bence de öyle.çok iyi olur spora teşvikcanim bu belki biraz olsun spora yönelmemizi saglar aslinda yürüyüs dahi olsa günlük yazsak haftalikta paylasimda bulunsak belki bir aydasi olur aslinda tabi kendi adima diyim :))))
spor birincimiz de olur ne güzel gerci spor birincimiz kim belli ama belki ikinci olurum senin pesinden
uyanıkken benimkide asla yaptırmaz gelip üstüme otururfaydasini göreceginden eminim canim aslinda bende indirmistim videoyu ama yarin baslayacagim bende ya olmuyor böyle ama birde tam spora basliyorum kizim geliyor ayagima dolaniyor oglum desen öyle yatirinca yapsam desem aksam 9 dan sonra canim istemiyor kafa dinliyorum
offf offffff ama yarin sansi yok baslayacam bende olmayacak böyle
14.takım toptan cezalı herhalde
eskiden benzer bişeyler bizde yapmıştıkhergün uyguladiklari bisey var herhalde yerine getiremeyende ceze aliyor aslinda güzel bisey :)))
eeeeee baska ne yedin
sende git kendine bir seyler al canim morelin yerine gelsin :)))
aslina morelini bozacagina sevin ohhh banada hic biseyim olmasa keske :))
baslayalim kiz bende sporu sevemeyenlerdenim malesef bi ara iyi baslamistim
Sevgili takımım herkese selamlar
Arada neler yazdığınızı okuyorum :)
Nasılsınız, her şey yolunda mı?
Ben diyeti bir bozdum bir daha da toparlayamadım.
Dönem dönem 2-3 kilo veriyorum ama hop yine diyeti bozup kilo alıyorum.
Hep başarısız olduğum için diyetler arasında gezip duruyorum :)
Sizin diyetler nasıl gidiyor, kilo durumları nasıl?
4. takikmda böyle bisey buldum kizlar acaba faydasi varmi ??
Kızlar siz beni dinleyin her sabah 1 tatlı kaşıgı ezilmiş çörek otunu suyla yutun 1 hafta sonra mıdenız o kadar kucuk olacakkı ıstesenızde fazla yıyemıyeceksınız ve zayıflayacaksınız cunku sureklı metabolizmanız calısacak deneyın
canim bu belki biraz olsun spora yönelmemizi saglar aslinda yürüyüs dahi olsa günlük yazsak haftalikta paylasimda bulunsak belki bir aydasi olur aslinda tabi kendi adima diyim :))))
spor birincimiz de olur ne güzel gerci spor birincimiz kim belli ama belki ikinci olurum senin pesinden
14.takım toptan cezalı herhalde
eskiden benzer bişeyler bizde yapmıştık
ozaman paylasim yaparken birde spor yaptigi dakikalari yazarlar bizde bu sekilde spor birincimizide seceriz ben fena spora takilacam hirsliyim 1. olmam gerek
hadi bakalım beni geçebilecek misin
iyi geceler hanımlar:79:
haftasonları katılımım düşüyor. genelde dışarıda oluyoruz. oğluşu gezdirmek iyi oluyor.
sizler neler yaptınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?