ablam kanı temizleniyordur çocuğun
yağlar felan gidyodur iyice
haftalık maske yapsın kendine hani senin şu ünlü maskelerin vardı onlardan
abla sebamedın sabunu al ver eceye
düzenlı kullanımdan sonra faydasını qörecektır emın ol
kız yüzümde sıvılce çıkıyor bu ılaçtan oluyor dıe amanan bırakmasındelikafadulden
selam kızlar
asicim takımdan çıkma kararını üzülerek okudum canım ama seni çok iyi anlıyorum insanın hayatında düzen olmayınca bir işe konsantre olamıyor neyazıkkı ama inşallah alman dan geri dönersin
ben bugün çok abartım çok reglimden dolayı sanırım canım acayip tatlı istiyor şeytan dürtüyor sürekli ne yapayım bilemedima ama canım çok fena irmik helvası ıstıyor ( oda çok kalorili neyapacmı şaşırdım
çitosum bebişin herşeyden önemli diet işi sonrada olur takma sen ben alkolsüz bira almıştım malt birası hem içimi çok güzel hemde sütü inanılmaz artırıyor birazda kilo yapıyor yanlız dikkat :))
ablacım
lili ablacım ecenin başarılı bir şekilde dietine devam etmesine sevindim inşallah böğle deva eder çünkü sonradan aynı bizlerdeki gibi diet uzadıkca sıkılaya başlayabilir .ecedeki sivilciler bence toksinlerden kaynaklanıyordur papatya ile yüzünü yıkarsa çok faydasını görecektir emin ol.
krom kulanan arkadaşlar gerçekten faydasını gördünüzmü
atıştırmaları önlüyormu benim akşamları canım sürekli bişeyler istiyor da çare arıyorum
bugün derya baykalı seğrederke
reklemlarda ender saraç bir ilacın reklamını yapıyordu FORMULA 7 diye bir ilaç
tüm dediklerinizi dikkate aldım kızlar ilginiz için çok teşekkür ederim Şeniz