slm ayse..gönlüne göre bir gün olur insallah..foto nerde?slm kızlar 1 saate kadar çıkarız gezmeye
dilekcim maşallah çok güzelsin cnm.fotoğraf profosyonel çekim gibi çok güzel kim çekti çok beğendim
aahhh ahhh inşallah şu cd yi ayarlarsambende bi kere yaptım oda 40 dk toplam 55 dk zaten. p.tesi tekrar başlicam hadi sende katıl bize şurda ne kaldı ki hemen mezun olmaya bak sen
yaaa öylede koca bir dolap dolusu kıyafet giyecek birşey ok neyse aldım birşeyler şimdilikolsun canım evde oturmaktan daha iyidir ben 4 sene çalıştım şimdi 1 senedir evdeyim ama hiç bana göre değil ya önümüzdeki ay başlarım bende işe. hayırlısı olsun artık :87:
hey Allah'ım ya deli ödüm koptu noldu diyorum bende
keşke benimde kıyafetlerim bol gelsede dolabımı yenilesembi etek bi gömlek bi eşarp ohhh mis gibi olursun
tahmin etmiştim zaten aynen benimde midem çok hassastır onun için aspirin bile içemem
dar gelen yok ayşecim biraz dar gelenler vardı tabi ama şimdi onlarda booollllbuna moralini bozacağına sevin benceyeni bişeyler al cnm yada eskiden olmayan dar gelenler varsa onları dene
aynen yaaa alışvriş yapınca moralim düzeliyoreeeeee baska ne yedin
sende git kendine bir seyler al canim morelin yerine gelsin :)))
aslina morelini bozacagina sevin ohhh banada hic biseyim olmasa keske :))
baslayalim kiz bende sporu sevemeyenlerdenim malesef bi ara iyi baslamistim
teşekkür edrim canım kilo vermek istiyorum tabi ama o kadar kıyafeti ben ne yapacamoyy oyy ne üzülüyorsun cadii istedigin bu degilmiydi kiyafetlerinin üstünden düsmesi ,kilo vermek ??ayrica simdiden hayirli olsun kiz isteme isiniz canim..
aaayyy ne güzel beni eşimde hiiiç kıskanmazzzevt cnm küçük bir ilçedeyim eşimde eve hafta 1yada 2 gün geliyo.arkadaşta pek yok 1kişi var işte bakalım bu sene yeniler gelecek inş. iyi insanlar gelir.bende genelde burdayım msn hep açık annecimle görüşüyoruz sürekli küçük cadım öyle vakit geçiriyoruz işte.evt eşim hem çok düşkün hemde çok kıskançtır benim.hatta ilk zamanlar kızımızı da kıskanmıştı artık benimle eskisi gibi ilgilenmiyorsun diye
sanırım bu yüzden 2.çocuğa hiç sıcak bakmıyor.
kıskanması hem güzel bişey ama bazen de aa yeter artık diyorum.çok şükür dozonu aşmıyo kırmıyo beni bu yüzden.seninki de kıskanıyordurda belli etmiyordur cnm uzaktasınız ya
dikat et canım belkide hormonlar yüzünden kilo vermiyorsundur çünki sen doğru dürüs birşeyde yemiyorsun ki:44::44::44:benim adet düzensizligi sorunum hep var zaten canim yaaa.. önceleri daha uzun süre gec kaliyordu da son bir yildir en fazla 2 hafta gec kaliyor :44: ama kesin 1 hafta gec kaliyor bunu iyi farkettim.. doktora gittim bir kac hafta önce ,kan tahlili hormon tahlili filan istedi. Haftaya carsamba yada persembe sonuclara göre bir cevap verecek insl.
ben varım reyhancım her zamanki gibi
5.callanı yaptım az önce.aslında 5.5 ilk başladığımda yarım yapmıştım.
o nee yaaa anlamadım ben:44::44::44:14.takım toptan cezalı herhalde
süüüperrrkızlar dün çekildiğim bi fotoyu ekledim nasıllll
:)))okadar hizli yazarsam..bir yandanda bebegim mizlaniyordu...kendime diye az sekerli sütlac yaptim esimle kizim götürdü walla..esim diyoki sanki sekeri az olmus..diete basladim dememistim sonra söyledim erken degilmi acele etme dedi kendisi 70 kilo düsünün halimisabah önüme aldigim 1 dilim ekmegi görmüs caktirmadan yenisini ekliyo ne olur ye diye..hayret bisey ya..
