Slmmmm 8. takımın zaten güzel ama çok çok güzel olmaya aday bayanlarııı!
2 gündür yazamadım size d.günü telaşesi vs.. çok şükür güzel bir şekilde atlattık d.günümüzü zaten bu sefer çok kalabalık değildi yakın aile çevresi 20 kişi civarındaydık neyse oğlum eğlendi yaaaa amacıma ulaştım..
d. günümüzü kutlayan tüm teyzelerine Teoman Asrın tsk ediyormuş ve öpücük gönderiyormuş.
Ben yokken verilen magazin habrlerinde hiç adım geçmiyor aşkolsun size ben bu takımın üyesi değilmiyim yaaa..
D.gününde kaçamak hakkımı kullanmış bulunmaktayım kaptanım bilginize..bu hafta kaçamak yok bana! bu arada bu sabah 68.7 gördüm kızlar umarım cumaya kadar artışa geçmez eksilir (gülşeni yakalamam lazım :))
Bir de iş ihtimali çıktı her an çalışabilirim hbr bekliyorum eğer şartlar vs..uygun olursa işe başlayacağım oğlumu da ya erken kreşe vereceğim yada babaneyle antalyaya göndereceğim(tabi durursa) bilmiyorum kafam çok karışık bu yüzden tam da tatil planları yapıyordum bilet falan bakıyordum haftaya gidecektik yazlığa ama şimdilik herşey belirsiz,hayırlısıysa olur inşallah!
D.gününde herkes kilo olarak çok farketmişsin falan dedi çok hoşuma gitti daha bir gaza geldim güzel sözler duyunca..
Tal cim yazdıklarına gelince ben bizim takımdaki bu kaçamak cezası olana kadar verdiğim kilolarda hiç gözümü aç bırakmadan kilo verdim yani bir şeyden canım istemişse bir lokma da olsa tadına mutlaka baktım bir lokmanın tadı neyse tüm tabağın da tadı aynı mantığıyla :)) su çok farkettiriyor metabolizmayı onu anladım ve tabi yürüyüş hiç bir şey yapmasam diyet namına haftanın 3 günü yürüyüş yapsam kilo veriyorum mesela. ve artık akşam 5-6 gibi yiyip olayı bitiriyorum onun da faydasını çok gördüm zaten geç yatıyorum akşam yemeğim ben yatana kadar çoktannn sindirilmiş oluyor geceleri acıktıkca su içtim tokluk hissedeyim diye..
ya da bir gün çok kaçırmışsam ayşenin de deği gibi ertesi gün hafif ve protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım..
hedeflerimize inelim korumak daha kolay olur sanıyorum bu sağlıklı beslenme moduna alışıyoruz
D.gününde herkes kilo olarak çok farketmişsin falan dedi çok hoşuma gitti daha bir gaza geldim güzel sözler duyunca..
Tal cim yazdıklarına gelince ben bizim takımdaki bu kaçamak cezası olana kadar verdiğim kilolarda hiç gözümü aç bırakmadan kilo verdim yani bir şeyden canım istemişse bir lokma da olsa tadına mutlaka baktım bir lokmanın tadı neyse tüm tabağın da tadı aynı mantığıyla :)) su çok farkettiriyor metabolizmayı onu anladım ve tabi yürüyüş hiç bir şey yapmasam diyet namına haftanın 3 günü yürüyüş yapsam kilo veriyorum mesela. ve artık akşam 5-6 gibi yiyip olayı bitiriyorum onun da faydasını çok gördüm zaten geç yatıyorum akşam yemeğim ben yatana kadar çoktannn sindirilmiş oluyor geceleri acıktıkca su içtim tokluk hissedeyim diye..
ya da bir gün çok kaçırmışsam ayşenin de deği gibi ertesi gün hafif ve protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım..
