canlar nbr pcmde isyan girişimleri var hiç birşeyi doğru düzgün açamıyorum virüsten dolayı ve format attım pazar günü geldik oy kullanma bahanesiyle sabahtan buradaydık ve bi askerimiz vardı burda 1 aydır cezalıymış bişeyler yapıp öğleden sonra ona gittik ya size bişey sorcam gün içinde kaç kere idrara çıkıyorsunuzkusura bakmayın biraz abes kaçtı ama benimki biraz garip bi sorun var sanırım ilk sizlerle tanıştığımda dikkatimi çekmişti sonra unuttum bugünde dikkatimi çekti mesela dün gece hiç gitmedim sabah 12de kalktım oruçluydum ve 2de gittim bi daha da gitmedim... mesela iftardan beridir de 2 lt. su içtim hep böyle günde 2 kere taş çatlasa 3 kere gidiyorum insan gece gider sabah kalkınca gider yok annem tiroid ilacı için sağlık ocağına gittik annem şişlik var dedi oda dedi yarın idrar ve kan tahlili yapalım falan bende tiroidlerime baktırcam dedim... beraber gelin dedi.. en iyisi yarın söyleyim 1.5 saat tempolu yürüyüşüm var bide oruçlu oruçlu ama çiş yok:84::84:
günaydın kızlar.perşembe günü taşınıyorum möuhtemelen cuma günü netim olamayabilir yeni bağlantı çekilecek, artık listeyi siz yapacaksınız.bende kg mu kardeşimin eşine bildiririm o yazara topiğe.şimdiden kolay gelsin size canlarım bu hafta sorumluluk sizde
selamlar kızlar..kaçgündür uğrayamadım :78:umarım iyisinizdir..birazdan geçmişi okurum ..yatılı misafirim var kızkardeşim bende 20 gün kalacakberaber kampa girdik..onunda accık kilo problemi var :) ben zaten bu ay sonu geri dönmek üzere ayrılacaktım ( malum memlekete gitcem ) bu cumada bildirim yapıp ayrılayım diyorum ne dersiniz??tabiki geri dönücem ve tabiki diyeti bırakmıcam..arada uğrar size iyi haberler verir vede iyi haberler alırım inşallah..hepinizi çok seviyorum sakın beni unutmayın :))ve kendinize çok iyi bakın .cuma görüşmek üzere
selam batuhanım nehaber..bende bugün buranın bekçisimi oldum ne
diyet olarak dukan diyeti var ama kendime güvenemiyorum..farklı bi diyet..
21 dk koşusunu da beğendm..yaa aslında korunmadığım için hamilelik riskimde var aktif spor yapmaktan korkuyorum.beslenmemi dengeli tutmaya çalışıyorum..
canlar nbr pcmde isyan girişimleri var hiç birşeyi doğru düzgün açamıyorum virüsten dolayı ve format attım pazar günü geldik oy kullanma bahanesiyle sabahtan buradaydık ve bi askerimiz vardı burda 1 aydır cezalıymış bişeyler yapıp öğleden sonra ona gittik ya size bişey sorcam gün içinde kaç kere idrara çıkıyorsunuzkusura bakmayın biraz abes kaçtı ama benimki biraz garip bi sorun var sanırım ilk sizlerle tanıştığımda dikkatimi çekmişti sonra unuttum bugünde dikkatimi çekti mesela dün gece hiç gitmedim sabah 12de kalktım oruçluydum ve 2de gittim bi daha da gitmedim... mesela iftardan beridir de 2 lt. su içtim hep böyle günde 2 kere taş çatlasa 3 kere gidiyorum insan gece gider sabah kalkınca gider yok annem tiroid ilacı için sağlık ocağına gittik annem şişlik var dedi oda dedi yarın idrar ve kan tahlili yapalım falan bende tiroidlerime baktırcam dedim... beraber gelin dedi.. en iyisi yarın söyleyim 1.5 saat tempolu yürüyüşüm var bide oruçlu oruçlu ama çiş yok:84::84:
oooo çok sevindim yaa adına sonunda taşımıyosun tabi taşındığın evi beğenmen çok önemli kolay gelsin canımgünaydın kızlar.perşembe günü taşınıyorum möuhtemelen cuma günü netim olamayabilir yeni bağlantı çekilecek, artık listeyi siz yapacaksınız.bende kg mu kardeşimin eşine bildiririm o yazara topiğe.şimdiden kolay gelsin size canlarım bu hafta sorumluluk sizde
hadi inşallahhmerhaba arkadaşlar..bugün herkesin istediği bişeyin olması dileğiyle..
