Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben mesaj yazmıştım görünmeiş şaşırdımmmmmmmmmm..napasınız şekerler?ben bu aralar oğluşa süt yetiştiremiyorum şekerler yaa..beni emmeyi reddediyor süt gelmeyince sinirleniyor..o yüzden bu ara biraz saldım mecburen..o yüzden beni biraz izinli yazsanız olur mu?

çitos o halde seni emzirme dönemi sonunda geri almak üzere çıkaralım canım zaten en korktuğumda oğluşa süt yetiştirememendi
o herşeyden önemli
6 ayı atlat ondan sonra mazeretsiz olarak geri gelceksin

kızlar meleksuyu tanımıyorum ama akşam açtığı bir topiği inceledim arkadaşın yardıma ihtiyacı var bir süre katılmaya devam etsin görelim

afiyet olsun akrebim

şey diyecektim şanbali tatlısı nasıl bişi
şambali şam tatlısı canım..hani şu irmikle yapılan ve üstü yerfıstığı konulan ama ben antep fıstığı koydum

sana mantıklı geleni saygıyla karşılarım şeker..
ama görüşürüz yine bizden istesende kopamazsın senŞeniz

QUOTE=selma12;5910410]lili benimde cok yogun bir gün bu gün ama canım hiç birşey yapmak istemiyor
AKREP[/QUOTE]
lahana ferini kesti deseneee :roflol:
kız hepiniz bi ece olamadınız yazık yazık size klava:
ece tam gaz gidiyor kesin bu haftada gitti bir iki kilo kaydirigubbakcemile3
umarım vazgeçmez :Saruboceq:

Son düzenleme:
:roflol: kız cadıııı sana inat kalcam ben burda..
akşamları gelirsin msn ye..ama normal gel ööle korkutmaya değil..yazık etmiştin asuya :roflol:
:roflol::roflol:
Melekcİm sabah gÖrÜrler senİ mutlak dÖnerler sana:)) husel ve akrep buranın bıÇkın horozları onlardan bİrİ mutlak dÖner sana ....
Şeniz:teselli:
sırnaşık şey doğru diyosun yaa..benimde düzeni bozuldu hala toparlayamadım kendimi..onları görmem yetiyor zaten tüm mazim ayağa kalkıyor
ablam alemsin ya 66 kesin o lursun sen gercekten ne kaynana kayınpeder var bizimkiler hemen alt katımdalar ama hiç bende böyle etkileri yok (((

hee sen kaynana kayınbaba görmemişinde ondan etki etmiyor canım:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…