- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yat dinlen canım geçmiş olsun tekraro kadar halsiz,m ve kendimi o kadar yogun hissediyorum ki anlatamam ayrıca bir türlü tam anlamıyla diyet yapamıyorum fazlasıylada vitaminsiz kaldığımı düşünüyorum bütün gün gece sadece yattım pc burda açık ben yatıyom![]()
bügün edamı pek göremedim, dileğim de yok![]()
kızlar artık bana müsade :)))
yarın sabah 7de arkadaşımın yanında refakatçi olcam burun ameliyatı olucak(
akşamında ankara yolcusuyum kpss için mülakatım var..dualarınızda beni unutmayın nolur..
sonra alanyaya gidicem bu yüzden gruptan kısa süreliğine ayrılmak istiyorum..
1-12 haziran yokum yani((((
Kızlar eşleriniz nasıl,diyet konusunda destek oluyorlar mı?
benim eşim normalde herşeyi yağsız sever salata,makarna vs..hep yağsız tercih eder o konularda tamam tam benlik beslenme düzenimiz..amaaaa abur cubur hastalığı da var mesela gece gece karşımda en sevdiğim cipsten yedi yada gofret vs..sanki özellikle yapıyor deli oluyorum içim gitti bu akşam ama tadına bile bakmadım arkası gelir diye..bir de sizden korktum tabi :))
o kadar halsiz,m ve kendimi o kadar yogun hissediyorum ki anlatamam ayrıca bir türlü tam anlamıyla diyet yapamıyorum fazlasıylada vitaminsiz kaldığımı düşünüyorum bütün gün gece sadece yattım pc burda açık ben yatıyom![]()
Kızlar eşleriniz nasıl,diyet konusunda destek oluyorlar mı?
benim eşim normalde herşeyi yağsız sever salata,makarna vs..hep yağsız tercih eder o konularda tamam tam benlik beslenme düzenimiz..amaaaa abur cubur hastalığı da var mesela gece gece karşımda en sevdiğim cipsten yedi yada gofret vs..sanki özellikle yapıyor deli oluyorum içim gitti bu akşam ama tadına bile bakmadım arkası gelir diye..bir de sizden korktum tabi :))
Yarın erken kalkıp oğlumla kreşe gidicem başvuru yapacağız bakalım çıkacak mı?o yüzden bu gece erken kaçıyım..hepiniz öpüldünüz
bakalım bu çiçekler kime?
![]()
Günaydin fistik arkadaslarim benimhepinizi coookk özledim ..
![]()
reyhancim yarin tatilmi yine mi kapali heryer..