromlu takım olmuşuz
asicim sende elma kromumu aldın tatlım bende istiyom ama malesef alamam bu aralar
uygun bişeyler bulamam lazım
yürüyüş gibi bugün öğleden sonra evden bir çıktım yürüdüm yürüdüm saatlerce
sıkıntılarım var biliyorsunuz eski arkadaşalrım bilirler eşimle problemlerim olduğunu artık problemi kökten haletim canlarım :))
eşimle yollarımızı ayırdık daha doğrusu ayıralı 1.5 ay olmuştu artık resmi olarakda ayrıldık
arada böğle gel gitlerim oluyor kusura bakmayın çocuklarım açısından biraz sıkıntılı zamanlar geçiridim ama şimdi duruma alıştılar sıkıntılarımızın çoğunu halettim
hoş geldin cnm allah utandırmasın istediğin kgya gelirsin inşallahiy geceler herkeze ben meleksu asi deniz sagolsun araci oldu bu grupa girmem icin herkeze tsk ederim
kendimi biraz anatim ben belcikada dogdum burda yasiyorum budan bir kac sene once bende zayif bir insandim 57/60 arasi gidip geliyordum ama son bir kac sene sonra stress den ve sorunlardan dolayi cok kilo almaya basladim ve bir senedir evden cikmiyorum ama insanin hayati birden biri tarafinda deserya iste iki gun once asi deniz bana bir mucize gibi geldi hayatima ona cok tsk ederim ve allahdan ne diliyorsa tez zamanda olmasini diliyorum onun sayesinda burdayim ve allah nasip ederse uzun bir sure sizinlen olcam suan 110/109 arasi gidip geliyorum pazartesi den iktibaren size hergun not verecem neyaptim ve ne yedim diye suan cok ama cok inaniyorum kilolari verceme ve en onemliside bence sizlerden aldim energie hepinizden allah razi olsun cunku yazilariniz gercekten bir insana guzel seyler veriyor ve BIZ BUNU SONUNA KADAR YAPACAZ cok tsk ederim arkadaslar
yasim 26 1,55 boy kilo 109 simdilik bukadar
not: eyer kilo verdiren yiyecekleri ve iciceklere yada yemekleri varsa bana yazarsaniz sevinirim cunku siz benden daha iy biliyorsunuzdur cunku aranizda epey kilo vermis olan var yazarsaniz sevinirim
iy geceler allah emanetsiniz xx
akrep ya benim baskül hala gelmedi tamirden yarın yine sabit yazın cnm gelmiş olsaydı bile durum pek değişeceğini zannetmiyorum korkum almış olmak ben iki günde bir dartılıyordum ona göre dikkat ediyordum yediklerime şimdi ne yapacağimi bilmiyorumben elma krom kullanmıyorum şeker..benimki sadece krom.birde B vitamini kullanıyorum..
dün benim dr da bayağı takviye vitamin yazdı daha almadım..
bende tırnak kırılması baş dönmesi gözümde yıldız uçuşması ve saç dökülmesi başladı..
bana kan ilacı,çinko,b vitamini,calsium yazdı..dün evde b vitamini vardı içtim gece..
iki ay kullanıcan bunları dedi..
benim kilo vermesi durdu..gr oynamıyor..sanırım bişeyler eksildi vücutta..
kullanalım bakalım faydası olur inşallah
durum cnm hakkınızda hayırlısı olsun cnm biliyorsun aynı yollardan ablam geçti ama sonuç geri döndü her nerede böyle bacılarım varsa mevlam hayırlı olan yolları tez vakitte en az hasarla geçirmelerini dilerim mevlamdan :Saruboceq:[:Saruboceq:selam kızlar bakıyorum kromlu takım olmuşuz
asicim sende elma kromumu aldın tatlım bende istiyom ama malesef alamam bu aralar
uygun bişeyler bulamam lazım
yürüyüş gibi bugün öğleden sonra evden bir çıktım yürüdüm yürüdüm saatlerce
sıkıntılarım var biliyorsunuz eski arkadaşalrım bilirler eşimle problemlerim olduğunu artık problemi kökten haletim canlarım :))
eşimle yollarımızı ayırdık daha doğrusu ayıralı 1.5 ay olmuştu artık resmi olarakda ayrıldık
arada böğle gel gitlerim oluyor kusura bakmayın çocuklarım açısından biraz sıkıntılı zamanlar geçiridim ama şimdi duruma alıştılar sıkıntılarımızın çoğunu halettim
slm arkadaşlar bu gün çok yorucu bir gün geçirdim bu ara ne oluyor bilmiyom ya eskiden ev kuşu gibiydim çok nadir çıkardım evden ama hem düğün hem sünnet hatalıklar ablamın durumu ev inşaatları okul derken kafayı yemek üzereyim ya evde oturmayı özledim hala evim inşaat durumunda tam bitmedi 10 parcaya bölündüm resmen ya kaptanlarım sizi zor durumda bırakıyorsam eyer izin verebilirsiniz bana siz kovmadıktan sonra öyle yada böyle geç meç ben buraya uğramadan durmam biliyorsunuz ama paylaşım her zaman bir olmuyor düzenli değilim karar size ayit sayğı duyarım vereceğiniz karara şunuda söyleyeyim kapıdan kovsanız bacadan girerim olurda yarışmacı olarak yapmam gerekenleri yapamazsam lili ablam gibi katılırım ama sorun yok sen gelde böyle gel dersenizde başım gözüm üstüne derim
iyi geceler lili nasıl gidiyor hasta bakma işleri vallahi ben bu gün hep hastanede acildeydik vede kısa sürede iyileşeceginide zannetmiyom işim zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?