• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slmmm kızlar ben gündüz gezenti olunca ancak gece fırsat buluyorum yazmaya..peki benim gece msjları da sayılıyor mu?gece 12.00 den sonra sayım olsa nasıl olur? (bu arada yarın da ben sayım yaparım)

hemen menümü yazayım
sabah corn flakes+lifalif+süt+1tatlı kaşığı bal
ara 3-4 çilek
öğle-akşam bulgur pilavı,kıymalı kabak yarım dilim ekmek
ara 2küçük nektarin,4-5 adet fındık
bol su,neskafe,çay

Son düzenleme:
Kızlar eşleriniz nasıl,diyet konusunda destek oluyorlar mı?
benim eşim normalde herşeyi yağsız sever salata,makarna vs..hep yağsız tercih eder o konularda tamam tam benlik beslenme düzenimiz..amaaaa abur cubur hastalığı da var mesela gece gece karşımda en sevdiğim cipsten yedi yada gofret vs..sanki özellikle yapıyor deli oluyorum içim gitti bu akşam ama tadına bile bakmadım arkası gelir diye..bir de sizden korktum tabi :))

günaydın yasemincim:16:bizde seni özledik canım

deryacım benim eşimde destek oluyo oda hamur işi fakna sevmez e hafta 1gün yada 2 gelebiliyor zaten eve o zaman da yiyor çikolata,çekirdek çekirdekte öyle kokuyorki yemiyorum artık tabi.ne yapalım onlara da ceza veremeyiz ya:1:menünü çok beğendim canım ayrıca cips yemediğin içinde tebrikler canım:46:

bügün edamı pek göremedim, dileğim de yok:59:

canım bu ara işlerim çok yoğun ve intenetimiz sürekli kopuyor kusura bakmayın

kızlar artık bana müsade :)))
yarın sabah 7de arkadaşımın yanında refakatçi olcam burun ameliyatı olucak :((
akşamında ankara yolcusuyum kpss için mülakatım var..dualarınızda beni unutmayın nolur..
sonra alanyaya gidicem bu yüzden gruptan kısa süreliğine ayrılmak istiyorum..
1-12 haziran yokum yani :(((((

canım arkadaşına geçmiş olsun sana başarılar , iyi tatiller, iyi yolculuklar çabuk gel ama :5::5:

benim eşim normalde herşeyi yağsız sever salata,makarna vs..hep yağsız tercih eder o konularda tamam tam benlik beslenme düzenimiz..amaaaa abur cubur hastalığı da var mesela gece gece karşımda en sevdiğim cipsten yedi yada gofret vs..sanki özellikle yapıyor deli oluyorum içim gitti bu akşam ama tadına bile bakmadım arkası gelir diye..bir de sizden korktum tabi :))

offf canım yaaa benimkide hiç destek çıkmıyordu gerçi son 10 gündür biraz destek çıkıyor gibi mesela tost yapıyor bana 2 tane yapıyordu ekmek yemicem diyorum kendi ağzıma sokmaya çalışıyor, her akşam popkekler eti puflar ve dondurmaaaa önceden al hadi bir kaşık ye diyordu şimdi yemiyorum dediğimde ısrar etmiyor kaçamak hakkım yok diyorum

o kadar halsiz,m ve kendimi o kadar yogun hissediyorum ki anlatamam ayrıca bir türlü tam anlamıyla diyet yapamıyorum fazlasıylada vitaminsiz kaldığımı düşünüyorum bütün gün gece sadece yattım pc burda açık ben yatıyom :24::24:

gecmis oldun canim bu ara herkeste var sanirim havalardan ya bi sicak bir soguk mahvolduk valla:16:

valla esime ne yapiyorsam kendimde ondan yiyorum zaten yemeklerim fazla yagli olmaz ikimizde sevmiyoruz ayrica o bi tabak yerken ben bi kac kasik yiyorum kendime özel yemek yapsam birde isim iki kati olur valla:16:

Yarın erken kalkıp oğlumla kreşe gidicem başvuru yapacağız bakalım çıkacak mı?o yüzden bu gece erken kaçıyım..hepiniz öpüldünüz:16::16:

bakalım bu çiçekler kime?

:71::71::71:

insallah alirlar canim benimkide 9. ayda baslayacak allahin izniyle birde onun alisverisi felan var simdiden sykildim :37:

Günaydin fistik arkadaslarim benim :54: hepinizi coookk özledim ..:58:

bizde seni cok özledik yasemincim:16:

selam kizlar iyisinizdir umarim
bugün yine cok sykici bir gün bakalim nasil gececek
disarda buz gibi hava yarin tatil alisverise gitmem gerek off offf
yarin birde kermes var hindistan cevizli minik kekler yapmak istiyorum sizce nasil olur ????
ve belkide yatili misafirim gelecek tam belli degil ama bakalim eger gelirlerse buraya girmem biraz zorlasabilir ona göre bildirim yaparim o telasta unutabilirim ama dedigim gibi daha kesin bisey yok

kışlıkları topladım her yer darmadağın herşeyide tolayamıyorum birden evin ne zaman boşalacağı belli değil
o kadar karıştıki işler izne de ayrılamacağız:59:ev taşıyıp gideriz izne diyorduk olmadı ağustosta ayrılabiliriz ancak oda ramazan ramazan ne yapacağız tatilde eylüle kaldık sanırım:14:koca bir yaz nasıl gececek bilmiyorum:14:

Back