yav yazmıştm.. bel 73 müydüama beseni unutmam 105 hehe...
kızlar böyle bikini kombin ederek denize fln girilirmi sizce? garip kaçarmı?? ben tek giyemiyorum.. ya etekli alcm ya böle bişy.. sizce?
nedir bu basenden çektiğimiz elifim ya
olur neden olmasın
1 kiloda 1 cm fln inceliniliyomu acabaeğer öyleyse en az 6 kilom var.. yok değilse.. 10 15...
kızlar böyle bikini kombin ederek denize fln girilirmi sizce? garip kaçarmı?? ben tek giyemiyorum.. ya etekli alcm ya böle bişy.. sizce?
papatya89: 23
ayşeceylin: 14
batuhanım: 14
nuvanda: 8
handerya: 8
lamamma: 7 :79:
gerbera: 7 :79:
gülşenbaşak: 7 :79:
elif190: 5
scapula:3
Türk kadınlarının yeni ideal beden ölçüleri, ‘90-60-90’ mükemmelliğini arayan erkekleri hayal kırıklığına uğratacak. TSE’ye göre Türk kadınının ideal beden ölçüsü şöyle:
Göğüs 96 cm
Bel 68 cm
Kalça 104 cm
Boy 1.64 cm
standart üstü müyüm ne :90::90::90:
bence cok güzel
ellerine saglik seni kutlamak istiyorum ayseyi gectin ya ne diyim bilemedim
ayrica bana neden kas göz yapiyon kiz bizi gectin diyemi
yeminle içime su serptin
Türk kadınlarının yeni ideal beden ölçüleri, ‘90-60-90’ mükemmelliğini arayan erkekleri hayal kırıklığına uğratacak. TSE’ye göre Türk kadınının ideal beden ölçüsü şöyle:
Göğüs 96 cm
Bel 68 cm
Kalça 104 cm
Boy 1.64 cm
standart üstü müyüm ne :90::90::90:
thank you canııımkeşke bende senin gibi beslensem de az konuşsam burda :87::87::87:
boşuna üzülüyorsun kuzumkendinle barışık ol ama yinede o basenciklerden kurtulalım
bence etekliden çok daha güzel duruyor canım
1 kiloda 1 cm fln inceliniliyomu acabaeğer öyleyse en az 6 kilom var.. yok değilse.. 10 15...
işte yaktığımız kalori :
Yürümek (Asfalt) 60 dak 285.6
Ev Temizlemek 60 dak 374.85
Pilates 60 dak 214.2
temizlik number one
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?