Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

reyhancım her zamanki gibi

cok sagol canim

ya kizlar bu ara yemek tarifleri versenize bana ya söyle degisik seyler yapim artik bayiyo yediklerim
gerci esimle bir yiyoruz hic ekstra bisey yapmiyorum ama esimde sever degisikligi
hani söyle fazla kalorisi olmayan ama tadida sahane olan seyler istiyorum
ayrica kisirda kac kalor var acaba cokmu kalorili ???

reyhancım kısır cısss çok kalorili çokkkkbende hiç sanmıyordum o kadar olduğunu görünce şok olmuştum 10 kaşık kısırda 625 kalori var

gnyadın kızlar
sabah uyandığımda fena üşüyordum ve bütün kemiklerim sızlıyordu kahvaltıdada hafif yutkunamadığımı anladım sanırım üşüttüm :2:

geçmiş olsun canım

aman dikkat canım ya geçmiş olsun ve bi daha olmaz böyle şeyler inşallah..

bende hiç sevmem ama yeni ev yeni hayaller :))))

offf bugün cok canim sykiliyor ya ((

bnmde sıkılacak zamanım yok bu aralar deli olcam

benimde cnm sıkılıyo vede başım ağrıyo en iyisimi kendimi dışarı atayım ben

geçmiş olsun en güzeli..

arkadaşlar merhaba bende 9.takımdayım,maşallah burayı daha azimli gördüm bizim takımdan transfer mi olsam acep kolaylıklar hepinize takımımızada bekleriz

gel bacım gel bedava motivasyon burdaaaaaaa :)))))

kizlar menüleriniz gayet güzel bende yazacam ama hic canim istemiyo bugün cok sykiliyorum ben ya hic bisey canim istemiyo

off bnmde hiç vaktim yok yazmaya (( hayırdır canım bişey mi oldu?

sende bendensin reyhancım ama ben seni geçerim belkide bir memnuniyetsizlik bir mutsuzluk var içimde nedendir bilmem depresyona mı girecem ben yaaaaaa noluyo anlamadım

bu arada herkeste var galiba....

ayşeceylin: 28
batuhanım: 18
elif190: 14
scapula: 14
gülşenbaşak: 12
nuvanda: 10
yapraq: 9
lamamma: 8
uruz: 3
gerbera: 2
handerya: 2
papatya89: 1

biliyorum (((((

kızlar artık bana müsade :)))
yarın sabah 7de arkadaşımın yanında refakatçi olcam burun ameliyatı olucak (
akşamında ankara yolcusuyum kpss için mülakatım var..dualarınızda beni unutmayın nolur..
sonra alanyaya gidicem bu yüzden gruptan kısa süreliğine ayrılmak istiyorum..
1-12 haziran yokum yani ((((

yok canim bisey oldugu yok zaten yagmurun sykintisiymis simdi daha iyiym disarda sel gibi yagmur vAR
ayrica hayirli yolculuklar canim tez zamanda gel emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…