vakit gec olmus hayirli geceler..
bu saaten sonra yemezmisdaha ne yiyecen kiz
evet baya acik ama kosusturmadan yiyemedim zaten simdide acim ama malesef yapacak bisey yok :)))
farkindayim canim simdi tartindim yarin firsatim olmaz kermese gidecem sabahtan yine
veeee bu saate 84 geldim
tamam canım ayıp etmişler ama yaaaBu arada eşim beni çıldırtcak yine..akşam kuzenlke beraber ellerinde künefe geldiler hadi yap da yiyelim diye bir türlü ikna edemedim ve yaptım ama ben yemedim ama nasıl içim gittiiiiiipeynirinden sündüre sündüre beni gıcık ede ede yediler karşımda..yarın tartı günü olmasa kaçamak hakkımı kullanırdım ama yarın cuma..
ayşecim bu arada yarın geç kalkarsam falan bu sabah 70 kg gösteriyordu tartı biraz daha gidemedi kaç gündür geç girersem onu baz alabilirsin canım..
tmm cnm reglinden dolayıdır bir de geçen gün çok karbon ağırlıklıydı menün canım onun da etkisi olabilirayşecim beni sabit geçebilirsin canım sabah yine 84 çıktım offf offf çarşamba günü 83.5 görmüştüm sabah bir çıktım şokkkk kaçamakta yapmıyorum her hafta birşey çıkıyor yarın regli olmam lazım sanırım bu da onun piyangosu halbuki bu haftadan çok umutluydum
benim kg da 61.9
62,6 gülşencim 700 gr gitmiş 12 günde 1,8 kg verdim montiyle ve direk yağdan gidiyor çünkü kıyafetlerden hissediyorum şimdidentebrikler ayşecimgeçen hafta neydi kilon ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?