68.300
dün basima gelenleri sormayin esimle mutfaktaydik oglsumun aglamasiyla bi kostuk anakucagimi diyorsunuz ondaydi kizim hoplarken ziplarken sanirim üstüne düsmüs neye ugradigimizi sasirdik kizimda sok oldu ne yaptin diyoruz konusamiyo kardesi agliyor diye...kuzumda nasil agladi nefesi kesildi resmen.Allahtan ben soguk kanliyim esim kizima kizacak oldu engelledim,biliyorum bilincli zarar vermez...bütün aksam gözlem altinda tuttuk onlarla ugrastim bi ara ugradim yazayim diye ama sadece okyabildim..gece 12den sonra uyutabildim herkesi bende uyumus kalmisim.
menüne alkışslmmmm
dün akşam yatılı misafirim vardı menü yazamadım,hemen yazayım..
sabah peynir,domates,salatalık,biber,3 zeytin 1,5 dilim kepek ekmek
ara 2 küçük nektarin,1 kayısı
akşam şehriye çorba,5 köfte,patlıcan salatası
su,form çayı,çay
veeee gece 1 de koşu bandına çıktım 5km yürüdüm tabi eşim ve misafirimiz salonda muhabbet ettiği için işime geldi yoksa canım sıkılıyor..
offf bugün cok canim sykiliyor ya((
her emzirmeden sonra 2 bardak su iciyordum bi ara güzel sütümde oluyordu daha dinctim devam edeyim..kızlar bu arada bol su için metabolizmayı hızlandırıyor daha çabuk yağların yakmasını sağlıyor su..
bende çok içmeye başladım çay çok içtiğimden suya yer kalmıyorsu çayı azalttım mecburen...
aferin kız30 dk eliptik bisiklet kullndm. ohh çok mutluym! artk hergün 30 dk eliptik bisklete bincem inş. havalarda ısındı. daha çok terletiyor.
yemeğimi yedim balkonu yıkayıp çamaşır astım hava o kadar sıcakki yoruldum şimdidendün feci yağmur vardı bugün bunaltıcı sıcak:44:kızımda gece uyutmadı hiç toplam 3 saat anca uyumuşumdur şu son azılar da çıksaydı da rahatalasaydık ya
benimde cnm sıkılıyo vede başım ağrıyoen iyisimi kendimi dışarı atayım ben
30 dk eliptik bisiklet kullndm. ohh çok mutluym! artk hergün 30 dk eliptik bisklete bincem inş. havalarda ısındı. daha çok terletiyor.
evet bende dikkat ediyorum ama çok boşta da yapmıyorm. çok küçülsn böle havç gibi kalayım diye de bi niyetm yok zaten. sıkı olsn löp löp sallanmasın yeteraferin kızelifcim ayarı normal ayarda olsun çok sertte yapma o zaman incelme yapmaz aksine kaslarını şişirir canım
gecmis olsun canim
hadi iyi gezmeler tatlim
masallah kiz saNA
arkadaşlar merhaba bende 9.takımdayım,maşallah burayı daha azimli gördüm bizim takımdan transfer mi olsam acepkolaylıklar hepinize takımımızada bekleriz
hoşgeldin canım fark etmez yaz ara araarkadaşlar merhaba bende 9.takımdayım,maşallah burayı daha azimli gördüm bizim takımdan transfer mi olsam acepkolaylıklar hepinize takımımızada bekleriz
arkadaşlar merhaba bende 9.takımdayım,maşallah burayı daha azimli gördüm bizim takımdan transfer mi olsam acepkolaylıklar hepinize takımımızada bekleriz
valla aşka geldim eve gidince bende temizlik yapıyım baricanım nerden inceleğine bağlı benim göbek mide tarafından gider ama basen kalça kolay kolay erimez ama bildiğim kadarıyla en kolay bel inceliyor
ay inşallah inşallah benim bütün zorum belimle 7 8 cm incelse ne güzel olur
aaaa spor yapamıyorum bari kendimi temizliğe vurayım
çok geçmiş olsun canım allah korusun yavrularımızıdün basima gelenleri sormayin esimle mutfaktaydik oglsumun aglamasiyla bi kostuk anakucagimi diyorsunuz ondaydi kizim hoplarken ziplarken sanirim üstüne düsmüs neye ugradigimizi sasirdik kizimda sok oldu ne yaptin diyoruz konusamiyo kardesi agliyor diye...kuzumda nasil agladi nefesi kesildi resmen.Allahtan ben soguk kanliyim esim kizima kizacak oldu engelledim,biliyorum bilincli zarar vermez...bütün aksam gözlem altinda tuttuk onlarla ugrastim bi ara ugradim yazayim diye ama sadece okyabildim..gece 12den sonra uyutabildim herkesi bende uyumus kalmisim.
yemeğimi yedim balkonu yıkayıp çamaşır astım hava o kadar sıcakki yoruldum şimdidendün feci yağmur vardı bugün bunaltıcı sıcak:44:kızımda gece uyutmadı hiç toplam 3 saat anca uyumuşumdur şu son azılar da çıksaydı da rahatalasaydık ya
tok karına tartılınmaz kız en doğru kg sabah wcye çıktıktan sonra gördüğün kg dur cnmanam amma yzmışsınız dün bendeen sonra oku oku bitiremedimaayyyyyyyyy ölüyorum ben yaaa dünki callandan sonra her yerim hamlık acısı oldu sızım sızım sızlıyor ama durmak yok yola devam kızlar yaa dün eve gittim dayanamadım tartıldım 57 çıktım tabi şok oldum sabah baskül aynı yerde duruyordu tekrar bi çıktım üstüne 55 çıktım bu sefer bir şey anlamadım bu işten :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?