Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

,
işte burda cnm

ama alismistik sana ya ( ama senide anliyorum iki takim yürütmek zor yinede ugra arada olurmu

tmm cnm

hişşt takım yeni kaptanınız geldi iştima alıcam toplanın

canim kaptanim hayirli olsun

işte kesin çözüm deneyelim

sanada hayirli olsun dilekcim bizi ne gibi yenilikler bekliyor bakim

selammm ben geldimm nasılsıniz bakııımmm:82::82::82:

iyiiz biz seymacim sen nasilsin

slm kızlar bütün kemiklerim sızım sızım sızlıyor pikniğe gittik ve temiz havadan çarpıldım bide bütün gün yürüdüm neredeyse geldikten sonra bu arada pikniği kahvaltıda ettik

gecmis olsun canim valla bende bütün gün piknikteydim

eski kaptanim ugradigin bi ara o 20 küsürkiloyu nasil verdin biraz tüyo verirmisin..
yeni kaptanim hayirli olsun yardimci kaptanimada..

teşekkür ederim

saol canımın içi düşün faik diyetiyle başlayıp su diyetiyle olayı bitirip sizleri tığ gibi zarif bayanlar yapıcam

eski kaptanim ugradigin bi ara o 20 küsürkiloyu nasil verdin biraz tüyo verirmisin..
yeni kaptanim hayirli olsun yardimci kaptanimada..
bu hafta 600 gr giderse mezuniyet yazısı yazıcam inşallah canım:) bol bol tüyolarım olucak ama inan ki hiçbiri yeni değil. ha yeni olan şey şu burdaki diyet grupları. hepimiz bir diyet uyguluyoruz zaten ama benim hayatıma eklediğim şey bu gruplar oldu. takım arkadaşlarım ve benden önceki kaptanım sağolsun vazgeçmeden, sıkılmadan bugüne gelmemde çok yardımcı oldular. işleriniz yoğun olsa bile burdaki ortamdan kopmayın. takım arkadaşlarınızı ciddiye alın, yorumlarına dikkat edin. burdaki havayı solumak bile kaçamak yapmanızı önler

kızlar kilo veremediğim için kendime haftasonunu tatil ilan etmiştim çünkü o psikolojiden kurtulmam gerekiyordu bu sabah itibari ile diyete tam gaz devam 2 gün tatil bana artıları getirdi ama motivasyonumu yükseltti
hadi bakalım motivasyonunun yükselmesine sevindim cnm bu hafta kaçamak yok o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…