- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- 413
eder canım gün içinde yiyorsun, su içiyorsun gün içinde koşurturmadan vucut su tutuyo vs.akşam tartılam bir dahaya iki kiloda fark edermi insan şaşırdım kaldım bi dha akşam tartılmam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eder canım gün içinde yiyorsun, su içiyorsun gün içinde koşurturmadan vucut su tutuyo vs.akşam tartılam bir dahaya iki kiloda fark edermi insan şaşırdım kaldım bi dha akşam tartılmam![]()
üalkış böyle gidersen seni haftaya mezeun ederiz cicişimgelelim bu günki menüme
sabah30
2 dilim karışık tahıllı ekmek
azıcık yağda pişirilmiş 1 yumurta
5 6 adet zeytin
çay
ara:
3 hurma
akşam30
1 mercimek çorbası
1 yoğurtlu ıspanak
2 dilim karışık tahıllı ekmek![]()
harikasın elifcimbende yedm akşam yemeğimi geldim.
kahvaltıdan iki saat sonra 2 tane kayısı yedim akşam da bol bol piyaz ve 4 adet ızgara köfte yedim. şimdilik doydm gece acıksam da bişy yemicmhmm bu arada evide süpürdüm. madem ev temizliği de kalori yakıyomuş ekliim dedim
![]()
Adaşım geçmiş olsun...
Gülşencim süpersin peşinden geliyorum..
Yasemincim size de geçmiş olsun canım böyle durumlarda soğukkanlı olmak gerekiyor bende öyleyimdir eşimse çok paniktir ,aynı olay bizde yaşansa kesin benim eşimde parlardı..kadınların işi zor valla arada sakinleştirici görevi görüyor..
menümm :
sabah 1 dilim beyaz ekmek eşliğinde klasik kahvaltım şekersiz çay ile
bol bol su
1 muz
bol bol erik
2 dilim bonfile (yağsız )
1 er domates-salatalık-sivribiber-soğan
1 tabak yoğurtlu semizotu![]()
bugün sayım sırası kimde bakayım
ayseceylin
batuhanım
gülşenbasak
papatya89
sayım yapanlar liste dışındakilerden biri gönüllü olsun şekerler
aaaaaaayyyyy acayip ağlayasım zırlayasım var niye bende bilmiyorum moralim bozuk acaba havadanmı üüüüüüüüüüüüüfff![]()
ayy bende aynıyım yaaa ne yapsakki acaba:26:
eeehhh bir günüde bitirdik sayılır hayırlısıyla şenay kaçar hepinize bol muhabbetller hayırlı akşamlar diliyoruummm![]()