şimdilik süpermiş cips yokmu cipskahvaltımı yazayım menümün gerisinide düzenlerim..
sabah
1 domates
1 salatalık
3 çatal menemen
1 dilim çavdar ekmeği
ara
10 tane (küçük)kiraz
:87:
güle güle tatlini yap pozitif olarak dön tamammı:86::86::86::86:selamlar kızlar..kaçgündür uğrayamadım :78:umarım iyisinizdir..birazdan geçmişi okurum ..yatılı misafirim var kızkardeşim bende 20 gün kalacakberaber kampa girdik..onunda accık kilo problemi var :) ben zaten bu ay sonu geri dönmek üzere ayrılacaktım ( malum memlekete gitcem ) bu cumada bildirim yapıp ayrılayım diyorum ne dersiniz??tabiki geri dönücem ve tabiki diyeti bırakmıcam..arada uğrar size iyi haberler verir vede iyi haberler alırım inşallah..hepinizi çok seviyorum sakın beni unutmayın :))ve kendinize çok iyi bakın .cuma görüşmek üzere
İdrara çıkma sıklığının su tüketimiyle alakası var. Gün içinde yeterli düzeyde su tüketince bahsettiğinden daha fazla çıkıyorsun idrara ama gün içinde su içmek aklına bile gelmiyorsa sadece bir iki kez çıkarsın. Gün içinde sadece bir iki kez idrara çıkıyorsan tehlike çanları çalıyor demektir bence, böbrekler için zararlı. Ek olarak idrarın rengine de dikkat etmek lazım, beyaz-çok açık sarı değilse su tüketimini kesinlikle artırmalısın, aksi takdirde böbreklerine zarar verirsin canım.
slm kizlar..
cok yorgunum yogunum..ev tasimiyorm dagitiyorumm...esimin sinavi var üstelik sifayida kapmis..tek basima 2 cocukla elimden geleni yapiyom..3 valizle gidecem nasil olacaksa..
reyhancim seni merak etmistim hastaydin ya ben hala orda kaldim atlattin sanirim cok sevindim su bakteri salginindan olma ihtimalinden korktum
gülsencin kardesinle güzel vakit gecirirsin insallah..dönüste de istedigin kiloda olursun
seymacim nasilsin..cipslerin senmi götürüyon yoksa
gerbera derya aman diyim böbreklerine dikkat et..troid hormonlarini bende merak ettim
handerya deryacim is ne oldu varmi bi gelisme arada okuyamadim kacirmadim dimi?
aysecim ayni dertten muzdaribiz kolay gelsin canim..bende cuma sabahi yolcuyum en erken ptesi is yerinden yazarim..daha eve net baglatacam hemen netim olmaz benide izinli yazin isterseniz artik nasil uygunsa ama trden düzenli bir dietle aranizda olacam insallah
estercim hosgeldin senin benim reyhanin kilolari yakin bakalim kim ne kadar verecek.reyhan azimli masallah..isallah sende öylesindri..
dilekcim sende sönmüssün sanirim ise dönüs sendrom yasiyorsun bakalim ben ne yapacam,hemsirem benim süt iznini belirlemis bile aman dr hanim 3 saat kullanmayin hastalar kacar diyo..sabah 9 aksam 4 ögleden 12-1:30 yapariz diyo.bende süt pompasi siparis ettim umarim kullanabilriim,Allahim minik kuzumu sütüsüz birakmasin annemle babam benden evvel evime gecip temizletecekler insallah isler biter..
yasemin sanirim seninle görüsemiyecegiz evden cikamiyorum..
benden bu kadar kuzlarim uyuyor bende birazdaha toparlayim
biraz kilo verseydin önce canim sonra hamile kalmayi düsünseydin keske
slm kizlar..
cok yorgunum yogunum..ev tasimiyorm dagitiyorumm...esimin sinavi var üstelik sifayida kapmis..tek basima 2 cocukla elimden geleni yapiyom..3 valizle gidecem nasil olacaksa..
reyhancim seni merak etmistim hastaydin ya ben hala orda kaldim atlattin sanirim cok sevindim su bakteri salginindan olma ihtimalinden korktum
gülsencin kardesinle güzel vakit gecirirsin insallah..dönüste de istedigin kiloda olursun
seymacim nasilsin..cipslerin senmi götürüyon yoksa
gerbera derya aman diyim böbreklerine dikkat et..troid hormonlarini bende merak ettim
handerya deryacim is ne oldu varmi bi gelisme arada okuyamadim kacirmadim dimi?
aysecim ayni dertten muzdaribiz kolay gelsin canim..bende cuma sabahi yolcuyum en erken ptesi is yerinden yazarim..daha eve net baglatacam hemen netim olmaz benide izinli yazin isterseniz artik nasil uygunsa ama trden düzenli bir dietle aranizda olacam insallah
estercim hosgeldin senin benim reyhanin kilolari yakin bakalim kim ne kadar verecek.reyhan azimli masallah..isallah sende öylesindri..
dilekcim sende sönmüssün sanirim ise dönüs sendrom yasiyorsun bakalim ben ne yapacam,hemsirem benim süt iznini belirlemis bile aman dr hanim 3 saat kullanmayin hastalar kacar diyo..sabah 9 aksam 4 ögleden 12-1:30 yapariz diyo.bende süt pompasi siparis ettim umarim kullanabilriim,Allahim minik kuzumu sütüsüz birakmasin annemle babam benden evvel evime gecip temizletecekler insallah isler biter..
yasemin sanirim seninle görüsemiyecegiz evden cikamiyorum..
benden bu kadar kuzlarim uyuyor bende birazdaha toparlayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?