reyhancım her zamanki gibi
reyhancım kısır cısss çok kalorili çokkkkcok sagol canim
ya kizlar bu ara yemek tarifleri versenize bana ya söyle degisik seyler yapim artik bayiyo yediklerim
gerci esimle bir yiyoruz hic ekstra bisey yapmiyorum ama esimde sever degisikligi
hani söyle fazla kalorisi olmayan ama tadida sahane olan seyler istiyorum
ayrica kisirda kac kalor var acaba cokmu kalorili ???
reyhancım kısır cısss çok kalorili çokkkkbende hiç sanmıyordum o kadar olduğunu görünce şok olmuştum 10 kaşık kısırda 625 kalori var
yok kaçamak hakkın yok cezayı göze alıyorsan ye elifimkızlar dondurma yiyebilirmiyimmbirazzzcıkkk!!
sabahtan itibaren tatlımdün gece 12 den sonrasına mı bakıcam bu sabahtan itibaren mi?
peki madem yemiyorm!:26::26:
kızlar nette çok komk bişey gördüm ANNE TERLİĞİ yapmışlar
ayşeceylin: 28
batuhanım: 18
elif190: 14
scapula: 14
gülşenbaşak: 12
nuvanda: 10
yapraq: 9
lamamma: 8
uruz: 3
gerbera: 2
handerya: 2
papatya89: 1
gnyadın kızlar
sabah uyandığımda fena üşüyordum ve bütün kemiklerim sızlıyordu kahvaltıdada hafif yutkunamadığımı anladım sanırım üşüttüm :2:
dün basima gelenleri sormayin esimle mutfaktaydik oglsumun aglamasiyla bi kostuk anakucagimi diyorsunuz ondaydi kizim hoplarken ziplarken sanirim üstüne düsmüs neye ugradigimizi sasirdik kizimda sok oldu ne yaptin diyoruz konusamiyo kardesi agliyor diye...kuzumda nasil agladi nefesi kesildi resmen.Allahtan ben soguk kanliyim esim kizima kizacak oldu engelledim,biliyorum bilincli zarar vermez...bütün aksam gözlem altinda tuttuk onlarla ugrastim bi ara ugradim yazayim diye ama sadece okyabildim..gece 12den sonra uyutabildim herkesi bende uyumus kalmisim.
evet ya ne güzel olurdu yardıma gelsenizbakalım ben toplayayım inş. annem gelir onunla yerleştiririm bana yerleştirmek daha zor geliyor ama yeni ev zevkle yerleştiririm herhalde.
giremedim ama aklım buradaydı ne yapıyorlar diye
offf bugün cok canim sykiliyor ya((
benimde cnm sıkılıyo vede başım ağrıyoen iyisimi kendimi dışarı atayım ben
arkadaşlar merhaba bende 9.takımdayım,maşallah burayı daha azimli gördüm bizim takımdan transfer mi olsam acepkolaylıklar hepinize takımımızada bekleriz
kizlar menüleriniz gayet güzel bende yazacam ama hic canim istemiyo bugün cok sykiliyorum ben ya hic bisey canim istemiyo
sende bendensin reyhancım ama ben seni geçerim belkide bir memnuniyetsizlik bir mutsuzluk var içimde nedendir bilmem depresyona mı girecem ben yaaaaaa noluyo anlamadım
ayşeceylin: 28
batuhanım: 18
elif190: 14
scapula: 14
gülşenbaşak: 12
nuvanda: 10
yapraq: 9
lamamma: 8
uruz: 3
gerbera: 2
handerya: 2
papatya89: 1
ellerine sağlık elifim smilylerle yeterince güzel anlatmışsın olayı
teşekkür ederim kızlarellerine saglik canim
geçmiş olsun canım
aman dikkat canım ya geçmiş olsun ve bi daha olmaz böyle şeyler inşallah..
bende hiç sevmem ama yeni ev yeni hayaller :))))
bnmde sıkılacak zamanım yok bu aralar deli olcam
geçmiş olsunen güzeli..
gel bacım gel bedava motivasyon burdaaaaaaa :)))))
off bnmde hiç vaktim yok yazmaya(( hayırdır canım bişey mi oldu?
bu arada herkeste var galiba....
biliyorum(((((
kızlar artık bana müsade :)))
yarın sabah 7de arkadaşımın yanında refakatçi olcam burun ameliyatı olucak(
akşamında ankara yolcusuyum kpss için mülakatım var..dualarınızda beni unutmayın nolur..
sonra alanyaya gidicem bu yüzden gruptan kısa süreliğine ayrılmak istiyorum..
1-12 haziran yokum yani((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?