Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tam bende ayşe nerelerde diyecektimki sen gelmişsin :)allah kolaylık versin canım..taşınmak zordur eminim bide tek başınasın ...yakın olsaydık yardım ederdik sana

sana da kolay gelsin canım şimdiden sizn için zor olacak ayrı kalmakeşin gidip gelebilecek mi yanınıza kaç senesi daha var

tam bende ayşe nerelerde diyecektimki sen gelmişsin :)allah kolaylık versin canım..taşınmak zordur eminim bide tek başınasın ...yakın olsaydık yardım ederdik sana
evet ya ne güzel olurdu yardıma gelsenizbakalım ben toplayayım inş. annem gelir onunla yerleştiririm bana yerleştirmek daha zor geliyor ama yeni ev zevkle yerleştiririm herhalde.

giremedim ama aklım buradaydı ne yapıyorlar diye

kızlar yaa size bişey sorucam özelliklede yasemine :78: benim kızım 8. yaşını yeni doldurdu dün koltuk altında çok hafif tüylenme farkettim..çok canım sıkıldı daha çok küçük değilmi ??yaşıtlarına göre daha boylu ve iri ama ne bileyim kafama takıldı doktora götürmem icap edermi yoksa normal bir süreçmi ??:44:

ahaha temzlk yapmaktan nefret ederim!!! Allahm.. çok tembelm ben ya...
elifcim bikini şort kombinasyonu bencede güzel
teşkkür ederim bakalm benm koca popişimde nasıl durcak...
gnyadın kızlar
sabah uyandığımda fena üşüyordum ve bütün kemiklerim sızlıyordu kahvaltıdada hafif yutkunamadığımı anladım sanırım üşüttüm :2:
çok geçmiş olsun... bol bol limon at çayına flan.. inan toparlıyo..
kolay gelsin.. ev taşımak çok zor iş.. ama yeni evi düşündükçe yorgnluk kalmaz sanrm. callan işe yarıyomu bu arada? incelme oldumu??:26:
azra_sılam

elimphiya

seheryıldızı

selma12

benim tanıdıklarım...

azrasılamı tanıyorm ben de sadece bu dedkelernden döncem demişti.. dönmedi gelir umarm yine. bak görürsnz tatilden sonra alıncak kilolar tekrar herkes doluşcak buraya

ayrıca bizide tanıyosn artk

bugün yada yarın regl olcm kızlar... kendimi zor tutuyorm tartılmamak için.. ama tartılmıcm emnm artılardaym. biraz önce uynadm
peynir domates saatalk ve 6-7 tane siyh zeytn yedm(normlde sevmem ama zeytn güzldi:)) bide bizmkiler sucuk yapmışlar yiyolardı.. kokusu tüttü burnumda bir dilim ck attm ağzıma.

elifcim incelme oluyor ama harika bir şekilde toparlanma ve şıkılaşma oluyor popoyu çok güzel şekle sokuyor şimdilik 1cm inceldim ama görüntü daha fazla gibi görünüyor.yan kısımlar kalmıyor hiç bel bölgesinde gerginleşiyor.bakalım akşam fırsatım olursa 30 dk plates yapıcam

ah keşke bende callan yapabilsem... ama belm tutmuyo ya.. çok zor geliyo bana. eliptik biklet hakknda ne düşünüyosn? basenlere yararı varmıdır?

boyum 170 kilom 70 oldu malesef dikkat ediorum 2 haftadır kiloma 68.5 düştüm hedefim 65 altı fazla sınırım yok esnek olma karraındayım 65 üstüne çıkmayayım yeter...Evlendiğimde 58 kiloydum 2 senelik evliyim kiloyu 70 e çıkardım inş. veririm kilolarımı....sizlerede bakıorum örnek alıorum...

yasemin geçmiş olsun canım allah korusun yavrularını

canım kolay gelsin offf çok zordur şimdi taşınma olayı inşallah dediğin gibi annen gelebilirse yerleştirirken çok iyi olur çünkü o daha zor

senin işinde zormuş canımcım gitmek bir dert eşini arkada bırakmak bir dert hayırlısı ile halledersiniz umarım işlerinizi

yağsız teflonda pişirip arada sucuk yiyebilirsin elifcim.afiyet olsun canım.bende birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim

sana da kolay gelsin canım şimdiden sizn için zor olacak ayrı kalmakeşin gidip gelebilecek mi yanınıza kaç senesi daha var
aysecim normalde esim bu sene bitirmeyi planliyordu bende oyüzden basladim.ama bazi derslere kayit yapamadi oda dönemi uzatti kis dönemi bitirmesini umuyoruz..o arada da gidip gelir..bide askerlik var beni düsündüren

ergenlik genelde meme gelisimiyle baslar ama kisiden kisiye degisiyo..anormal olan 8 yasindan kücük olmasi genelde 8 yas sinir alirinir..sana tavsiyem bi kontrol ettir hormon felan bakilsin..iyi olur.bu devirde hormon bozuklugu cok oluyor büyük bi ihtimal kizinda yoktur ama kontrol amacli bi götürsen iyi olur..icin rahat eder..bide hormon bozuklugu olsa erkek tipi killanma felanda görülür yani görmedim ama bence kizindaki normal sürec..

Canım doktora danışmanda fayda var çünkü katkılı gıdaların fazla tüketilmesi nedeniyle yeni nesilde erken ergenlik denen bir sorun ortaya çıkmaya başladı. Çok erken yaşlarda ergenlik belirtileri göstermeye başlıyorlar. Bu durumda doktor en iyi bilgiyi verir, size de yol gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…