Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydin kizlarr.. pazar günleri buraya ugramam malesef hic mümkün olmuyor.. diger günler gelip bir parca ugrayabilsem de pazar günü bu cok zor gecmisi okudum.. uruzcugum gelmis ugramis. cok sevindim unutmamis bizi insallah en kisa zamanda aramiza geri gelir.. cok özledim uruzumu

Aysecigim spor yapma azmini bizlerede bulastir diyecegim.. gerci bana bulassada vakitsizlikten yapamam su aralar.. senin gibi yapabilmeyi cok istiyorum yaa..:97:

Reyhancigim bugün spora baslayacagini söylemissin. Insallah aksi bir faktor olmaz da güzel bir sekilde baslarsin.. sonuclari bekliyoruz

Dilegim resmin cok güzel yaa.. aysenin dedigi gibi prof. cekim gibi olmus. Güzel kizsin vesselam.. keske boydan görebilsek seni.. kilo durumunu öyle daha iyi kontrol ederiz :86:

Veee.. dünkü menüm

Sabah 1 vanille crossant , 1 bardak cay

Ara : 1 bardak sade kahve

Aksam : 1 Krapfen , 1 kutu light cola

yemek yeme firsatim olmadi bunlarla atistirdim offf offf kendimi dövesim var..

bende bi kere yaptım oda 40 dk toplam 55 dk zaten. p.tesi tekrar başlicam hadi sende katıl bize şurda ne kaldı ki hemen mezun olmaya bak sen
aahhh ahhh inşallah şu cd yi ayarlarsam
yaaa öylede koca bir dolap dolusu kıyafet giyecek birşey ok neyse aldım birşeyler şimdilik
buna moralini bozacağına sevin benceyeni bişeyler al cnm yada eskiden olmayan dar gelenler varsa onları dene
dar gelen yok ayşecim biraz dar gelenler vardı tabi ama şimdi onlarda booollll
aynen yaaa alışvriş yapınca moralim düzeliyor
oyy oyy ne üzülüyorsun cadii istedigin bu degilmiydi kiyafetlerinin üstünden düsmesi ,kilo vermek ?? ayrica simdiden hayirli olsun kiz isteme isiniz canim..
teşekkür edrim canım kilo vermek istiyorum tabi ama o kadar kıyafeti ben ne yapacam
aaayyy ne güzel beni eşimde hiiiç kıskanmazzzbende sinir olurum
dikat et canım belkide hormonlar yüzünden kilo vermiyorsundur çünki sen doğru dürüs birşeyde yemiyorsun ki:44::44::44:
ben varım reyhancım her zamanki gibi
5.callanı yaptım az önce.aslında 5.5 ilk başladığımda yarım yapmıştım.
ayşecim ölçtünmü kendini bir değişiklik varmı
14.takım toptan cezalı herhalde
o nee yaaa anlamadım ben:44::44::44:
kızlar dün çekildiğim bi fotoyu ekledim nasıllll
süüüperrrçekim güzel çekilen güzel ee daha ne olsun

kusura bakmayın kızlar (bana yazanlar olmus onlara cevaben)
çok tsk ederim gerçekten bi bunalım içindeydim o sıra şehir dısına çıktım biraz rahatladım ve yazıları görünce gerçekten çok mutlu oldum
burda gerçekten iyi insanlar var
takım kaptanım görmemiş sanırım yazılarımı
ben cuma günü internete giremedim sehır dısında oldugumdan anca girdim
ve çıkıcam dediğim için de bilmiyorum prosedur nasıl işliyo
gerçekten rejım yapmak istiyorum ama çok zorlanıyorum...
rejım yapmadan durabilirim o zaman bi süre :) eğer kaptanım ve sizler de uygun görürseniz

