Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sağol canım, senin kandilin de mübarek olsun, Allah dualarını kabul etsin

Bütün gün sadece iki lahmacunla nasıl idare ettin, üstüne bir de koşuşturma :)

Bugün büyük bir kalori açığı yarattın demektir

Bu akşam hamur kızartması yedim :)

Evde yapılmıştı, yağlarını havlu peçeteyle alarak minik olanlarından üç tane yedim

Hala yeme isteğim var ama bu saatten sonra asla yemem
ne yedin ne edin hem hamur hem kızartmacıssssssssssssss olmaz
aman uruzum sakın yeme he durdur içineki canavarıkaç kg sun cnm dukan diyeti noldu daha önce de sordum cvp göremedim

reyhancım sağlıksız olmuş ama yarın tartıda güzel sonuçlar glecektir bugünün etkisiyle

ne yedin ne edin hem hamur hem kızartmacıssssssssssssss olmaz
aman uruzum sakın yeme he durdur içineki canavarıkaç kg sun cnm dukan diyeti noldu daha önce de sordum cvp göremedim

Ayşecim cin gibisin, ilk defa dikatinden bir şey kaçabilmiş

Canım daha önce sorduğunda dukan diyetindeki başarısızlığımı söylemiştim

Kaç oldu deniyorum ama olmuyor bir türlü, sorun bende sanırım :)

Şu mesajı yazmıştım

bu aralar leylayım ondandır canımtakımdan ayrılırken kaç kg dun canım sen yaparsın aslında dukan mukan vız gelir sana ama gel monti yapalım

Bu akşam hamur kızartması yedim :)

Evde yapılmıştı, yağlarını havlu peçeteyle alarak minik olanlarından üç tane yedim

Hala yeme isteğim var ama bu saatten sonra asla yemem

bu saaten sonra yemezmis daha ne yiyecen kiz

evet baya acik ama kosusturmadan yiyemedim zaten simdide acim ama malesef yapacak bisey yok :)))

reyhancım sağlıksız olmuş ama yarın tartıda güzel sonuçlar glecektir bugünün etkisiyle

farkindayim canim simdi tartindim yarin firsatim olmaz kermese gidecem sabahtan yine
veeee bu saate 84 geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…