kolay gelsin canim..yanina bol icecek al..
anaammm bnim kiside zayıfla zayıfla diyo kadınlara kilo yakışmıyomuş kilolulara hasta gibi bakıyor1:
yasemincim hoşgeldin aramızaaaa buradan çok keyif alacaksın emin ol amaaa küçük bir uyarı bağımlılım yapıyorhosbuldum canim
günaydinnnnnnnnnn
gecen haftalarin birinde hergün en az 1 tane büyük magnum yedim ben..iste o hatalari yapmayim diye burdayim..
1 magnum mu
Günaydin kizlarr.. pazar günleri buraya ugramam malesef hic mümkün olmuyor.. diger günler gelip bir parca ugrayabilsem de pazar günü bu cok zorgecmisi okudum.. uruzcugum gelmis ugramis. cok sevindim unutmamis bizi insallah en kisa zamanda aramiza geri gelir.. cok özledim uruzumu
Aysecigim spor yapma azmini bizlerede bulastir diyecegim.. gerci bana bulassada vakitsizlikten yapamam su aralar.. senin gibi yapabilmeyi cok istiyorum yaa..:97:
Reyhancigim bugün spora baslayacagini söylemissin. Insallah aksi bir faktor olmaz da güzel bir sekilde baslarsin.. sonuclari bekliyoruz
Dilegim resmin cok güzel yaa.. aysenin dedigi gibi prof. cekim gibi olmus. Güzel kizsin vesselam.. keske boydan görebilsek seni.. kilo durumunu öyle daha iyi kontrol ederiz :86:
Veee.. dünkü menüm
Sabah 1 vanille crossant , 1 bardak cay
Ara : 1 bardak sade kahve
Aksam : 1 Krapfen , 1 kutu light cola
yemek yeme firsatim olmadi bunlarla atistirdimofff offf kendimi dövesim var..
hiç bir şey yemeseydin tatlım yaaa nasıl duruyorsun öyle
2 de dişçide randevum var yine oooyy oooyy çok tırsıyorum:18::18::18::18::18:
kusura bakmayın kızlar (bana yazanlar olmus onlara cevaben)
çok tsk ederim gerçekten bi bunalım içindeydim o sıra şehir dısına çıktım biraz rahatladım ve yazıları görünce gerçekten çok mutlu oldum
burda gerçekten iyi insanlar var
takım kaptanım görmemiş sanırım yazılarımı
ben cuma günü internete giremedim sehır dısında oldugumdan anca girdim
ve çıkıcam dediğim için de bilmiyorum prosedur nasıl işliyo
gerçekten rejım yapmak istiyorum ama çok zorlanıyorum...
rejım yapmadan durabilirim o zaman bi süre :) eğer kaptanım ve sizler de uygun görürseniz
deneme süresini iyi değerlendiremedim ben sanırım :)canım bildiğim kadarıyla 2 hafta deneme süresi var zaten ama yapamıyorum diye düşünmü lütfen başlamak bitirmenin yarısı
kızlar dün çekildiğim bi fotoyu ekledim nasıllll
kusura bakmayın kızlar (bana yazanlar olmus onlara cevaben)
çok tsk ederim gerçekten bi bunalım içindeydim o sıra şehir dısına çıktım biraz rahatladım ve yazıları görünce gerçekten çok mutlu oldum
rejım yapmadan durabilirim o zaman bi süre :) eğer kaptanım ve sizler de uygun görürseniz
üzerimde baya ağırlık var uykumu da alamadım güneşede çıktım sersem oldum iyice yazacak gücü bile bulamıyorum kendimde bide annem kışlıkları kaldırıyor yani beraber yapıyoruz da ev çok küçük ordan al oraya koy sinirler tepemde horon tepiyor istediğim gibi olmayınca da
selmalar herkese.. hemen geçmişi okuyup dönüyorm size kızlarr
maşallh diyorum başka da bişey demiyorm.kızlar dün çekildiğim bi fotoyu ekledim nasıllll
hele bademlisi yokmu....haklısın canım ne yapıcaz bilinmez ben çok seviyorum dondurmayı bu senede magnum beni al beni ye diye bağırıyor sanki
:)))okadar hizli yazarsam..bir yandanda bebegim mizlaniyordu...kendime diye az sekerli sütlac yaptim esimle kizim götürdü walla..esim diyoki sanki sekeri az olmus..diete basladim dememistim sonra söyledim erken degilmi acele etme dedi kendisi 70 kilo düsünün halimisabah önüme aldigim 1 dilim ekmegi görmüs caktirmadan yenisini ekliyo ne olur ye diye..hayret bisey ya..
