Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım. hedef kilon ve boyun nedir?
ben de sana kuralları ekleyim:
1) Her cuma saat 10.30a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Takıma günde en az 5 mesaj yazmak zorunludur. 5 mesajdan az yazanlar listeden çıkarılır.
bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.
Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:
AySeCeYLin : 20
papatya89 : 14
lamamma : 11
batuhanim : 11
gulsenbasak : 9
neyneyse : 9
gerbera1987 : 8
elif190 : 6
xetrax : 4
nuvanda : 0
hayır, demeyelim
canım, yarına daha fazla dikkat et olur mu? bu hafta artık eksiye düşelim kilo bazında.
hosbuldum canim..tanidigima cok memnun oldum.hem bilgi hem pratik harika..
hobldum canim..hangi bölümdesin..ben mezun olali 4 yil oldu sanirim..karsilasmisizdir bir yerlerde..kasimdan beridirde istanbulda aile hekimligi yapiyorum suan dogm iznindeyim..
günaydinnn
aaa size tünaydın demeyi unutmuşumnasılsınız cnm arkadaşlarım ?? ben çok ama çok iyiyim artık 60 lı rakamlara inmemin mutluluğunu yaşıyorum
artık 2. doğumumun kilolarını vermiş bulunuyorum sırada daha eski kilolar var umarım çok zorlanmam :) sayenizde sıkılmadan pes etmeden 7-8 kilo verdim ha gayret kaldı 9.5 kilo
![]()
hava çok güzel dışarı çıkıcam gelince görüşürüz canlar![]()
2 lahmacun hmm:26:dışarıda olduğun için bişey diyemiyom ama keşke 1 tane yeseydin yasemincimhaklisin kaptanim..:78: insallah bu hafta eksiye düsecegim.. bugünkü menümde tamamen diyet menüsü degildi ama en azindan kilo aldirmadi diye düsünüyorum
Sabah :
1 yumurta
3 cherry domates
5 yesil zeytin
1 dilim ekmek
Ögle:
1 semmel arasinda 1er dilim peynir ,domates ,biber vardi
Aksam :
2 lahmacun ,salata ,1 bardak ayran :78:
Ara :
3 kupa limonlu cay
yine evde olmadigim yogun tempolu bir gün gecirdim.. malesef yeteri kadar su icemedim... 1 litre kadar icebildim henüz![]()
bugün 4.yi bitirdik callan teyzemle her gün daha kolay zevkli geliyo bugün bitirince kendimi koltuğa atma ihtiyacı hissetmedim hemen işe koyuldum temizlik yaptım kitaplarımı koliledim malum ev taşıma durumumuz var taşınmasak bile kaldırmam gerekiyordu ev küçük olunca kütüphane almadık koktuğunda altında duruyordu elimin altında olması gerkenleri bıraktım geri kalanı koliledim.
bugün eşim bide müjde verdi bana buradan dönüşte çalışmaya başlayacağım inş.özel okulda dün görüşmüş bakalım.benim bölümüm lise olunca kıskançlık yapıp istemiyordu sanırım bu okul özel bir kız lisesi olacakbilgilerini tazele ders çalışmaya başla şimdiden diyo
hava çok kötü ama biraz dışarı çıkıyoruz biz kuzum çok sıkıldı kaç gündür evde
welsi biliyorum 3-4kere gittim ben viyanadayim.
