• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slmmmm
dün akşam yatılı misafirim vardı menü yazamadım,hemen yazayım..

sabah peynir,domates,salatalık,biber,3 zeytin 1,5 dilim kepek ekmek

ara 2 küçük nektarin,1 kayısı

akşam şehriye çorba,5 köfte,patlıcan salatası

su,form çayı,çay
veeee gece 1 de koşu bandına çıktım 5km yürüdüm tabi eşim ve misafirimiz salonda muhabbet ettiği için işime geldi yoksa canım sıkılıyor..

Çok tebrik ederim Gülşencim :65::nazar:

dün basima gelenleri sormayin esimle mutfaktaydik oglsumun aglamasiyla bi kostuk anakucagimi diyorsunuz ondaydi kizim hoplarken ziplarken sanirim üstüne düsmüs neye ugradigimizi sasirdik kizimda sok oldu ne yaptin diyoruz konusamiyo kardesi agliyor diye...kuzumda nasil agladi nefesi kesildi resmen.Allahtan ben soguk kanliyim esim kizima kizacak oldu engelledim,biliyorum bilincli zarar vermez...bütün aksam gözlem altinda tuttuk onlarla ugrastim bi ara ugradim yazayim diye ama sadece okyabildim..gece 12den sonra uyutabildim herkesi bende uyumus kalmisim.

Çok geçmiş olsun canım, kızın da büyük bir şok yaşamıştır ve kasten yapmamıştır, üstelememekle-onu yargılamamakla yerinde davranmışsınız bence. Bir daha böyle talihsizliklerin yaşanmamasını dilerim, tekrar büyük geçmişler :71:

Adaşım geçmiş olsun...

Gülşencim süpersin peşinden geliyorum..

Yasemincim size de geçmiş olsun canım böyle durumlarda soğukkanlı olmak gerekiyor bende öyleyimdir eşimse çok paniktir ,aynı olay bizde yaşansa kesin benim eşimde parlardı..kadınların işi zor valla arada sakinleştirici görevi görüyor..

yemeğimi yedim balkonu yıkayıp çamaşır astım hava o kadar sıcakki yoruldum şimdiden:50:dün feci yağmur vardı bugün bunaltıcı sıcak:44:kızımda gece uyutmadı hiç toplam 3 saat anca uyumuşumdur şu son azılar da çıksaydı da rahatalasaydık ya:25:

slmmmm
dün akşam yatılı misafirim vardı menü yazamadım,hemen yazayım..

sabah peynir,domates,salatalık,biber,3 zeytin 1,5 dilim kepek ekmek

ara 2 küçük nektarin,1 kayısı

akşam şehriye çorba,5 köfte,patlıcan salatası

su,form çayı,çay
veeee gece 1 de koşu bandına çıktım 5km yürüdüm tabi eşim ve misafirimiz salonda muhabbet ettiği için işime geldi yoksa canım sıkılıyor..
menüne alkış:46::46:

offf bugün cok canim sykiliyor ya :(((

benimde:59:

kızlar bu arada bol su için metabolizmayı hızlandırıyor daha çabuk yağların yakmasını sağlıyor su..

bende çok içmeye başladım çay çok içtiğimden suya yer kalmıyorsu çayı azalttım mecburen...
her emzirmeden sonra 2 bardak su iciyordum bi ara güzel sütümde oluyordu daha dinctim devam edeyim..
bende bi tavsiyede bulunayim caniniz tatli istediginde ve halsizlik hissettiginizde tuzlu ayran icin
havalarin isinmasiyla terle vs tuz kaybediyoruz oda halsiz birakiyor bide dietteyiz diye cok su iciyorz ve suyu tuzla beraber atiyoruz tuz eksiliyor..diette her ne kadar tuzssuz yemek tavsiye edilsede bunu dietisyenden dinledim ise yaradi bide tuz deniz tuzu tavsiye ediliyor,alisverisleri ben yaparken deniz tuzu aliyordum esim normal almis..tabi ayrana tuzu abartmamak lazim..