kolay gelsin canim..yanina bol icecek al..
yasemincim hoşgeldin aramızaaaa buradan çok keyif alacaksın emin ol amaaa küçük bir uyarı bağımlılım yapıyorhosbuldum canim
günaydinnnnnnnnnn
gecen haftalarin birinde hergün en az 1 tane büyük magnum yedim ben..iste o hatalari yapmayim diye burdayim..
magnum çok şezettli ama çok kalorilymiş zaten yerken biraz yağ tadı bırakıyo ağzda sanki.. ama dediğin gibi bol suyla ve sporla çözülmücek bişy değil. arada ödülde gerekiyor ya
menü derken? menümü bu? bide bana diyordn limonata diyetini nasıl yaptın diye...Günaydin kizlarr.. pazar günleri buraya ugramam malesef hic mümkün olmuyor.. diger günler gelip bir parca ugrayabilsem de pazar günü bu cok zorgecmisi okudum.. uruzcugum gelmis ugramis. cok sevindim unutmamis bizi insallah en kisa zamanda aramiza geri gelir.. cok özledim uruzumu
Aysecigim spor yapma azmini bizlerede bulastir diyecegim.. gerci bana bulassada vakitsizlikten yapamam su aralar.. senin gibi yapabilmeyi cok istiyorum yaa..:97:
Reyhancigim bugün spora baslayacagini söylemissin. Insallah aksi bir faktor olmaz da güzel bir sekilde baslarsin.. sonuclari bekliyoruz
Dilegim resmin cok güzel yaa.. aysenin dedigi gibi prof. cekim gibi olmus. Güzel kizsin vesselam.. keske boydan görebilsek seni.. kilo durumunu öyle daha iyi kontrol ederiz :86:
Veee.. dünkü menüm
benmde yirmilikler ağrı yapıyo... dişçiden bende çok korkuyorm ya.. ameliyt olsam bu akdar korkarm herlde..
şimdi bugn yedklerime gelirsek..
sabah 10 bçkta eti form çikolatalı bisküviler varya. yuvarlak yuvarlak. onlardan 2 tane yedim.. sabahları hiç iştahm olmuyor zorla yedm onuda.. sonra saat 2 bçkta eve geldm bolllca peynir bolca domates ve bolca ekmek14:) yedm. akşam hafif geçirmeye çalşcm umarm başarılı olurm..
oku oku bitiremedim ki geçmişitamam burlarda takılıyorm ben.. hemm kaptanımızda burdaymış.
dışarda yenebilecek en masum şey lahmacunmuş. bir arkadaşın diyetisyeni bu şekilde söylemiş, o da bize iletmişti. dışarda bir şey yerken yanında muhakkak bol yeşillik alın. metabolizmanızı hızlandırırrabiaım,dilekcim ne güzel eğlenmişsiniz hıhbenimde yarın koçişim evde bende yarın gezeceğim hıhh
yarın gezmek güzelde yemeğide dışarada yeriz
kızlar fikir verin çorba salata 1 tane lahmacun nasıl olur şimdiden menümü belirleyeyim.