hedeflerimize inelim korumak daha kolay olur sanıyorum bu sağlıklı beslenme moduna alışıyoruz
yani ekmek,makarna,bakliyat bunların yanında et ürünü yemeceksin vs.yumurtanın ekmek yememeye çalışcaksın
kızlar bu ne hal takım bomboş gün boyu derya,tal ve dilekten başka paylaşımda bulunan olmamış.
bugün eşim evdeydi eşya topladık,sonra ev boşaldı evi gittik gördük çok beğendim mis gibi.oradanda ığdıra gezmeye gittik.bugün daha yeni oturdum desem yeridir çok yoğun çok hareketli bir gün oldu.
dilekcim lütfen dikkat o abur cuburlar seni rahatlatmaz hemde tartıda bunalıma götürür canım
öffffff pöffffff hatta höhhhh diyorum kendime
kızlar bugün işe başladım biraz tatil sonrası erken oldu ama napalım kısmet.. neyse işte benim hayaller tabi suya düştü((((((
pilates seti alacaktım sabah erkenden kalkıp önce sporumu yapıp sonra sağlıklı bir şekilde beslenecektim ayşem biliyor ya çok hırslıydım eeee nolduk şimdi öffff çok mutsuzum(((
iş yerinde 3 öğün yemek yiyorum akşamda yorgun argın gelip yemekten sonra kendimi abur cubura verip rahatlatmaya çalışıyorum.. bana bir akıl verin lütfen ya
merhaba güzl arkadşlarm sizleri çok özledm... sınavlarm 24ünde bitiyor ondan sonra çıkmıcm burdan inşallah...( sınavlardan kalmazsam tabii)
selam kizlar ben geldim
güzel bir hafta sonunun ardindan döndüm tekrardan valla hersey cok güzeldi
yedim ictim tabiki abartmadan ama cok keyifli gecti yegenimle vakit gecirdim bol bol
cok iyi geldi cok
söyle gecmise bi dönim
Hoşgeldin Elifçim, özlettin kendini
İnşallah sınavlar istediğin gibi geçmiştir de en kısa zamanda aramızda olursun :)
Oh, güzel bir hafta sonunun ardından full enerjiyle aramızdasın :)
Eğlenirken ölçü kaçmamış, kararında yemeyi de başarmışsın
Hoşgeldin canım
Tekrar çok geçmiş olsun Batuhancım, bugün sanırım daha iyisin :)
Çok emin adımlarla kilo veriyorsun, umarım hedefine ulaşana kadar aynen böyle devam edersin, çok tebrikler canım
kızlar 3.olmuşuzhaftaya da 1.oluruz inş.
valla mahvetti işallah reyhan cım iyileşmiştir
merhaba arkadaşlar ben ayseceylinin daveti üzerine geldim.
kaptanımız kim? kurallarımız neler? çizelgemi de hemen yapıyorum
merhaba güzl arkadşlarm sizleri çok özledm... sınavlarm 24ünde bitiyor ondan sonra çıkmıcm burdan inşallah...( sınavlardan kalmazsam tabii)
Hoşgeldin Elifçim, özlettin kendini
İnşallah sınavlar istediğin gibi geçmiştir de en kısa zamanda aramızda olursun :)
Oh, güzel bir hafta sonunun ardından full enerjiyle aramızdasın :)
Eğlenirken ölçü kaçmamış, kararında yemeyi de başarmışsın
Hoşgeldin canım
cok sagol canim benim
iyim kizlar cok sagolun canlarim benim
insallah haftaya daha güzel sonuclarda aliriz hepinizi tebrik ederim
hosgeldin canim aramiza bol paylasimlar diliyorum
valla bizde seni cok özledik canim insallah basaracaksin
hosbulduk canim evet 1 dilim baklava haric onu yedim kacamak hakkimi doldurdum ama cok güzel görünüyordu dayanamadim valla
aysecim sanirim sen benim yazdigimi görmedin canim ben persembe günü pzara kadar ugrayamayabilirim diye belirtmistim ama artik burdayim tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?