inşallah herşey istediğin gibi olur canım yok ya benim tatlıyla olan aşkım öyle böyle değilbizim taşınma işi kesinleşti gibi bişey kızlar bakalım ev bulmamız lazım bir sürü iş var.havalarda düzelmedi küçük yolluklar var onları yıkamam lazım
şeymacım aslında yaparsın tatlıyı bende çok seviyorum ama canım istemiyo diyetteki amaç bu inisülün direncini yükseltmediği için yediklerin tatlı ihtiyacı hissetmiyorsun.özelden atın kızlar isminizi bende ekleyeyim sizi
oooh ooh bu süper olmuşsağol gülşencim eşim geldi az önce bakmış evlere biriyle anlaşmış bildiğim bir yerde altında market var:) bu iyi oldu benim için 1 haziran gibi boşaltacaklarmış
evet tatlım benim kızlarımseninde oğluşun çok şeker maşallah..
canım sen istanbuldamıydın ?? çorap alışverişine gelelim :)
kızlar kilo veremediğim için kendime haftasonunu tatil ilan etmiştim çünkü o psikolojiden kurtulmam gerekiyordu bu sabah itibari ile diyete tam gaz devam 2 gün tatil bana artıları getirdi ama motivasyonumu yükseltti
bizim taşınma işi kesinleşti gibi bişey kızlar bakalım ev bulmamız lazım bir sürü iş var.havalarda düzelmedi küçük yolluklar var onları yıkamam lazım
şeymacım aslında yaparsın tatlıyı bende çok seviyorum ama canım istemiyo diyetteki amaç bu inisülün direncini yükseltmediği için yediklerin tatlı ihtiyacı hissetmiyorsun.özelden atın kızlar isminizi bende ekleyeyim sizi
sağolun kızlar iyi olur inş.yoğun bir hareketlilik bekliyor beni annemi kandırmaya çalışıyorum gelsin diyo oda tek başına gelmeyi göze alamıyor yol çok uzun 16 saat falan inş. gelir çalışmalarım devam ediyo
valla bende pek bilemiyorum dişim damağımda apse yaptırmış onu alacak netten de araştırdım ama çok anlayamadım ama birazzor birşey galiba canım yanacak diye çok korkuyorum valla yalan yok:18::18::18::18:
o ne kiz öyle gerci bizi tig gibi yapta nasil yaparsan yap
ama tig yerine kalin sis olmayalimda
günaydınn kızlarrr gününüz ve haftanız güzel geçsin
ayşecim kaptanlığın hayırlı olsun sen bu iş için doğru seçimsin bence
dilek seninde yeni görevin hayırlı olsun canım
rabiacım sanada çok teşekkür ederiz bizimle ilgilendiğin için
yok valla enimkisi pek tatil sayılmaz biliyorsunuz temmuzda kardeşimin düğünü var buraya da temmuza kadr kilo verme niyetiyle geldiydim ilk neyse onun mobilyalarını almak için iki gün istanbuldaydık çoook yorulduk cumartesi kaynıma söz kestik oda bir koşuşturmaca dün eşim arkadaşlarıyla abantta gitti dükkanaydı dinlenemedi bile bu gün de dişçideyim yinerezeksiyon yapacam dedi çook tırsıyoru:18::18::18::18:
zor birşeye benzemiyor bu monti ama bunda neden tatlı yokkk:84::84::84::84::84:
faik diyeti ne yaawwwww
valla bende pek bilemiyorum dişim damağımda apse yaptırmış onu alacak netten de araştırdım ama çok anlayamadım ama birazzor birşey galiba canım yanacak diye çok korkuyorum valla yalan yok:18::18::18::18:
günaydın canlar...
ayşe kaptannn uyandım uyandım ama misafirimi yeni uğurladım anca geldim..yatılı misafir ağırlamak ne zor yaff2 gündür sofralar hazırla ..kahvaltılar tatlılar ama çok yemedim sabah tartıldım sabitim :)birazdan dışarı çıkacağım (sosyete pazarı gezeceğim ):82:
sağol gülşencim eşim geldi az önce bakmış evlere biriyle anlaşmış bildiğim bir yerde altında market var:) bu iyi oldu benim için 1 haziran gibi boşaltacaklarmış
bugün niye durgun ki topik böyle dileğim de yok.yaseminlerimde yoknerdesiniz kızlarr
bu arada kara deftere baktımda yardımcım olarak yasemincim yani etra görünüyo orada
tabiki sorun olmaz dilelcim oh mis gibi olmuş evin[/QUOTE
ohhh hemde nasıl büyük bir yükten kurtuldum :82:tamam o zaman benim içinde farketmez
ramide canım pazartesi günleri kuruluyor..öyle ahım şahım değil ama idare eder :) sen hangi semttesin ?aman haaa ince şişede tavım
edam teşekkür ederim
waoww okurken ben yoruldumbu ne yoğunluk hiç bişey yapmasan bile kilo verirsin
faik diyeti hiç bişey yemeden kilo verme diyeti canımmm
inşallah bişey olmaz tatlım bol bol dua et
nerdeymiş bu sosyete pazarı bayılırım gezmeye
hadi hayırlısı olsun canım altında market olmasıda artı bir avantaj
geldim meleğim seni yalnız bırakmamyeri geldiğinde hepimiz yardım edicez birbirimize ama sorun olur mu bnm adımın yazılı olmaması
ohh ellerine sağlık ...güle güle kirlet evini :82:resmen haşatım çıktı ya
sabah 8 de kalktım camları sildim, tül perde ne varsa yıkadım astım, kocaman balkonumu yıkadım, evi makinayla aldım ve yemek yaptımkolum kalkmıyor artık
menümü yazayım
sabah
kepek ekmeğinden ligt peynirli tost,salatalık
öğlen
1 yumurta ve ligt peynirden yapılmış yağsız omlet ve yeşillik, tatlandırıcılı çay
arada
1 elma
akşam
fırında tavuk,yogurt,yeşillik
ilerlyen saatlerde de çilek yerim
spor 1 saat callan
[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Salam 3 DİLİM 87
[3] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[4] Ekmek 6 DİLİM 390
[5] Domates 2 ADET 28
[6] Roka 100 GRAM 31
[7] Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 40 GRAM 105.2
[8] Armut 1 ADET 70
[9] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[10] Mantarlı Et Sote 0.50 porsiyon 135
Vişne kompostusu (şekersiz) 0
Toplam : 1262.2 kal.
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?