Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tmm cnm o zman birlikte hallederiz
tamam canım o zaman. zaten şu anda bir kaptanın yaptığından fazla takımınla ilgileniyorsun.
paylaşım alanına da kaptan olduğunu bildirelim bence. takım içinden bir tane de yardımcın olsa güzel olur. onu sen kendin seçersin veya gönüllü arkadaşlardan varsa olabilir. hesaplama konusunu bu cumadan itibaren çalışalım. listenizi kontrol edebilirim veya beraber hazırlayabilirz, nasıl istersen?

tmm cnm öyle olsun arkadaşlarıdan biri bana gönüllü yardımcı olursa çok iyi olur excel kayıtlı varsa bana özelden atabilirmisin listeyi rabiacım

tmm cnm öyle olsun arkadaşlarıdan biri bana gönüllü yardımcı olursa çok iyi olur excel kayıtlı varsa bana özelden atabilirmisin listeyi rabiacım
excel kayıtlı bende yok canım. ben her hafta alıntı yapıp listeyi alıyordum. paylaşım alanından rica edebilirsin. ben şimdi paylaşıma senin yeni kaptan olduğunu bildireceğim.

ben kullanıyorum cnm ekleyelim bence birbirimizi :)

ben resmini göremedim ama eminim çok yakışmıştır eee güzele ne yakışmaz

özelden ismini yaz canım senide eklim hemen

nazar nazar

güle güle kullan canım bana herşey uyar

kaptanım yardımcın olabilirim :79:

bugünkü menüm
sabah
1.5 çavdar ekmeğinden yapılmış light peynirli tost,salatalık
öğlen
1 yumurta,20 gr ligt peynirden yapılmış yağsız omlet,salatalık
arada
1 elma
akşam
2 kase mercimek çorbası,salata,yoğurt
ilerleyen saatlerde çilek ve elma yiyebilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…