soranlardan sormayanlardan allah razı olsun yaaa kaynıma kız istiyecez dedim a kilo verdiğim için kıyafetlerim hep üstümden düşüyor tabir-i caizse ağlıyorlarbende giyecek birşey bulamıyorum sinir oldum yaaaa ne istediğimide bilmiyorum ki
![]()
2 lahmacun hmm:26:dışarıda olduğun için bişey diyemiyom ama keşke 1 tane yeseydin yasemincim
evt cnm küçük bir ilçedeyim eşimde eve hafta 1yada 2 gün geliyo.arkadaşta pek yok 1kişi var işte bakalım bu sene yeniler gelecek inş. iyi insanlar gelir.bende genelde burdayım msn hep açık annecimle görüşüyoruz sürekli küçük cadım öyle vakit geçiriyoruz işte.evt eşim hem çok düşkün hemde çok kıskançtır benim.hatta ilk zamanlar kızımızı da kıskanmıştı artık benimle eskisi gibi ilgilenmiyorsun diyeInsallah bu okul isi olur canim.. gördügüm kadariyla esin ve bizler olmazsak orada vakit gecmiyor sanademek esin kiskaniyor lisede calismani
ne güzel yaaa benim erkek arkadasim hic kiskanclik yapmiyor :44:
geçen ay seninle aynı olmuştuk bu ay geç kaldınRegl öncesi canim asiri tatli istiyor... o an icimdeki tatli duygusunu yemekle cikardim.. hala baslamadi regl im yaaa.. sinir stres oldum vallahi![]()
geçen ay seninle aynı olmuştuk bu ay geç kaldıninş. biran önce olursunda rahatlarsın benim tatlı krizlerim geçti olunca.severmisin bilmiyorum ama kuru hurma çok iyi geliyo tatlı krizine cnm
inş. iyi çıkar cnm sonuçların.çok yoğun bir tempodasın düzenli beslenemiyorsun vs.bunlarda düzensizleştirir yasemincimbenim adet düzensizligi sorunum hep var zaten canim yaaa.. önceleri daha uzun süre gec kaliyordu da son bir yildir en fazla 2 hafta gec kaliyor :44: ama kesin 1 hafta gec kaliyor bunu iyi farkettim.. doktora gittim bir kac hafta önce ,kan tahlili hormon tahlili filan istedi. Haftaya carsamba yada persembe sonuclara göre bir cevap verecek insl.
evt cnm küçük bir ilçedeyim eşimde eve hafta 1yada 2 gün geliyo.arkadaşta pek yok 1kişi var işte bakalım bu sene yeniler gelecek inş. iyi insanlar gelir.bende genelde burdayım msn hep açık annecimle görüşüyoruz sürekli küçük cadım öyle vakit geçiriyoruz işte.evt eşim hem çok düşkün hemde çok kıskançtır benim.hatta ilk zamanlar kızımızı da kıskanmıştı artık benimle eskisi gibi ilgilenmiyorsun diye
sanırım bu yüzden 2.çocuğa hiç sıcak bakmıyor.
kıskanması hem güzel bişey ama bazen de aa yeter artık diyorum.çok şükür dozonu aşmıyo kırmıyo beni bu yüzden.seninki de kıskanıyordurda belli etmiyordur cnm uzaktasınız ya
geçen ay seninle aynı olmuştuk bu ay geç kaldıninş. biran önce olursunda rahatlarsın benim tatlı krizlerim geçti olunca.severmisin bilmiyorum ama kuru hurma çok iyi geliyo tatlı krizine cnm
ne güzel masallah canim yaa.. insallah bir gün sizinki gibi mutlu huzurlu bir evliligim olur benimde..
erkek arkadasim evet kiskanmiyor ya da kiskaniyorsa da söylemiyor. bir ara cok takiyordum bu konuya da. Sana güveniyorum sen zaten dikkat edersin kendine...böyle seylerden problem cikarip aramizda tatsizlik olsun istemiyorum dedikten sonra icim rahatladi![]()
inş. cnm sen her şeyi en iyisi hak ediyorsun Allah gönlüne göre versin inş.ne güzel masallah canim yaa.. insallah bir gün sizinki gibi mutlu huzurlu bir evliligim olur benimde..
erkek arkadasim evet kiskanmiyor ya da kiskaniyorsa da söylemiyor. bir ara cok takiyordum bu konuya da. Sana güveniyorum sen zaten dikkat edersin kendine...böyle seylerden problem cikarip aramizda tatsizlik olsun istemiyorum dedikten sonra icim rahatladi![]()