Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slmmm kızlar..
bugün misafir vardı bir türlü yazmaya fırsatım olmadı..

önce menü yazayım
sabah 1 haşlanmış yumurta,peynir,3 zeytin,domates,salatalık 1 dilik kepek ekmek

ara 1kivi

öğlen yayla çorba

akşam 1 tabak türlü,yoğurt,1 dilim k. ekmek

su,çay,form çayım ve şimdi üşenmezsem 1 saat yürüyeceğim(nasılsa alt komşum yok)

tatlım 1 bardak süt içsen zararlımıdır ben diyet konusunu gerçekten anlamıyorum kızartma kek börek pasta dışında yasaklardan pek anlamıyorum bide sinirliyim daha önceden de bir çok kere denediğim bişey var içime atıp atıp kollarımda sanki çarpmışım gibi lekeler oluyor ağrı yapıyo iki güne morarak geçiyor benim hayatta böyle bir sorunum var gerçekten kimseye bişey diyemiyorum ve böyle oluyor:86:

Bu arada eşim beni çıldırtcak yine..akşam kuzenlke beraber ellerinde künefe geldiler hadi yap da yiyelim diye bir türlü ikna edemedim ve yaptım ama ben yemedim ama nasıl içim gittiiiiii peynirinden sündüre sündüre beni gıcık ede ede yediler karşımda..yarın tartı günü olmasa kaçamak hakkımı kullanırdım ama yarın cuma..
ayşecim bu arada yarın geç kalkarsam falan bu sabah 70 kg gösteriyordu tartı biraz daha gidemedi kaç gündür geç girersem onu baz alabilirsin canım..

tamam canım ayıp etmişler ama yaaadiyetteki insana yapılır mı bu

Yasemincim zeynebin tuvalet konusunda yazmışsın aklıma gelmişken biz asrına tuvalet adaptörü aldık o şekilde yapıyor lazımlığı hiç sevmedi belki ondan alırsan sevebilir canım..
Alışverişte ben tek çocukla çıldırıyorum ki Asrın akranlarına göre çok çok uslu ve sakindir ama alışveriş anında yanında çocukla olmuyor kaldı ki 2 çocuk biri bebek çok çok zor olmalı sen herşeyi türkiyeye bırak canım orada annenlere bırakıp çıkarsın en rahatı..

ayşecim beni sabit geçebilirsin canım sabah yine 84 çıktım offf offf çarşamba günü 83.5 görmüştüm sabah bir çıktım şokkkk kaçamakta yapmıyorum her hafta birşey çıkıyor yarın regli olmam lazım sanırım bu da onun piyangosu halbuki bu haftadan çok umutluydum

tmm cnm reglinden dolayıdır bir de geçen gün çok karbon ağırlıklıydı menün canım onun da etkisi olabilir
bakalım ben kaç çıkacağım benim de reglim yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…