Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selamlar kızlar haftasonu en çok yorulan benim galiba bu sabah 12 de zor çıktım yataktan :) cumartesi-pazar full gezdim..piknik yaptık daha sonrada beyazıt-gülhane -eminönü yürüdükte yürüdük ..öldüm bittim :) dietim haftasonu azizliğine uğradı kilom sabit allahtan :18:cumaya kadar kaç gr giderki acep

oku oku bitiremedim ki geçmişi
eşim zaten foruma yazdığın kadar tez yazsaydın şimdiye master biterdi diyorhaklı adam valla.
bizim takımın maşallahı var gerçkten. aman nazar değmesn de

bende öyle tüm haftasonu konserlerde gezdm.. okul olmasa ben bilirdin 3 te kalkmayıda ah ah.. derslerde uyudm durdm hep..:97:

bizim takımın maşallahı var gerçkten. aman nazar değmesn de
evet, canım maşallah.

dişçiye gittim geldim öldüm öldüm dirildim dahada bitmedi 6 ay sürecek tedavim oooooooooyy oooyyy:85::85:
geçmiş olsun canım. kanal tedavisi falan mı, 6 ay ooo:26:

merhaba.. daha yenisin kapnımızın sertliği tuhaf gelmiş olblr sana ama ters gelmesn dedkleri. hepimz birbirimize kızıyoruz, birbirimiz için seviniyoruz.. hepsi motive amaçlı. :92:
canım, ne sertliği Allahaşkına? çocuk mu avutuyoruz burda?
insanlar geliyor, bakıyor, takım diye bir şey var. daha hiçbir şey okumadan, araştırmadan bir heves katılıyım diyor. neyse, biz de davet ediyoruz. 2 geliyor, 3 gün yok. sonra geliyor, gidiyor. bir şeyler yapıyor. ben böyle şeylere vakit harcayamam açıkçası. niyeti ciddi olan gerekli şeyleri yapıyor zaten. tamam ara ara motivasyon düşmeleri herkesde oluyor ama emin ol balık baştan kokuyor.

kaptanım 5 mesaj kuralını 7. takıma ajan olarak sızdığmda keşfettim garbera sağolsn takım genelinde yaymayı başardı. ben bol bol ajanlık yapıyorm orjinal şeyler bulursam çalıcam yine
elifçim, gerbera diye kalmış aklımda:)
valla, bu yöntemi ben çok beğendim. 13. takımda da uyguluyorum. bana güzel fikir veriyor. teşekkür ederim canım.

kararlı tutumun sertlik gibi gelmiş olblr belki bilmiyorm. alınmış gibi cevp vermiş o yüzden söyledim. kişisel algılancak birşey demedim. aksine düşüncelerim pozitif yöndeydi.
elifçim, gerbera diye kalmış aklımda:)
valla, bu yöntemi ben çok beğendim. 13. takımda da uyguluyorum. bana güzel fikir veriyor. teşekkür ederim canım.

:89::89::89:

haklısın canım ne yapıcaz bilinmez ben çok seviyorum dondurmayı bu senede magnum beni al beni ye diye bağırıyor sanki

napalım bari bol bol soğuk su içelim

slm kızlar 1 saate kadar çıkarız gezmeye
dilekcim maşallah çok güzelsin cnm.fotoğraf profosyonel çekim gibi çok güzel kim çekti çok beğendim

saol canım eşim çekti makina güzel olunca profosyonel duruyo

ewweeeeeeeeeeeeeeeeetttben geldim hepinizi çok özledim ne yaptınız bakalım hafta sonu ben bildiğiniz gibi kendime elti almalka meşguldümgeçmişi okıyım geliyorum

bende seni özledim canıııım verdiler mi eltiyi

bende az yemek istiyorummmm sağol canım ya sende çok güzelsin boydan fotoğrafım var ama üzerimde tunik olduğu için birşey belli olmuyo

bütün eşler aynı ya

teşekkür ederim spor arkadaşım

ayy bende zor kalktım senin gibi tabi gezmekten gider gider daha ne kilolar gidecek

dişçiye gittim geldim öldüm öldüm dirildim dahada bitmedi 6 ay sürecek tedavim oooooooooyy oooyyy:85::85:

tekrar geçmiş olsun canım ya :2:

kaptanım 5 mesaj kuralını 7. takıma ajan olarak sızdığmda keşfettim garbera sağolsn takım genelinde yaymayı başardı. ben bol bol ajanlık yapıyorm orjinal şeyler bulursam çalıcam yine

çal çal arkandayım ben süpersin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…