kızlar,
geçmişi okudum. herkese cevap veremediğim oluyor. kusuruma bakmayın. haftasonu yorgunluğum geçmedi. yemeğim yoktu, yemek yaptım. şimdi oğlum biraz fazla uyudu da buraya yazabildim.
selamlar kızlarhaftasonu en çok yorulan benim galiba bu sabah 12 de zor çıktım yataktan :) cumartesi-pazar full gezdim..piknik yaptık daha sonrada beyazıt-gülhane -eminönü yürüdükte yürüdük ..öldüm bittim :) dietim haftasonu azizliğine uğradı kilom sabit allahtan :18:cumaya kadar kaç gr giderki acep
dondurma ve püre yedim şiştim ya... off.. bi düzen veremedm kendime..
kızlar menümü yazayım hemen
sabah
3 dilim ç.ekmeği
3 salam
labne peyniri
öğlen
1 muz
akşam üstü
1.5 lahmacun biraz maydanoz 1 bardak ayran
biraz önce 40 gr nesfit,10 tane kaju
yine içim rahat değil reyhancım ama yapacak bişey yok.hafta 1 günde böyle olsun artık
rayhancım ne yaptın öyle kaymaklı püskevitgözleme ooooo
saol canımm ya geçecek inşallah vermezlermi formalite olmuş artık bu istemeler gençler anlaşıncabütün eşler aynı değil canımm benim ki bayaa bi farklı
çokda anlamam bu işlerden ama yüklenirken hata oluştu diyor:44::44:
belki pc ile alakalı bi durumdur çünkü tek seferde yüklüyorum ben.
bence o fotoda bile kilolu olmadığın belli oluyor.
:89:
zaten canım şu an hemen hemen ideal kilomdayım ama birazda ince olmak istiyorum ama bu gidişle yapamicam galibabence sende gayet iyisin ama ince olmak her zaman daha iyidir
dondurma ve püre yedim şiştim ya... off.. bi düzen veremedm kendime..
bende yaaa offf geçen hafta çok iyi gidiyordum :2:
sorma canim ya senin icin rahat degilse benimki hic degil valla ama malesef oldu bi kere
noldu bize ya yine motivemiz düştü offff calla teyzeyi yapamadım bütün gün temizlik yaptım bi de hava sıcak diye hiç halim yoktu
sende gez cicim pinekleme evde :) gerçi iki çocukla gezmekte zor oluyo ama olsunhafta sonu insan bisey yapmasada yoruluyor canim ya ben öyleyim nedense :)))
ohhhh hafta sonu yine gezilmis ne güzel valla bende pinekliyim evde :)))
kacis yok bende menümü yazim bari :)))
sabah
1 yumurta
1 kepek ekmegi
1 bardak tek sekerli cay
3 siyah zeytin kk peynir
ara
yesil elma
öglen
1 fincan sekersiz kahve
4 adet kaymakli piskivit :)))
ara
yok
aksam
2 tane ispanakli gözleme
3 adet sarma
2 kasik kisir
1 kase yogurt
2 litre su
60 dakkika tempolu yürüyüs
nasılmış sennki merak ettim bakalım ne kadar farklı
belki pc ile alakalı bi durumdur çünkü tek seferde yüklüyorum ben.
zaten canım şu an hemen hemen ideal kilomdayım ama birazda ince olmak istiyorum ama bu gidişle yapamicam galibabence sende gayet iyisin ama ince olmak her zaman daha iyidir
bende yaaa offf geçen hafta çok iyi gidiyordum :2:
noldu bize ya yine motivemiz düştü offff calla teyzeyi yapamadım bütün gün temizlik yaptım bi de hava sıcak diye hiç halim yoktu
YOK CANIM düsmedi merak etme
sende gez cicim pinekleme evde :) gerçi iki çocukla gezmekte zor oluyo ama olsun
2 tane gözlememihiç oldumu şimdi :76:
kücüktü canim ya ekmek kadar yoktu bile tavada kizarttim teflonda kendimede yagsiz yaptim
günaydın edacımkızlarrr günaydııınnn dün akşam ev toparla ütü yap çamaşır as derken nete girmeye dermanım kalmadı. bütün vücudum ağrıdı bahar çarptı herhal gerçi yaz geldi sayılır
afiyet olsun, dengeli bir menü. ara öğün az olmuş. öğünler de belki biraz azaltılabilirdi.dünkü menümüde yazayım unutmadan
sabah:
1 simit
1 dilim peynir
öğlen:
1 kepçe çorba
4 kaşık mantarlı tavuk
100 gr yoğurt
8 tane çilek
akşam:
2 kaşık pilav
4 kaşık tavuklu nohut
1 küçük dolma
50 gr yoğurt
ara
1 elma
6 erik
ara öğün yapamadım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?