yemeğimi yedim balkonu yıkayıp çamaşır astım hava o kadar sıcakki yoruldum şimdiden:50:dün feci yağmur vardı bugün bunaltıcı sıcak:44:kızımda gece uyutmadı hiç toplam 3 saat anca uyumuşumdur şu son azılar da çıksaydı da rahatalasaydık ya:25:

gecmis olsun canim:16:

benimde cnm sıkılıyo vede başım ağrıyo :( en iyisimi kendimi dışarı atayım ben :10::10:

hadi iyi gezmeler tatlim:16:

30 dk eliptik bisiklet kullndm. ohh çok mutluym! artk hergün 30 dk eliptik bisklete bincem inş. havalarda ısındı. daha çok terletiyor.:66::66::66:

masallah kiz saNA :16:

aferin kız:9:elifcim ayarı normal ayarda olsun çok sertte yapma o zaman incelme yapmaz aksine kaslarını şişirir canım
evet bende dikkat ediyorum ama çok boşta da yapmıyorm. çok küçülsn böle havç gibi kalayım diye de bi niyetm yok zaten. sıkı olsn löp löp sallanmasın yeter:9::9::9:
gecmis olsun canim:16:

hadi iyi gezmeler tatlim:16:

masallah kiz saNA :16:
:66: tarihte bir ilk.. umarm son olmaz:8:
arkadaşlar merhaba bende 9.takımdayım,maşallah burayı daha azimli gördüm bizim takımdan transfer mi olsam acep :9: kolaylıklar hepinize takımımızada bekleriz :71: :71:

gel sık sık. ha 8. takım ha 9. takım.. hepimiz şişkoyuz:27::27:

Son düzenleme:
canım nerden inceleğine bağlı benim göbek mide tarafından gider ama basen kalça kolay kolay erimez ama bildiğim kadarıyla en kolay bel inceliyor

ay inşallah inşallah benim bütün zorum belimle 7 8 cm incelse ne güzel olur:66::66:

aaaa spor yapamıyorum bari kendimi temizliğe vurayım :9::9:
valla aşka geldim eve gidince bende temizlik yapıyım bari:27::27:
dün basima gelenleri sormayin esimle mutfaktaydik oglsumun aglamasiyla bi kostuk anakucagimi diyorsunuz ondaydi kizim hoplarken ziplarken sanirim üstüne düsmüs neye ugradigimizi sasirdik kizimda sok oldu ne yaptin diyoruz konusamiyo kardesi agliyor diye...kuzumda nasil agladi nefesi kesildi resmen.Allahtan ben soguk kanliyim esim kizima kizacak oldu engelledim,biliyorum bilincli zarar vermez...bütün aksam gözlem altinda tuttuk onlarla ugrastim bi ara ugradim yazayim diye ama sadece okyabildim..gece 12den sonra uyutabildim herkesi bende uyumus kalmisim.
çok geçmiş olsun canım allah korusun yavrularımızı:nazar::nazar::nazar:

yazık ona kıyamam cadıya çok canı yanıyodur yaa biz büyükler bile nasıl zor dayanıyoruz allahım yardımcısı olsun yavrucuğunun:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

anam amma yzmışsınız dün bendeen sonra oku oku bitiremedim :37::37::37:aayyyyyyyyy ölüyorum ben yaaa dünki callandan sonra her yerim hamlık acısı oldu sızım sızım sızlıyor ama durmak yok yola devam:66::66::66:kızlar yaa dün eve gittim dayanamadım tartıldım 57 çıktım:53::53::53:tabi şok oldum sabah baskül aynı yerde duruyordu tekrar bi çıktım üstüne 55 çıktım bu sefer bir şey anlamadım bu işten :44::44::44::44:

anam amma yzmışsınız dün bendeen sonra oku oku bitiremedim :37::37::37:aayyyyyyyyy ölüyorum ben yaaa dünki callandan sonra her yerim hamlık acısı oldu sızım sızım sızlıyor ama durmak yok yola devam:66::66::66:kızlar yaa dün eve gittim dayanamadım tartıldım 57 çıktım:53::53::53:tabi şok oldum sabah baskül aynı yerde duruyordu tekrar bi çıktım üstüne 55 çıktım bu sefer bir şey anlamadım bu işten :44::44::44::44:
tok karına tartılınmaz kız en doğru kg sabah wcye çıktıktan sonra gördüğün kg dur cnm

eee o kadar ağrı olur:1:1 hafta sonra ne ağrın kalır ne sızın tıkıe tıkır yaparsın bırakmazsan tatlım

Back