Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın şeymacım sen tatildeyken neler yaptın bakalım neler yedin Allah bilir
hadi dölük bakalım

yok valla enimkisi pek tatil sayılmaz biliyorsunuz temmuzda kardeşimin düğünü var buraya da temmuza kadr kilo verme niyetiyle geldiydim ilk neyse onun mobilyalarını almak için iki gün istanbuldaydık çoook yorulduk cumartesi kaynıma söz kestik oda bir koşuşturmaca dün eşim arkadaşlarıyla abantta gitti dükkanaydı dinlenemedi bile bu gün de dişçideyim yinerezeksiyon yapacam dedi çook tırsıyoru:18::18::18::18:

baya yoğun geçmiş cnm.rezeksiyon neymiş hiç duymadım:26:

günaydın canlar...
ayşe kaptannn uyandım uyandım ama misafirimi yeni uğurladım anca geldim..yatılı misafir ağırlamak ne zor yaff 2 gündür sofralar hazırla ..kahvaltılar tatlılar ama çok yemedim sabah tartıldım sabitim :)birazdan dışarı çıkacağım (sosyete pazarı gezeceğim ):82:

bizim taşınma işi kesinleşti gibi bişey kızlar bakalım ev bulmamız lazım bir sürü iş var.havalarda düzelmedi küçük yolluklar var onları yıkamam lazım
şeymacım aslında yaparsın tatlıyı bende çok seviyorum ama canım istemiyo diyetteki amaç bu inisülün direncini yükseltmediği için yediklerin tatlı ihtiyacı hissetmiyorsun.özelden atın kızlar isminizi bende ekleyeyim sizi

çok sevindim cnm inşallah yeni evin gönlüne göre olur ..şimdiden hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…