• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ablam kanı temizleniyordur çocuğun
yağlar felan gidyodur iyice
haftalık maske yapsın kendine hani senin şu ünlü maskelerin vardı onlardan

abla sebamedın sabunu al ver eceye
düzenlı kullanımdan sonra faydasını qörecektır emın ol
kız yüzümde sıvılce çıkıyor bu ılaçtan oluyor dıe amanan bırakmasındelikafadulden

selam kızlar
asicim takımdan çıkma kararını üzülerek okudum canım ama seni çok iyi anlıyorum insanın hayatında düzen olmayınca bir işe konsantre olamıyor neyazıkkı ama inşallah alman dan geri dönersin
ben bugün çok abartım çok reglimden dolayı sanırım canım acayip tatlı istiyor şeytan dürtüyor sürekli ne yapayım bilemedima ama canım çok fena irmik helvası ıstıyor :(( oda çok kalorili neyapacmı şaşırdım
çitosum bebişin herşeyden önemli diet işi sonrada olur takma sen ben alkolsüz bira almıştım malt birası hem içimi çok güzel hemde sütü inanılmaz artırıyor birazda kilo yapıyor yanlız dikkat :))
ablacım
lili ablacım ecenin başarılı bir şekilde dietine devam etmesine sevindim inşallah böğle deva eder çünkü sonradan aynı bizlerdeki gibi diet uzadıkca sıkılaya başlayabilir .ecedeki sivilciler bence toksinlerden kaynaklanıyordur papatya ile yüzünü yıkarsa çok faydasını görecektir emin ol.
krom kulanan arkadaşlar gerçekten faydasını gördünüzmü
atıştırmaları önlüyormu benim akşamları canım sürekli bişeyler istiyor da çare arıyorum
bugün derya baykalı seğrederke
reklemlarda ender saraç bir ilacın reklamını yapıyordu FORMULA 7 diye bir ilaç

tüm dediklerinizi dikkate aldım kızlar ilginiz için çok teşekkür ederim Şeniz

hehehe geldim kızlar :))) üzülmeyin kızlar be yaa yakında haziranda yer olursa yanasırım dibinize:)))

azraaaaaaaaaaaa tekerlekcim yok kuzum burakmıyom seni buradayım :))) hatta bugun yürüyüs yaptım yah:)))) dingesiz beslendim malesefki arkadasa yardıma gittim gözleme yedim:((((

lililili krom hapını sevdim ben tatlı istegim sükür kayboldu amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en güzel yanı hediyesi var bana :))))

yav elma kromu içince ben wc gidiyom :) yani düzenli :)) incirle yapıyordum ama inciride 4 dene sabah aksam yiyince ise yarar olmustu 2 dene götürmüyordu:( ama bu elma krom masallah işe yaradı :)))))

hehehe geldim kızlar :))) üzülmeyin kızlar be yaa yakında haziranda yer olursa yanasırım dibinize:)))

azraaaaaaaaaaaa tekerlekcim yok kuzum burakmıyom seni buradayım :))) hatta bugun yürüyüs yaptım yah:)))) dingesiz beslendim malesefki arkadasa yardıma gittim gözleme yedim:((((

lililili krom hapını sevdim ben tatlı istegim sükür kayboldu amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en güzel yanı hediyesi var bana :))))

yav elma kromu içince ben wc gidiyom :) yani düzenli :)) incirle yapıyordum ama inciride 4 dene sabah aksam yiyince ise yarar olmustu 2 dene götürmüyordu:( ama bu elma krom masallah işe yaradı :)))))

hadi gözün aydın bizdede her taraf tan yağ fışkıtrıyor
şimdide gözde başladı :1shok:

bugün ne yedim
-kalkarkalkmaz kuru kayısı
-kahvaltı iki kurabiye,yarım dilim tatlı,bir poğaça
-iki yudum kahve,küçük çukulata(görüşmede içmek zorunda kaldım iğrençti)
-ara bir muz
-öğle bir elma
-kahve (mecburen)
-ara bir kivi,krom
-akşam iki kaşık domatesli bulgur pilavı,dört kaşık yoğurt,bir yeşil soğan
-yer fıstığı,antep,fındık(bir avuç)
-az önce bir elma

elmayı yedim ama midem bulandı yaa..şekerli tadı geldikçe tuhaf oluyorum nedenki tatlı seven ben elmayı bile yiyemicem sanırım artık..gündüzleri yerim artık sadece
akşam yiyemiyorum anlaşıldı..