üzerimde baya ağırlık var uykumu da alamadım güneşede çıktım sersem oldum iyice yazacak gücü bile bulamıyorum kendimde bide annem kışlıkları kaldırıyor yani beraber yapıyoruz da ev çok küçük ordan al oraya koy sinirler tepemde horon tepiyor istediğim gibi olmayınca da

ben de öyle mi yapayım :)
midem çok geniş hiç küçülmücek duruyo sanki
toparlayana diyete baslayana kadar ben de öyle olsam nasıl olur
aslıında bugun tam diyete hazır hissediyorum kendimi :)
çok az yedım bugun
o zaman 1 hafta yapoabilrsem gireilirmiyim listeye şimdi mesgul etmiyim ben

canım bildiğim kadarıyla 2 hafta deneme süresi var zaten ama yapamıyorum diye düşünmü lütfen başlamak bitirmenin yarısı

selam kizlar burasi yine civil civil ne güzel
bende bugün ev temizligi yaptim kisliklari kaldirdim
ve aksama esim gözleme istedi birazdan onu yapacam

cok güzel cikmisin canim benim masallah sana spor arkadasim benim

2 de dişçide randevum var yine oooyy oooyy çok tırsıyorum:18::18::18::18::18:

ayyyyy bende sevmem disciyi ya ama hamileligimde syk syk ugramistim fena dis sorunum vardi cok sükür simdi iyiim sanada gecmis olsun canim

canim rejim yapmiyoruz bizde zaten sadece saglikli besleniyoruz
inan bana böyle düsünürsen hersey senin icin daha kolay olacak
ayrica rejim yapma istedigin olmasaydi inan bana buraya ugramazdin bile
ben 3 seneye yakindir bu sitedeyim ama surda daha 4 aydir buraya takiliyorum cünki beslenmeme dikkat etme zamanim geldigini ozaman anlamistim canim

ay canim bahar yorgunlugu iste yaz gelsin bak hersey ne güzel olacak gecmis olsun

maşallh diyorum başka da bişey demiyorm.
haklısın canım ne yapıcaz bilinmez ben çok seviyorum dondurmayı bu senede magnum beni al beni ye diye bağırıyor sanki
hele bademlisi yokmu....

dışarda yenebilecek en masum şey lahmacunmuş. bir arkadaşın diyetisyeni bu şekilde söylemiş, o da bize iletmişti. dışarda bir şey yerken yanında muhakkak bol yeşillik alın. metabolizmanızı hızlandırır

hımm sen de güzel gezmişsin maşallah

ohhh güzel gecmis günün valla bende evde pinekledim buralara sahip ciktik aysemle :)))
kacmasin takim biyere diye :))
kaçmasın ama değil mielinize sağlık canım:)

ben callan'ı salladım haftasonu böyle şeyler mümkün olmuyor maalesef. bugün de çok yorgunum. maymun iştahlı diyeceksiniz ama slim in 6 deneyesim var. yarına enerjim yerine gelirse inşallah.
bu arada canım güzel haberler almışsın. inşallah hakkında hayırlısı olur.

5 mesaj kuralını yeni getirdik canım. gerbera paylaştı, başka bir takımda uygulanıyormuş. o haftalık mesaj sayımı yapıyor ben de günlük:) haftasonları sayamıyorum sadece.

çörek otu şifadır derler canım. deneyebilirsin, midene zararı oluraa bırakırsın.

günaydın kızlar
dün kaptanım ve edacım uğramamışlar haftasonu gezmesi yordu herhalde

ewweeeeeeeeeeeeeeeeetttben geldim hepinizi çok özledim ne yaptınız bakalım hafta sonu ben bildiğiniz gibi kendime elti almalka meşguldümgeçmişi okıyım geliyorum
hoşgeldin canım
yeni eltin hayırlı olsun
hani ne giydin, kıyafetlerim olmuyor diye feryat etmişsin:)

valla benim de seni dövesim geldi. kruvasanlar falan oh oh. afiyet olsun da yaramasın yani.

daha önce yazdıklarını okudum canım. takımdaki bütün mesajları okuyorum ama sana ne diyebilirim? sana zorla rejim yaptıracak halim yok. kuralları ekledim sana, okudun mu bilmiyorum? okuduysan eğer, her şey belli zaten. katılmak isteyen burda çabasını gösterir, listeye girer ve azimle yoluna devam eder. listeye girmek istemiyorsan da hava hoş. yine takıma gelebilirsin, paylaşım yapabilirsin. deneme süren bitti diye bir şey yok. listeye girene kadar deneme süren devam eder.

kolay gelsin canım:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…