talcim günaydın bence hedefini biraz daha üşür 65 olsun bariok canım varım elbette..zaten 70.3 e düşmüşüm hedefime kadar yarışabilirim..
talcim günaydın bence hedefini biraz daha üşür 65 olsun bari
olsun canım amaç kg vermek değil mi zaten takımda olmasan olsanda buradan paylaşımda bulunup motive oluyoruzok canım seni mi kıracam ama sen beni takıma alana kadar ben mezun olacam galiba..
olsun canım amaç kg vermek değil mi zaten takımda olmasan olsanda buradan paylaşımda bulunup motive oluyoruz
edacımmmmmmm çoooooooooooooook sevindim canımmm benim ya ama biliyordum hissediyordum sorup duruyordum sana ne zaman reglin diye:119::124::118:
takımımızıb bir bebişi var artıköyle kaçmak yok edacım bu takımımızında bebişi takımdan ayrılsan bile bizimle olacaksın hep ona göre
tamam cnm inş. güzel sağlıklı bir hamilelik geçirirsin,sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.bakalım kzımız mı olacak oğlumuz muçok sağol ayşecim bende çok ümitliydim bu ay elimden geldiğince sizinleyim canım benim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-4.html#post19546111
kızlar bu zaman kadar kim kaç kg vermiş balabilirsiniz takımlar arası derecenizi de görmüş olursunuz.batuhanım en üst sıralarda bu zamana kadar 15.50 kg vermiş tebrik ederim canım
yemeden tutma canım sahursuz oruç olur mu hiç Allah kabul etsin canım
kızlarrr günaydın hafta sonu uğrayamadım kusura bakmayın
ben takımdan ayrılıyorum canlarım benim çünkü 3 haftalık bir bebişim var
arada gelir sohbetlere katılırım sizden çok uzak duramam sizleri çok seviyorummm
iki yumurta kırdım tatlım 1 de yedim yattım 2 dilim ekmekle yedim
kızlarrr günaydın hafta sonu uğrayamadım kusura bakmayın
ben takımdan ayrılıyorum canlarım benim çünkü 3 haftalık bir bebişim var
arada gelir sohbetlere katılırım sizden çok uzak duramam sizleri çok seviyorummm
akşama ne yiyim kızlar bi bilgiiki yumurta kırdım tatlım 1 de yedim yattım 2 dilim ekmekle yedim
1 dilim beyaz ekmek 90
1 dilim kepekli ekmek 60
1 dilim kızarmış ekmek 35
BUNDAN SONRA KESİNLİKLE KIZARMIŞ EKMEK YİCEM3 DİLİMİ 1DİLİME EŞDEĞER..
koca kış boyunca her akşam eşim 1 tane baston ekmeği kızarttı yağladı yağladı yedi bende buram buram kızarmış ekmek kokan evde zorla sabrettimama adam da nasıl bünye var sa artık 1 kilo almadı yediği saate 12 1 gece yarısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?