Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

inşallah herşey istediğin gibi olur canım yok ya benim tatlıyla olan aşkım öyle böyle değil
sağol gülşencim eşim geldi az önce bakmış evlere biriyle anlaşmış bildiğim bir yerde altında market var:) bu iyi oldu benim için 1 haziran gibi boşaltacaklarmış
oooh ooh bu süper olmuş

selam kizlar ben sabahlari pek giremem bu hafta esim öglen vardiyasinda ve sabah beraber kahvalti felan derken öglendede onu yolcu edip islerimi yapmak zorunda kaliyoru hic sevmiyorum ögen vardiyesini ne yalan isim gücüm kaliyor öglene

kızlar kilo veremediğim için kendime haftasonunu tatil ilan etmiştim çünkü o psikolojiden kurtulmam gerekiyordu bu sabah itibari ile diyete tam gaz devam 2 gün tatil bana artıları getirdi ama motivasyonumu yükseltti

OHH OZAMAN TEKRARDAN HOSGELDIN CANIM bu hafta insallah hersey senin lehine isler tatlim

hadi hayirli olsun insallah hersey istedigin gibi olur annende gelir yamacina

valla bende pek bilemiyorum dişim damağımda apse yaptırmış onu alacak netten de araştırdım ama çok anlayamadım ama birazzor birşey galiba canım yanacak diye çok korkuyorum valla yalan yok:18::18::18::18:

gecmis olsun tatlim insallah canin acimaz kolayca atlatirsin

o ne kiz öyle gerci bizi tig gibi yapta nasil yaparsan yap
ama tig yerine kalin sis olmayalimda

aman haaa ince şişede tavım

edam teşekkür ederim

waoww okurken ben yoruldum bu ne yoğunluk hiç bişey yapmasan bile kilo verirsin

zor birşeye benzemiyor bu monti ama bunda neden tatlı yokkk:84::84::84::84::84:

faik diyeti ne yaawwwww

faik diyeti hiç bişey yemeden kilo verme diyeti canımmm

valla bende pek bilemiyorum dişim damağımda apse yaptırmış onu alacak netten de araştırdım ama çok anlayamadım ama birazzor birşey galiba canım yanacak diye çok korkuyorum valla yalan yok:18::18::18::18:

inşallah bişey olmaz tatlım bol bol dua et

nerdeymiş bu sosyete pazarı bayılırım gezmeye

sağol gülşencim eşim geldi az önce bakmış evlere biriyle anlaşmış bildiğim bir yerde altında market var:) bu iyi oldu benim için 1 haziran gibi boşaltacaklarmış

hadi hayırlısı olsun canım altında market olmasıda artı bir avantaj

bugün niye durgun ki topik böyle dileğim de yok.yaseminlerimde yoknerdesiniz kızlarr
bu arada kara deftere baktımda yardımcım olarak yasemincim yani etra görünüyo orada

geldim meleğim seni yalnız bırakmam yeri geldiğinde hepimiz yardım edicez birbirimize ama sorun olur mu bnm adımın yazılı olmaması

menümü yazayım
sabah
kepek ekmeğinden ligt peynirli tost,salatalık
öğlen
1 yumurta ve ligt peynirden yapılmış yağsız omlet ve yeşillik, tatlandırıcılı çay
arada
1 elma
akşam
fırında tavuk,yogurt,yeşillik
ilerlyen saatlerde de çilek yerim
spor 1 saat callan

[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Salam 3 DİLİM 87
[3] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[4] Ekmek 6 DİLİM 390
[5] Domates 2 ADET 28
[6] Roka 100 GRAM 31
[7] Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 40 GRAM 105.2
[8] Armut 1 ADET 70
[9] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[10] Mantarlı Et Sote 0.50 porsiyon 135
Vişne kompostusu (şekersiz) 0

Toplam : 1262.2 kal.
2 litre su

ramide canım pazartesi günleri kuruluyor..öyle ahım şahım değil ama idare eder :) sen hangi semttesin ?
resmen haşatım çıktı ya
sabah 8 de kalktım camları sildim, tül perde ne varsa yıkadım astım, kocaman balkonumu yıkadım, evi makinayla aldım ve yemek yaptım kolum kalkmıyor artık
ohh ellerine sağlık ...güle güle kirlet evini :82:

bu hafta çok iyi bir sonuç alacaksın bence ayşecim...

ekmek biraz daha az olsaydı iyi olurdu sanki..ama yinede beğendim menüyü :)

Selam millet ben geldiimmmm Ben yokken takimda neler olmus neler

Önceliklee yeni takim kaptanim ayseyi ve yardimcisi dilegimi tebrik ediyorum . Sorumluluklariniz hayirli ugurlu olsun kizlar.. Takimimizi daha güclü ,daha motiveli hale getirebileceginizden hic süphem yok :87:

En düzenli paylasim yapan takim icinden birilerinin bu görevleri almasi cok isabetli olmus.. Sakin burada Rabiacigimi üzmeyeyim.. Baska takimda olmasina ragmen sagolsun bizi cok iyi idaret etti ,yeniden toparladi.. Insallah en kisa zamanda mezun olur.. Kaptanligi biraktim diye buraya yazmayi ihmal etme sende rabiacigim tamam mi lütfen

Hee unutmadan Aysecigim paylasimda Püsküüte benim ismimin degistirilmesini ,görevi dilegin devraldigini yazarsan uygun olur bence

veee.. kisa bir özet yaparak önemli seyleri cevapladim galiba bunlarin disinda hepinizi cok seviyorum ve cook özlüyorum inanin malesef hafta sonlari cok yogun oluyorum.. hala vücudumdaki yorgunlugu atabilmis degilim. Eve yeni geldim.. hemen banyo yapip uyumak dinlenmek istiyorum kizlar.. coook yorgunum cünkü :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…