hımm sen de güzel gezmişsin maşallahiyi geceler rabia.. bugün dolmabahçe sarayındaydım öldüm bittim sabahtan akşama kadar yürüdüm düşün halimi ama değerdi
bunun haricinde 2 gündür çoooook abarttım abur cubur çok yedim :2: ama yarın diyete devam hala kendime güveniyorum
kaçmasın ama değil miohhh güzel gecmis günün valla bende evde pinekledim buralara sahip ciktik aysemle :)))
kacmasin takim biyere diye :))
ben callan'ı salladımbugün 4.yi bitirdik callan teyzemle her gün daha kolay zevkli geliyo bugün bitirince kendimi koltuğa atma ihtiyacı hissetmedim hemen işe koyuldum temizlik yaptım kitaplarımı koliledim malum ev taşıma durumumuz var taşınmasak bile kaldırmam gerekiyordu ev küçük olunca kütüphane almadık koktuğunda altında duruyordu elimin altında olması gerkenleri bıraktım geri kalanı koliledim.
bugün eşim bide müjde verdi bana buradan dönüşte çalışmaya başlayacağım inş.özel okulda dün görüşmüş bakalım.benim bölümüm lise olunca kıskançlık yapıp istemiyordu sanırım bu okul özel bir kız lisesi olacakbilgilerini tazele ders çalışmaya başla şimdiden diyo
hava çok kötü ama biraz dışarı çıkıyoruz biz kuzum çok sıkıldı kaç gündür evde
5 mesaj kuralını yeni getirdik canım. gerbera paylaştı, başka bir takımda uygulanıyormuş. o haftalık mesaj sayımı yapıyor ben de günlük:) haftasonları sayamıyorum sadece.Okudum..eksiklerimi tamamladim5 mesaj zorunlulugunu bilmiyordum ben hani günlük girip paylasim yapilacak seklinde biliyordum ama 5 mesaji simdi okudum... gözümden kacmis olmali :78: malesef artik alinti yapip tek mesaj üstünde yazi yazamayacagim o zaman
çörek otu şifadır derler canım. deneyebilirsin, midene zararı oluraa bırakırsın.4. takikmda böyle bisey buldum kizlar acaba faydasi varmi ??
Kızlar siz beni dinleyin her sabah 1 tatlı kaşıgı ezilmiş çörek otunu suyla yutun 1 hafta sonra mıdenız o kadar kucuk olacakkı ıstesenızde fazla yıyemıyeceksınız ve zayıflayacaksınız cunku sureklı metabolizmanız calısacak deneyın
günaydın kızlar
dün kaptanım ve edacım uğramamışlar haftasonu gezmesi yordu herhalde
hoşgeldin canımewweeeeeeeeeeeeeeeeetttben geldim hepinizi çok özledim ne yaptınız bakalım hafta sonu ben bildiğiniz gibi kendime elti almalka meşguldüm geçmişi okıyım geliyorum
valla benim de seni dövesim geldi. kruvasanlar falan oh oh. afiyet olsun da yaramasın yani.Günaydin kizlarr.. pazar günleri buraya ugramam malesef hic mümkün olmuyor.. diger günler gelip bir parca ugrayabilsem de pazar günü bu cok zorgecmisi okudum.. uruzcugum gelmis ugramis. cok sevindim unutmamis bizi insallah en kisa zamanda aramiza geri gelir.. cok özledim uruzumu
Veee.. dünkü menüm
daha önce yazdıklarını okudum canım. takımdaki bütün mesajları okuyorum ama sana ne diyebilirim? sana zorla rejim yaptıracak halim yok. kuralları ekledim sana, okudun mu bilmiyorum? okuduysan eğer, her şey belli zaten. katılmak isteyen burda çabasını gösterir, listeye girer ve azimle yoluna devam eder. listeye girmek istemiyorsan da hava hoş. yine takıma gelebilirsin, paylaşım yapabilirsin. deneme süren bitti diye bir şey yok. listeye girene kadar deneme süren devam eder.kusura bakmayın kızlar (bana yazanlar olmus onlara cevaben)
kolay gelsin canım:97:üzerimde baya ağırlık var uykumu da alamadım güneşede çıktım sersem oldum iyice yazacak gücü bile bulamıyorum kendimde bide annem kışlıkları kaldırıyor yani beraber yapıyoruz da ev çok küçük ordan al oraya koy sinirler tepemde horon tepiyor istediğim gibi olmayınca da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?