,ben öğrendiklerimi söyleyeyim hemen hayatından beyaz unu tamamen çıkarıyorsun,katı yağları,patates,pişmiş havuç,şeker bunları çıkarıyorsun hayatından.
ekmek çok tahıllı olacak beyaz ekmek yasak.
kahvaltı istediğin kadar ekmek yiyebilirsin.yanında az yağlı peynir zeytin yiyebilirsin yada şekersiz yapılmış marmelatlar yiyebilirsin.yanında yeşillik yiyeceksin salalık tere roka soğan gibi.
yumurta yiyeceksen ekmek yemiyorsun kahvaltıda yumurta yeşillik ve peynir yiyorsun sadece
öğlen
ızgara et,tavuk,balık yağsız pişmiş olacak yanında mmutlaka ayran yada yoğurt ve yeşilllik yenecek.et türü şeylerinde yanında ekmek yok.aslında kahvaltı dışında da hiç ekmek yemek yok.
akşamda aynı şekilde olablir yada sebze yemeği olabilir.ama her öğünün yanında yeşillik ve süt grubu bişey olacak.
meyveler her meyve yenmiyor malesef,yenecek olan meyveler ya yemekten yarım saat önce yada yemekten 2 saat sonra yenecek.
şimdilik bu kadar bildiklerim öğrendikçe paylaşırım
şimdi sen kaçamkta yapmışsındır piknikte neler yedin bakalımslm kızlar bütün kemiklerim sızım sızım sızlıyor pikniğe gittik ve temiz havadan çarpıldım bide bütün gün yürüdüm neredeyse geldikten sonra bu arada pikniği kahvaltıda ettik
selamlar kızlar:79:
takımınızla gerçekten çok az ilgilenebiliyorum farkındayım. eve parke döşettik, şimdi de badana yaptırcaz. (evet, badanadan önce parke yaptırdık, tersiz) bütün bu iş yoğunluğunda çeşitli yanlış anlaşılmalardan dolayı karışmış takımıma ancak dönebiliyorum. kızlar, siz kendiniz de takımınızı çok güzel götürecek durumdasınız. aranızda bir kaptan seçin ve ben size devredeyim. yardıma ihtiyacınız olduğu her zaman gelirim zaten. ne dersiniz?
tmm cnm
hişşt takım yeni kaptanınız geldi iştima alıcam toplanın
işte kesin çözüm deneyelim
selammm ben geldimm nasılsıniz bakııımmm:82::82::82:
slm kızlar bütün kemiklerim sızım sızım sızlıyor pikniğe gittik ve temiz havadan çarpıldım bide bütün gün yürüdüm neredeyse geldikten sonra bu arada pikniği kahvaltıda ettik
eski kaptanim ugradigin bi ara o 20 küsürkiloyu nasil verdin biraz tüyo verirmisin..
yeni kaptanim hayirli olsun yardimci kaptanimada..
ama alismistik sana ya( ama senide anliyorum iki takim yürütmek zor yinede ugra arada olurmu
canim kaptanim hayirli olsun
sanada hayirli olsun dilekcim bizi ne gibi yenilikler bekliyor bakim
iyiiz biz seymacim sen nasilsin
gecmis olsun canim valla bende bütün gün piknikteydim
teşekkür ederim
saol canımın içi düşün faik diyetiyle başlayıp su diyetiyle olayı bitirip sizleri tığ gibi zarif bayanlar yapıcam
ayy ayşecim çok sevindim canım :) hayırlı olsun kaptanlığıntmm cnm
hişşt takım yeni kaptanınız geldi iştima alıcam toplanın
özelden ismini yaz canım senide eklim hemen
nazar nazar
güle güle kullan canımbana herşey uyar
kaptanım yardımcın olabilirim :79:
bu hafta 600 gr giderse mezuniyet yazısı yazıcam inşallah canım:) bol bol tüyolarım olucak ama inan ki hiçbiri yeni değil. ha yeni olan şey şu burdaki diyet grupları. hepimiz bir diyet uyguluyoruz zaten ama benim hayatıma eklediğim şey bu gruplar oldu. takım arkadaşlarım ve benden önceki kaptanım sağolsun vazgeçmeden, sıkılmadan bugüne gelmemde çok yardımcı oldular. işleriniz yoğun olsa bile burdaki ortamdan kopmayın. takım arkadaşlarınızı ciddiye alın, yorumlarına dikkat edin. burdaki havayı solumak bile kaçamak yapmanızı önlereski kaptanim ugradigin bi ara o 20 küsürkiloyu nasil verdin biraz tüyo verirmisin..
yeni kaptanim hayirli olsun yardimci kaptanimada..
hadi bakalım motivasyonunun yükselmesine sevindim cnm bu hafta kaçamak yok o zamankızlar kilo veremediğim için kendime haftasonunu tatil ilan etmiştim çünkü o psikolojiden kurtulmam gerekiyordu bu sabah itibari ile diyete tam gaz devam 2 gün tatil bana artıları getirdi ama motivasyonumu yükseltti
teşekkürler edacım.ne yaptın haftasonu bakalım uğramadın hiç neler yedin
hadi bakalım motivasyonunun yükselmesine sevindim cnm bu hafta kaçamak yok o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?