tmm cnm.bu kızlar nerde uyanamadılar mı daha:26:teşekkürler canımcım
kaçamakta neymişkalori saymaya devam edicem canım
günaydın şeymacım sen tatildeyken neler yaptın bakalım neler yedin Allah bilir
hadi dölük bakalım
günaydınn kızlarrr gününüz ve haftanız güzel geçsin
ayşecim kaptanlığın hayırlı olsun sen bu iş için doğru seçimsin bence
dilek seninde yeni görevin hayırlı olsun canım
rabiacım sanada çok teşekkür ederiz bizimle ilgilendiğin için
baya yoğun geçmiş cnm.rezeksiyon neymiş hiç duymadım:26:yok valla enimkisi pek tatil sayılmaz biliyorsunuz temmuzda kardeşimin düğünü var buraya da temmuza kadr kilo verme niyetiyle geldiydim ilk neyse onun mobilyalarını almak için iki gün istanbuldaydık çoook yorulduk cumartesi kaynıma söz kestik oda bir koşuşturmaca dün eşim arkadaşlarıyla abantta gitti dükkanaydı dinlenemedi bile bu gün de dişçideyim yinerezeksiyon yapacam dedi çook tırsıyoru:18::18::18::18:
zor birşeye benzemiyor bu monti ama bunda neden tatlı yokkk:84::84::84::84::84:,
işte burda cnm
teşekkür ederim
saol canımın içi düşün faik diyetiyle başlayıp su diyetiyle olayı bitirip sizleri tığ gibi zarif bayanlar yapıcam
baya yoğun geçmiş cnm.rezeksiyon neymiş hiç duymadım:26:
tatlı şeker beyaz unlu gıdalar hepsi yasak.tatlı ihtiyacını meyveden karşılıyorsun.diyetin amacı kan sekeri seviyesini dengede tutmak.tatlı istemiyo böylece canın
seni kızlarınmı maşllh çok tatlılar
bizim taşınma işi kesinleşti gibi bişey kızlar bakalım ev bulmamız lazım bir sürü iş var.havalarda düzelmedi küçük yolluklar var onları yıkamam lazım
şeymacım aslında yaparsın tatlıyı bende çok seviyorum ama canım istemiyo diyetteki amaç bu inisülün direncini yükseltmediği için yediklerin tatlı ihtiyacı hissetmiyorsun.özelden atın kızlar isminizi bende ekleyeyim sizi
sağol gülşencim eşim geldi az önce bakmış evlere biriyle anlaşmış bildiğim bir yerde altında market var:) bu iyi oldu benim için 1 haziran gibi boşaltacaklarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?