bizim takımın maşallahı var gerçkten.oku oku bitiremedim ki geçmişi
eşim zaten foruma yazdığın kadar tez yazsaydın şimdiye master biterdi diyorhaklı adam valla.
selamlar kızlarhaftasonu en çok yorulan benim galiba bu sabah 12 de zor çıktım yataktan :) cumartesi-pazar full gezdim..piknik yaptık daha sonrada beyazıt-gülhane -eminönü yürüdükte yürüdük ..öldüm bittim :) dietim haftasonu azizliğine uğradı kilom sabit allahtan :18:cumaya kadar kaç gr giderki acep
neyse girmiyorum tsk ederim ilginize...
dişçiye gittim geldim öldüm öldüm dirildim dahada bitmedi 6 ay sürecek tedavim oooooooooyy oooyyy:85::85:
evet, canım maşallah.bizim takımın maşallahı var gerçkten.aman nazar değmesn de
geçmiş olsun canım. kanal tedavisi falan mı, 6 ay ooo:26:dişçiye gittim geldim öldüm öldüm dirildim dahada bitmedi 6 ay sürecek tedavim oooooooooyy oooyyy:85::85:
canım, ne sertliği Allahaşkına? çocuk mu avutuyoruz burda?merhaba.. daha yenisin kapnımızın sertliği tuhaf gelmiş olblr sana ama ters gelmesn dedkleri. hepimz birbirimize kızıyoruz, birbirimiz için seviniyoruz.. hepsi motive amaçlı. :92:
elifçim, gerbera diye kalmış aklımda:)kaptanım 5 mesaj kuralını 7. takıma ajan olarak sızdığmda keşfettim garbera sağolsn takım genelinde yaymayı başardı. ben bol bol ajanlık yapıyorm orjinal şeyler bulursam çalıcam yine
kanal tedavisimigeçmiş olsun...
kararlı tutumun sertlik gibi gelmiş olblr belki bilmiyorm. alınmış gibi cevp vermiş o yüzden söyledim. kişisel algılancak birşey demedim. aksine düşüncelerim pozitif yöndeydi.evet, canım maşallah.
geçmiş olsun canım. kanal tedavisi falan mı, 6 ay ooo:26:
canım, ne sertliği Allahaşkına? çocuk mu avutuyoruz burda?
insanlar geliyor, bakıyor, takım diye bir şey var. daha hiçbir şey okumadan, araştırmadan bir heves katılıyım diyor. neyse, biz de davet ediyoruz. 2 geliyor, 3 gün yok. sonra geliyor, gidiyor. bir şeyler yapıyor. ben böyle şeylere vakit harcayamam açıkçası. niyeti ciddi olan gerekli şeyleri yapıyor zaten. tamam ara ara motivasyon düşmeleri herkesde oluyor ama emin ol balık baştan kokuyor.
elifçim, gerbera diye kalmış aklımda:)
valla, bu yöntemi ben çok beğendim. 13. takımda da uyguluyorum. bana güzel fikir veriyor. teşekkür ederim canım.
haklısın canım ne yapıcaz bilinmez ben çok seviyorum dondurmayı bu senede magnum beni al beni ye diye bağırıyor sanki
slm kızlar 1 saate kadar çıkarız gezmeye
dilekcim maşallah çok güzelsin cnm.fotoğraf profosyonel çekim gibi çok güzel kim çekti çok beğendim
ewweeeeeeeeeeeeeeeeetttben geldim hepinizi çok özledim ne yaptınız bakalım hafta sonu ben bildiğiniz gibi kendime elti almalka meşguldüm geçmişi okıyım geliyorum
Günaydin kizlarr.. pazar günleri buraya ugramam malesef hic mümkün olmuyor.. diger günler gelip bir parca ugrayabilsem de pazar günü bu cok zorgecmisi okudum.. uruzcugum gelmis ugramis. cok sevindim unutmamis bizi insallah en kisa zamanda aramiza geri gelir.. cok özledim uruzumu
Aysecigim spor yapma azmini bizlerede bulastir diyecegim.. gerci bana bulassada vakitsizlikten yapamam su aralar.. senin gibi yapabilmeyi cok istiyorum yaa..:97:
Reyhancigim bugün spora baslayacagini söylemissin. Insallah aksi bir faktor olmaz da güzel bir sekilde baslarsin.. sonuclari bekliyoruz
Dilegim resmin cok güzel yaa.. aysenin dedigi gibi prof. cekim gibi olmus. Güzel kizsin vesselam.. keske boydan görebilsek seni.. kilo durumunu öyle daha iyi kontrol ederiz :86:
Veee.. dünkü menüm
Sabah 1 vanille crossant , 1 bardak cay
Ara : 1 bardak sade kahve
Aksam : 1 Krapfen , 1 kutu light cola
yemek yeme firsatim olmadi bunlarla atistirdimofff offf kendimi dövesim var..
