Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

uruzum sen ne yedin senin menünü mirak ediyorum

Sabah geç kahvaltı ettim, aslında çok aç hissetmiyordum o yüzden kayısı ve kavundan oluşan meyve salatası yedim sabah sabah Öğlen de yarım kase çorba içtim, 4 tane tavuk köfte ile salata yedim. Arada tek şekerli bir çay içtim, akşam yemeğinde de 6 kaşık tavuk ciğeri, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt ve bolca salata yedim :)

güzel bir menü olmuş canım
karpuz ve kavun kan şekerini birden yükseltiği için diyette pek tavsiye edilmiyor.özellikle monti de yasak bend çok severim.glisemik indeksi çok yüksekmiş karpuz ve kavunun.halbuki ne kadar masum duruyorlar sulu sulu

Son düzenleme:

Bir de ben sabah sabah kan şekerini yükselten meyveyi yemişim

Karpuzu o kadar sevmiyorum ama kavun çok lezzetli ya

Bir de ben sabah sabah kan şekerini yükselten meyveyi yemişim

Karpuzu o kadar sevmiyorum ama kavun çok lezzetli ya

bend ekarpuzu çok severi yazın soğuk soğuk,kavunu da kokulu kavunlar varya onu çok severim ama favorim karpuz benim ama bu yaz hasret kalıcam sanırım.ama 58 e düşünce arada 1-2 dilim yerim

selam kizlar gec kaldim bugün baya bugün kermesin son günüydü bütün gün ordaydim
geldim yavrularimi felan yikadim arkadas vardi cay ictik ve simdi resmen bitmis bir haldeyim
sabah kahvalti yapmadan ciktim
ve 2 lahmacun yedim
3 litreye yakin su ictim acayip sycakti
ve sporum yok tabiki bugün dengesiz oldu ama yarin tekrar düzenime dönecem insallah

Batuhancım dikkatimi çekti, çok sık aralıklarla lahmacun yiyiyorsun :)

Apartmanın girişinde kebap-lahmacun salonu mu var

edacımmmmmmm çoooooooooooooook sevindim canımmm benim ya ama biliyordum hissediyordum sorup duruyordum sana ne zaman reglin diye:119::124::118:
takımımızıb bir bebişi var artık öyle kaçmak yok edacım bu takımımızında bebişi takımdan ayrılsan bile bizimle olacaksın hep ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…