Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tamam ayşecim yarın sabah senin anlattığın gibi yapacağım kahvaltıyı ..bakalım nasıl olacak ..yalnız zeytin ezmesi değilde zeytin yersem olurmu ??ve öğlen ne gibi şeyler yiyebilirim ??anladığım kadarıyla tatlılar ve karbonhidratlar yasak. et sebze meyve ve süt ürünleri serbest .. doğrumudur ayşecim..

tamamdır gülşencim.öğlen sebze yemeği yiyebilirsin az zeytin yağıyla yapılmış,yanıda salata ve yoğurt.yada ızgara et tavuk,balık ve yine salata ve yoğurt yada ayran olacak.mercimek çorbası falan yaparsan yanında ekmek ve et türü bişey yemiyorsun 2 kase çorba iç salatanı yoğurdunu ye canım.bakliyat yanında et,ekmek yenmiyor canım.

Allah kolaylık versin cnm tebrik ederim tatlı yemediğin içinde
batuhanım deymezde bazı insanlara hak ettiğinden fazla değer verince de böyle oluyor insan kırılıyor amaaan olur bana arada böyle neyse

boşver kimse için kendini üzmeye değmez.azimle geliyorum demişsin canım inş. öyledir bu sefer motivasyonu kaybetmek kaçamak yapmak yok tamm mı.bugün böyle oldu yarın başlayacağım demekte yok srni çok kararlı görmek istiyorum canım

callanı bitirdim geldim.şimdide kuaförden haber bekliyorum rengini biraz solduracağım saçımın dipleri çok turuncu gibi geldi bana.ay sacımla başım dertte bir rahat durmuyorum

evet ya bende sevmiyorum hemen tekrar boyasınlar :)))))) ama bu renk senin rengin ayşecim sakın değiştirme!

canım yaaa sağolasın valla eşim çok istiyor geçen ay regl oldum diye nasıl üzüldü anlatamam ben ise hayırlısı diyorum rabbim herkes için hayırlısın nasip etsin inşallah

aynen öyle canım inşallah hakkında neyse hayırlı olan o olsun.. üzülmenin bi anlamı yok daha yeni evlisiniz

uruzummmm tatlım sanki beni anlatıyorsun okudukça kendimi buldum ipin ucunu sıkı tutamadık ama artık zaman az yiyip kilo verme zamanı artık buna ayak uydurmak zorundayız yoksa her sabah bin pişmanlıkla uyanmak hiç hoş bir duygu değil

herkese merhaba. aranıza bugün katıldım. boyum 172. kilom 70,3. sizlerle birlikte 5-6 kilo daha vermek istiyorum. hoşçakalın

hoşgeldin canımmmm

evet cnm bugün 12.yi yaptım belden 1cm basenden 0.5 cm incelmişim. şimdi montiyle kg vermeye başladıkça incelme de hızlanacaktır

inanmıyorum süpersinnnn bende birazdan callan yapıcam hırslandım :79:

ayseceylin 20
lalamma 8
gülşenbaşak 7
handerya 6
scpula 4 biraz daha paylaşım kızlar
papatya89 2 olmuyor yardımcım
gerbara1987 1
batuhanım 0
xetrax 0
nuvanda 0
elif190 yok

efet ya ne öle 2 tane

günaydın fıstıklar dikkanı açtım hepinizi bekliyorum
bu arda diliği merak ettim dün sabahtan beri uğramadı gece uğrardı mutlaka ama uğramamış:26:

günaydın fıstıkım iki gün önce temizlik yaptım dünde misafirim vardı akşam 11 de gittiler ama bende bitmiştim gözlerimi açabilseydim hemen buraya gelecektim ama o gücü kendimde bulamadım bu arada montiyede ayak uydurmaya çalışıcam yapabildiğim kadar umarım bende de işe yarar
şu an sanki hiç önümde hedef yokmuş gibi acaba nasıl motive olabilirim???

dilekcim hoşgeldin bende kaç kg var acaba gerçi kasa çevirmeye başladım ama:26:normali kaç kg muş dilekcim callanı da yapmışsın aferin sana ben acıktım yemeğimi yiyeyim anca akşam yapabilirim kızım uyanana kadar hem dinleneyim hemde yemeğimi yiyeyim3 saattir sandalye tepesinde helak oldum
montiye başlayınca bırakmak yok bugün olmadı yarın devam ederim yok kızlar ona göre karar verin yoksa sonuç alamzsanız

Son düzenleme:
kızlar dün sporda yağ ölçümü yaptılar vücudumda toplam 15 kilo yağ varmış :90::90::90:
o kadarcık mı
ahanda sonuna kadar callan teyzeyi yapmış bulunmaktayım ve hiç yorulmadım :79:
yalnız hareketler zor bunu kabul ediyorum
aayyy ne güzel yaa darısı başıma:97::97::97:
kızlar midem bulanıyor içten içe hamilemiyim acaba yaaa :44::44:
hakkında hayırlısı olsun canım
kesinlikle sen olmuşsun deryacım bu hırsla seni tutabilene aşk olsun inşallah bu sefer istediğin kiloya ulaşırsn canım
canım kararından dolayı seni tebrik ediyorum
ahhh o hamurişleri ne geliyorsa başımıza bu sevdamız yüzünden geliyor bende çok severim özellikle tatlı türü olanları
biri tatlımı dedi
Kızlar bu arada ben de face kuşuyum,beni de ekleyin!
özelden msj atarsaan :82::82::82:

aynı dertten bende uzdaribim yaa:84::84::84::84:burdan uzaklaşmak yaramıyor anlaşılan

epey uğraşmış güzele ne yakışmaz hemen foto istiyoruz

hoşbulduk canım geldim de kimseleri yakalayamadım benimki normalmiş ama netten bile bakabilirsin yağ oranına.. başladım callana bakalım 1 ay yapıcam inşallah

efet canım az mı

artık tam anlamıyla kilo vermek için çalayacağım kızlar

sabah
2 ince dilim ekmek ve bu ekmekle yenebilecek kadar küçük doğranmış sucuk yedim arada biraz erik yedim ve 1 avuç kadar çekirdek yedim gün içerisinde callan teyzeyle spora başlıcaz bu azimle sonuna kadar gidersem sanırım bu sefer başarılı olabilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…