:)))okadar hizli yazarsam..bir yandanda bebegim mizlaniyordu...kendime diye az sekerli sütlac yaptim esimle kizim götürdü walla..esim diyoki sanki sekeri az olmus..diete basladim dememistim sonra söyledim erken degilmi acele etme dedi kendisi 70 kilo düsünün halimisabah önüme aldigim 1 dilim ekmegi görmüs caktirmadan yenisini ekliyo ne olur ye diye..hayret bisey ya..
kolay gelsin canim..yanina bol icecek al..
anaammm bnim kiside zayıfla zayıfla diyo kadınlara kilo yakışmıyomuş kilolulara hasta gibi bakıyor1:
1 magnum mu
hiç bir şey yemeseydin tatlım yaaa nasıl duruyorsun öyle
selam kizlar burasi yine civil civil ne güzel
bende bugün ev temizligi yaptim kisliklari kaldirdim
ve aksama esim gözleme istedi birazdan onu yapacam
cok güzel cikmisin canim benim masallah sana spor arkadasim benim
ayyyyy bende sevmem disciyi ya ama hamileligimde syk syk ugramistim fena dis sorunum vardi cok sükür simdi iyiim sanada gecmis olsun canim
canim rejim yapmiyoruz bizde zaten sadece saglikli besleniyoruz
inan bana böyle düsünürsen hersey senin icin daha kolay olacak
ayrica rejim yapma istedigin olmasaydi inan bana buraya ugramazdin bile
ben 3 seneye yakindir bu sitedeyim ama surda daha 4 aydir buraya takiliyorum cünki beslenmeme dikkat etme zamanim geldigini ozaman anlamistim canim
ay canim bahar yorgunlugu iste yaz gelsin bak hersey ne güzel olacakgecmis olsun
selamlar kızlarhaftasonu en çok yorulan benim galiba bu sabah 12 de zor çıktım yataktan :) cumartesi-pazar full gezdim..piknik yaptık daha sonrada beyazıt-gülhane -eminönü yürüdükte yürüdük ..öldüm bittim :) dietim haftasonu azizliğine uğradı kilom sabit allahtan :18:cumaya kadar kaç gr giderki acep
dişçiye gittim geldim öldüm öldüm dirildim dahada bitmedi 6 ay sürecek tedavim oooooooooyy oooyyy:85::85:
kaptanım 5 mesaj kuralını 7. takıma ajan olarak sızdığmda keşfettim garbera sağolsn takım genelinde yaymayı başardı. ben bol bol ajanlık yapıyorm orjinal şeyler bulursam çalıcam yine
maşallh diyorum başka da bişey demiyorm.
hele bademlisi yokmu....
:)))okadar hizli yazarsam..bir yandanda bebegim mizlaniyordu...kendime diye az sekerli sütlac yaptim esimle kizim götürdü walla..esim diyoki sanki sekeri az olmus..diete basladim dememistim sonra söyledim erken degilmi acele etme dedi kendisi 70 kilo düsünün halimisabah önüme aldigim 1 dilim ekmegi görmüs caktirmadan yenisini ekliyo ne olur ye diye..hayret bisey ya..
kolay gelsin canim..yanina bol icecek al..
magnum çok şezettli ama çok kalorilymiş zaten yerken biraz yağ tadı bırakıyo ağzda sanki.. ama dediğin gibi bol suyla ve sporla çözülmücek bişy değil. arada ödülde gerekiyor ya
menü derken? menümü bu? bide bana diyordn limonata diyetini nasıl yaptın diye...
benmde yirmilikler ağrı yapıyo... dişçiden bende çok korkuyorm ya.. ameliyt olsam bu akdar korkarm herlde..
şimdi bugn yedklerime gelirsek..
sabah 10 bçkta eti form çikolatalı bisküviler varya. yuvarlak yuvarlak. onlardan 2 tane yedim.. sabahları hiç iştahm olmuyor zorla yedm onuda.. sonra saat 2 bçkta eve geldm bolllca peynir bolca domates ve bolca ekmek14:) yedm. akşam hafif geçirmeye çalşcm umarm başarılı olurm..
saol elifim çok tatlsın
ben niye resim yükleyemiyorum yaa sürekli hata veriyor
nasıl hata veriyor? bu arada teşekkür ederim canım snn kadar olamam
bende seni özledim canıııımverdiler mi eltiyi
bütün eşler aynı ya
tekrar geçmiş olsun canım ya :2:
maşallh diyorum başka da bişey demiyorm.
hele bademlisi yokmu....
saol elifim çok tatlsın
nasıl hata veriyor? bu arada teşekkür ederim canım snn kadar olamam
çokda anlamam bu işlerden ama yüklenirken hata oluştu diyor:44::44:
bende az yemek istiyorummmmsağol canım ya sende çok güzelsin boydan fotoğrafım var ama üzerimde tunik olduğu için birşey belli olmuyo
çokda anlamam bu işlerden ama yüklenirken hata oluştu diyor:44::44:
bende bilgisayardan hiç anlamıyorm keşke yardm edebilsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?