Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günde 1 kaçamak mı elifim nerde öyle bollukyaz geldi bak hangimiz istediğimiz kg dayız sizi hızlandırılmış diyet proğramına aldım

alemim ya.. nasıl anlamak istersem öyle anlıyorum sanrım. yav ben bi vücudumu şoklamak istiyorum... izin vermiceksnz biliyorm ama... yaramazlık yapıcm biraz!

günde 1 kaçamak mı elifim nerde öyle bollukyaz geldi bak hangimiz istediğimiz kg dayız sizi hızlandırılmış diyet proğramına aldım

harika ya hızlandırılmış diyet programıinş. yarı yolda tökezlemem de son yazısını görürüm

ay sinirlerim bozuldu artık ya tek düşüncem şu gibi geldi bi ara şimdi şunu yicem sonra bunu yicem aa yok o yasak kuzenimde demezmi hayatın sadece yemekmi senin ya ne diyorsun sen hemde daha 11 yaşındaama haklı çocuk piskopata bağlıcam gerekirse veee bitecek bu zorlu yarış

cezanı yerine getirdin mi cnm

nasıl bir şok bu elifcim:44:

kaptanım kızmazsan bu haftalık beni mazur gör yada görmezden gel... ama kilo vermem aylrdır saplanmış durumda.. piskolojm çöktü.. ben az az sık sık öyle sağlıklı beslenebilcek biri değilm ki hayat tarzmda izin vermiyor sürekli dışardayım mecburen. kestimi tam kesebiliyorm yedimi tam yiyorum..

önümüzdeki hafta için planım elma diyetini biraz daha değişk haliyle uygulamak. her iki satte bir meyve yemek. akşamları salata da yerim. 5 gün falan yapmak istiyorum bunu.. 4 gün sadece pekmez ve suyla bile kilo verdm ve geri almadm o verdiğimi..70 kilodan 68 kiloya da 3 günde düşmüştüm sadece yeşil salata yiyerek.5 ay bitti geri almadm ki abarttığpımıda düşünüyorm.. bir gün iskender yiyorum birgün burger king vs.. bakalım bir kaç gün sadece meyve detoksu yapmak istiyorum. pazartesi başlıcam hayırlısıysa.

elifcim seni görmezden gelirsem diğer arkadaşlara haksızlık olur.eğer menünde değişiklik olduysa kaçamak yaptıysan cezana razı olacaksın tatlım

iste buda menüm

sabah

domates salatalik bol yesillik
1 kepek ekmegi
1 yumurta
1 bardak sekersiz cay
kk peynir

ara

4 tane erik

öglen

yumurtali isanak 1 tabak
1 kase yogurt

AKSAM

2 kasik et sote
bol yesil salata
1 kasik bulgur pilavi

2 litre su
1 saat bisiklet

tebrik ederim süperrrrr

elifcim seni görmezden gelirsem diğer arkadaşlara haksızlık olur.eğer menünde değişiklik olduysa kaçamak yaptıysan cezana razı olacaksın tatlım

yok anlatamadm. ben normalden az yemekten bahsediyorum kaçamaktan değil. kaçamak konusunda bahsetmedim.. bu diyet hakknda söylüyorm.

yok anlatamadm. ben normalden az yemekten bahsediyorum kaçamaktan değil. kaçamak konusunda bahsetmedim.. bu diyet hakknda söylüyorm.
tmm cnm o zaman anlayamadım gerçekten.sen sağlıklı şeyler ye ızgara et ye tavuk ye balık ye doyana kadar ye yanında salatayla ondan zarar gelmez zaten

selam kızlarr ben geldim
menümü yazayım

sabah-öğlen (geç kalktım bugün)
2 dilim light ekmek
0.5 porsiyon menemen
30 gr beyaz peynir

ara
10 tane erik
1 bardak light limonata

akşam
ızgara balık
salata
2 dilim beyaz ekmek
3 tane sarma
1/2 bardak vişne suyu

maalesef su tüketimim azdı ama yatasıya kadar ne içsem kardır

bu menüye beyaz ekmek yakışmadı tatlım onun dışında güzel menün
kaçamak yapmadığın içinde ayrıca tebrik ederim...

Son düzenleme:
bu menüye beyaz ekmek yakışmadı tatlım onun dışında güzel menün
kaçamak yapmadığın içinde ayrıca tebrik ederim...

ayşecim haklısın ama kayınvalidemlerde başka ekmek yoktu ve ben balığı ekmeksiz yiyemiyorum maalesef balık yapacaklarını tahmin edebilseydim ekmeğimi götürürdüm yanımda aslında iyi fikir bir daha giderken 2 dilim atayım cantama

bu arafa kızler kayınvalideme diyetteyim deyince ısrar etmiyor kendisi kiloyu sevmiyor zaten yani kilo vermemi destekler dondurma vardı tulumba tatlısı peynir şekeri vardı ye dedi eşim diyette, bende yemicem anne deyince hiç ısrar etmedi hatta çıkarken salatalık veriyor bana bir poşette soyar soyar yersiniz diyor

kızlar kayınvalideme çorba yaptırmadım bugün sıcak anne balık var gerek yok diye ama itiraf ediyorum kendimi düşündüm şimdi yapsa bende yemek zorunda kalıcam fazladan kalori almıyayım dedim

tebrik ederim süperrrrr

tesekkür ederim canim

menün gayet güzel ekmek harici ama onunda mazereti varmis canim
ayrica edacim bütün o seyleri geri cevirdigin icin bende seni tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…