iy geceler herkeze ben meleksu asi deniz sagolsun araci oldu bu grupa girmem icin herkeze tsk ederim
kendimi biraz anatim ben belcikada dogdum burda yasiyorum budan bir kac sene once bende zayif bir insandim 57/60 arasi gidip geliyordum ama son bir kac sene sonra stress den ve sorunlardan dolayi cok kilo almaya basladim ve bir senedir evden cikmiyorum ama insanin hayati birden biri tarafinda deserya iste iki gun once asi deniz bana bir mucize gibi geldi hayatima ona cok tsk ederim ve allahdan ne diliyorsa tez zamanda olmasini diliyorum onun sayesinda burdayim ve allah nasip ederse uzun bir sure sizinlen olcam suan 110/109 arasi gidip geliyorum pazartesi den iktibaren size hergun not verecem neyaptim ve ne yedim diye suan cok ama cok inaniyorum kilolari verceme ve en onemliside bence sizlerden aldim energie hepinizden allah razi olsun cunku yazilariniz gercekten bir insana guzel seyler veriyor ve BIZ BUNU SONUNA KADAR YAPACAZ cok tsk ederim arkadaslar

yasim 26 1,55 boy kilo 109 simdilik bukadar

not: eyer kilo verdiren yiyecekleri ve iciceklere yada yemekleri varsa bana yazarsaniz sevinirim cunku siz benden daha iy biliyorsunuzdur cunku aranizda epey kilo vermis olan var yazarsaniz sevinirim

iy geceler allah emanetsiniz xx

Melekcım bak arkadaslarım sÜperdır yardımcı olurlar .. Ve burdakı herkezın sorunu problemı aynı... Ve tekrar dıyorum kendını aÇlıkla zayıflatma sanırım sen morıd obez sevıyesındesın kesınlıkle sok dıyet vs yapma vucudunun belılı bı dengesı var Şok dıyet sadece 2 verdırır 8 aldırır... Dr ye gıt ama uzman a kesın kez 1400 cal dıyet verılır kı dedım gıbı dıyet bıle deĞıl bu saĞlıklı beslenme dıyelım ... 1 haft dÜzenlı en az 30 dk sporunu yap dıyetını yap bol suyunu ıÇ emınım kılo vereceksın .... Mucıze bekleme hıÇ bır ÜrÜnden sadece destek olarak kullanabılırsın .. Kımse 2 ayda 80 olamaz bunun bılıncınıde kabul etmek lazım dıyecem emme sen bılırsın anlatmama gerek yok yanı:))

takım kaptanlarımız pıre yarısında oldundan ben kısaca kuralları yazım sana :))) takımın genel anlamı motıvasyon ve paylasım.. Senı Üzen sınırını bozan her ne derdın varsa paylas yaz emınım arklar sana yardımcı olur yenı Ögrendıklerın duydukların onlarıda yaz paylas bu Çok Önemlı ... Bı cee dıyıp kaÇma yedını ıÇtını sporunu yazmak deĞıl maksat maksat kaynasmak ve takım olmak ... Ben son zamanlarda koptum ondan bÖle oldu ama sen benım gıbı yapma..

iy geceler herkeze ben meleksu asi deniz sagolsun araci oldu bu grupa girmem icin herkeze tsk ederim
kendimi biraz anatim ben belcikada dogdum burda yasiyorum budan bir kac sene once bende zayif bir insandim 57/60 arasi gidip geliyordum ama son bir kac sene sonra stress den ve sorunlardan dolayi cok kilo almaya basladim ve bir senedir evden cikmiyorum ama insanin hayati birden biri tarafinda deserya iste iki gun once asi deniz bana bir mucize gibi geldi hayatima ona cok tsk ederim ve allahdan ne diliyorsa tez zamanda olmasini diliyorum onun sayesinda burdayim ve allah nasip ederse uzun bir sure sizinlen olcam suan 110/109 arasi gidip geliyorum pazartesi den iktibaren size hergun not verecem neyaptim ve ne yedim diye suan cok ama cok inaniyorum kilolari verceme ve en onemliside bence sizlerden aldim energie hepinizden allah razi olsun cunku yazilariniz gercekten bir insana guzel seyler veriyor ve BIZ BUNU SONUNA KADAR YAPACAZ cok tsk ederim arkadaslar

not: eyer kilo verdiren yiyecekleri ve iciceklere yada yemekleri varsa bana yazarsaniz sevinirim cunku siz benden daha iy biliyorsunuzdur cunku aranizda epey kilo vermis olan var yazarsaniz sevinirim

hoşgeldın meleksua.s.
inşallah hep beraber kurtulacağız bu kılolardankaydirigubbakcemile2

hoş geldin şeker.bende en senin gibi son çarem dedim burası için..daha önce 2 verip 5 alıyordum başaramıyordum ama burda oldu işte..başardım ve sonucuda görücem inşallah hep birlikte..tekrar hoşgeldin şeker.ve 1. kural bu saatlere kadar uykusuz kalma düzenli ve kaliteli uyku şart sabah 6 da ayakta olcan şeker
qünaydın bnden kocaman
günaydınŞeniz
günaydın arkadaşlar,

Akşam misafirlerimiz vardı ve dışarı yemeğe gittik. Mecburen ev sahibi olarak ben de yedim:(
günaydınŞeniz

bnde dünümü yazayım
sabah 1 sımıt
öğle 5 yaprak sarması 5 adette lahana sarması
akşamda patates salatası

hani ara öğünler unuttunmu yoksa..:oklava: aralara birer meyve sıkıştır olurmu:1closedeyes:

günaydın şekerler
sabah 6 da kalktım..yürüyüşe çıktım.yağmur yakaladı inat ettim yağmurda yürüdüm eve eve gelene kadar hem terledim hem ıslandım.hem içten hem dıştan su gibi oldum yani:))

Back