Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canim bu belki biraz olsun spora yönelmemizi saglar aslinda yürüyüs dahi olsa günlük yazsak haftalikta paylasimda bulunsak belki bir aydasi olur aslinda tabi kendi adima diyim :))))
spor birincimiz de olur ne güzel gerci spor birincimiz kim belli ama belki ikinci olurum senin pesinden

bugün
sabah
3 dilim yumurtalı peynirli kepek ekmeği
öğlen
yarım muz
arada
2 tane kuru hurma
akşam üstü
2 parça ızgara tavuk
küçük bir parça lavaş
1 bardak ayran
akşamın ilerleyen saatinde
leblebi 10 tane kaju
2 bardak ayran
toplam 1250 kl
spor 1 saat callan teyze

bence de öyle.çok iyi olur spora teşvikbelli olmaz reyhancım beni geçersiniz belki.aslında callanla birlite haftanın 3 günü bisiklette istiyorum 30 dk ama şu callanı test etmek için yapmıyorum bakarım sadece callanla kaç cm inceleceğim.

faydasini göreceginden eminim canim aslinda bende indirmistim videoyu ama yarin baslayacagim bende ya olmuyor böyle ama birde tam spora basliyorum kizim geliyor ayagima dolaniyor oglum desen öyle yatirinca yapsam desem aksam 9 dan sonra canim istemiyor kafa dinliyorum
offf offffff ama yarin sansi yok baslayacam bende olmayacak böyle

uyanıkken benimkide asla yaptırmaz gelip üstüme otururben öğle uykusuna yatınca yapıyorum.

benim kiz öglen yatiyorda oglan yatmiyo bir mizmiz oglum var görme bisey isteyecek aglayarak bagrarak istiyor bende sinir oluyorum birde ya teleonda konusurken bisey ister yada pc basina oturunca yada spor yaparken yani ben kendimle ilgili bisey yapinca oglan basliyor anlamadim gitti valla :))

ooo neler yemedim ki

canım ya iyi ki geldin umarım en kısa zamanda motivasyonun tavan yaparda aramıza dönersin
bende bi ileri bi gerş bakalım ne zaman mezun olucam

ilk defa duydum ama bence olayı kafada bitirmek lazım ama denemekte de fayda var gibi
saol canım paylaşım için

süper olur ben varımmmmmmmmmmmmmm

14.takım toptan cezalı herhalde

ben dicektim şimdi takım dökülüyor galiba

eskiden benzer bişeyler bizde yapmıştık

yapsak fena olmaz

hadi bakalım beni geçebilecek misin

haydi bakalim yaris baslasin :))))))))

iyi geceler hanımlar:79:
haftasonları katılımım düşüyor. genelde dışarıda oluyoruz. oğluşu gezdirmek iyi oluyor.
sizler neler yaptınız bakalım?

cezalisin kaptan
saka bi yana hafta sonlari böyle malesef hava düzeldi türkiyede artik sizi tutabilene ask olsun
bizim burasi bozdu iki gündür

hemen menümü yazayimda
sabah
kalkinca balli ilik su
2 dilim ekmek
1kk keci peyniri
domates
salatalik
1 ck marmelat

ara
2 kasik az sekerli sütlac kahve

ögle
1 kase yogurt corbasi

ara:1 adet tam tahilli kraker
1cb visne kompostosu
1adet elma

aksam:4 köfte
1 tabak makarna
salata

ara:kücük bi kase sütlac
bitki cayi

bizim evde tv yok netten seyrediyoz kizimin kayysu esimin spor stadyumu zor geldim walla..
birazdan reklam biter mac özetleri bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…