ben geldim kızlaro kadar yoğunumki
hemen callanımı yaptım çıksın aradan diye bugün kışlaları vakumlu hurca dolduracağım.artık toplanıyorum iyice
gülşencim nasıl sevindimben demedim mi sen - geleceksin cuma diye
yasemincim çok geçmiş olsun oğluşuna canım
sana da kolay gelsin canım şimdiden sizn için zor olacak ayrı kalmaksaolasin canim sana kolay gelsin benimde toparlanmam lazim ayin 17sinde dönmemek üzere burdan ayrilacagim haziran sonundada esim evi kapatacak..ev sahibine teslim edecek..trye bi kac valizle ne götürebilrisem o zaten evlendigimizden beridir esimin eskiden arkadaslariyla kaldigi ögrenci evinde ögrenci esyalariyla kaliyoruz..herseyi dagitacagiz..kalanlarda cöpe.bi yerden baslamam lazim esimin sinavlari bitsin diye bekliyorum
azra_sılam
elimphiya
seheryıldızı
selma12
benim tanıdıklarım...
azra_sılam
elimphiya
seheryıldızı
selma12
benim tanıdıklarım...
evet ya ne güzel olurdu yardıma gelseniztam bende ayşe nerelerde diyecektimki sen gelmişsin :)allah kolaylık versin canım..taşınmak zordur eminim bide tek başınasın ...yakın olsaydık yardım ederdik sana
yaprakcım eskilerden bende başka kimse yok canım...
ahahacanım nerden inceleğine bağlı benim göbek mide tarafından gider ama basen kalça kolay kolay erimez ama bildiğim kadarıyla en kolay bel inceliyor
benm de öyle maalesef... belden 3 cm gidiyosa basenden 1 gidiyo...sporsuz olmucak geldim sözünüze.. evde eliptik bisiklet var ona mı başlasam.. yararı olurmu basenlerime yoksa lesli ablayla fln mı yürüsem karar veremedm?? fikrinz varmı ?
aaaa spor yapamıyorum bari kendimi temizliğe vurayım
teşkkür ederimelifcim bikini şort kombinasyonu bencede güzel
çok geçmiş olsun... bol bol limon at çayına flan.. inan toparlıyo..gnyadın kızlar
sabah uyandığımda fena üşüyordum ve bütün kemiklerim sızlıyordu kahvaltıdada hafif yutkunamadığımı anladım sanırım üşüttüm :2:
kolay gelsin.. ev taşımak çok zor iş.. ama yeni evi düşündükçe yorgnluk kalmaz sanrm. callan işe yarıyomu bu arada? incelme oldumu??:26:ben geldim kızlaro kadar yoğunumki
hemen callanımı yaptım çıksın aradan diye bugün kışlaları vakumlu hurca dolduracağım.artık toplanıyorum iyice
azra_sılam
elimphiya
seheryıldızı
selma12
benim tanıdıklarım...
evet azracım kaptandı ama bir süreliğine ayrıldı canım yeni kaptan benim..azra sıla saten buranın başkanı mı neydi ne oldu ki?
diğerleride kilo verdilerde gelmez mi oldular
elifcim incelme oluyor ama harika bir şekilde toparlanma ve şıkılaşma oluyor popoyu çok güzel şekle sokuyor şimdilik 1cm inceldim ama görüntü daha fazla gibi görünüyor.yan kısımlar kalmıyor hiç bel bölgesinde gerginleşiyor.bakalım akşam fırsatım olursa 30 dk plates yapıcam
evet var yararı mutlaka ama sonucu daha geç veriyor malesef elifcim ama kalori yakmaya birebirah keşke bende callan yapabilsem... ama belm tutmuyo ya.. çok zor geliyo bana. eliptik biklet hakknda ne düşünüyosn? basenlere yararı varmıdır?
68.300
dün basima gelenleri sormayin esimle mutfaktaydik oglsumun aglamasiyla bi kostuk anakucagimi diyorsunuz ondaydi kizim hoplarken ziplarken sanirim üstüne düsmüs neye ugradigimizi sasirdik kizimda sok oldu ne yaptin diyoruz konusamiyo kardesi agliyor diye...kuzumda nasil agladi nefesi kesildi resmen.Allahtan ben soguk kanliyim esim kizima kizacak oldu engelledim,biliyorum bilincli zarar vermez...bütün aksam gözlem altinda tuttuk onlarla ugrastim bi ara ugradim yazayim diye ama sadece okyabildim..gece 12den sonra uyutabildim herkesi bende uyumus kalmisim.
ben geldim kızlaro kadar yoğunumki
saolasin canim sana kolay gelsin benimde toparlanmam lazim ayin 17sinde dönmemek üzere burdan ayrilacagim haziran sonundada esim evi kapatacak..ev sahibine teslim edecek..trye bi kac valizle ne götürebilrisem o zaten evlendigimizden beridir esimin eskiden arkadaslariyla kaldigi ögrenci evinde ögrenci esyalariyla kaliyoruz..herseyi dagitacagiz..kalanlarda cöpe.bi yerden baslamam lazim esimin sinavlari bitsin diye bekliyorum
yağsız teflonda pişirip arada sucuk yiyebilirsin elifcim.afiyet olsun canım.bende birazdan öğle yemeğimi yiyeceğimbugün yada yarın regl olcm kızlar... kendimi zor tutuyorm tartılmamak için.. ama tartılmıcm emnm artılardaym. biraz önce uynadm
peynir domates saatalk ve 6-7 tane siyh zeytn yedm(normlde sevmem ama zeytn güzldi:)) bide bizmkiler sucuk yapmışlar yiyolardı.. kokusu tüttü burnumda bir dilim ck attm ağzıma.
aysecim normalde esim bu sene bitirmeyi planliyordu bende oyüzden basladim.ama bazi derslere kayit yapamadi oda dönemi uzatti kis dönemi bitirmesini umuyoruz..o arada da gidip gelir..bide askerlik var beni düsündürensana da kolay gelsin canım şimdiden sizn için zor olacak ayrı kalmakeşin gidip gelebilecek mi yanınıza kaç senesi daha var
kızlar yaa size bişey sorucam özelliklede yasemine :78: benim kızım 8. yaşını yeni doldurdu dün koltuk altında çok hafif tüylenme farkettim..çok canım sıkıldı daha çok küçük değilmi ??yaşıtlarına göre daha boylu ve iri ama ne bileyim kafama takıldı doktora götürmem icap edermi yoksa normal bir süreçmi ??:44:
teşekkür ederim yasemincim ..başka hiçbiryerinde yok sadece koltuk altında oda çok az belkide ben evham yapıyorum..ama yinede doktorumuzada bir danışmakta fayda var ..cevabın içinde tekrar tekrar teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?