Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Okudum..eksiklerimi tamamladim 5 mesaj zorunlulugunu bilmiyordum ben hani günlük girip paylasim yapilacak seklinde biliyordum ama 5 mesaji simdi okudum... gözümden kacmis olmali :78: malesef artik alinti yapip tek mesaj üstünde yazi yazamayacagim o zaman

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

AySeCeYLin : 20
papatya89 : 14
lamamma : 11
batuhanim : 11
gulsenbasak : 9
neyneyse : 9
gerbera1987 : 8
elif190 : 6

xetrax : 4
nuvanda : 0

1 mesaj daha yazsam ne vardi sanki nuvanda hergün gelirdi.. acaba neden gelemedi dün :44:

Son düzenleme:
hayır, demeyelim

canım, yarına daha fazla dikkat et olur mu? bu hafta artık eksiye düşelim kilo bazında.

haklisin kaptanim..:78: insallah bu hafta eksiye düsecegim.. bugünkü menümde tamamen diyet menüsü degildi ama en azindan kilo aldirmadi diye düsünüyorum

Sabah :
1 yumurta
3 cherry domates
5 yesil zeytin
1 dilim ekmek

Ögle:
1 semmel arasinda 1er dilim peynir ,domates ,biber vardi

Aksam :
2 lahmacun ,salata ,1 bardak ayran :78:

Ara :
3 kupa limonlu cay

yine evde olmadigim yogun tempolu bir gün gecirdim.. malesef yeteri kadar su icemedim... 1 litre kadar icebildim henüz

ekonomi okuyorum canim.. kesin görmüsümdür ya da duymusumdur adini Ortak tanidigimiz isimler muhakkak vardir.. cünkü cok fazla tip mezunu arkadaslarim oldu.. aslinda benzettigim bir yasemin var da tip okuyan o sen olabilirmisin ki Huglgasseden Hugl ismi tanidik gelirse eger sana.. ben seni taniyorumdur :82:

oyy oyyy.. süpersin yaaa.. walla sen bu hizla gidersen bende bu karinca hiziyla kalirsam cok yakinda ayni kiloda bulusmamiz bile mümkün görünüyor tatlim :90: ya da söyle yapalim.. ben kacayim sen yakala

2 lahmacun hmm:26:dışarıda olduğun için bişey diyemiyom ama keşke 1 tane yeseydin yasemincim

Insallah bu okul isi olur canim.. gördügüm kadariyla esin ve bizler olmazsak orada vakit gecmiyor sana demek esin kiskaniyor lisede calismani ne güzel yaaa benim erkek arkadasim hic kiskanclik yapmiyor :44:

oyy oyy ne üzülüyorsun cadii istedigin bu degilmiydi kiyafetlerinin üstünden düsmesi ,kilo vermek ?? ayrica simdiden hayirli olsun kiz isteme isiniz canim..

Insallah bu okul isi olur canim.. gördügüm kadariyla esin ve bizler olmazsak orada vakit gecmiyor sana demek esin kiskaniyor lisede calismani ne güzel yaaa benim erkek arkadasim hic kiskanclik yapmiyor :44:
evt cnm küçük bir ilçedeyim eşimde eve hafta 1yada 2 gün geliyo.arkadaşta pek yok 1kişi var işte bakalım bu sene yeniler gelecek inş. iyi insanlar gelir.bende genelde burdayım msn hep açık annecimle görüşüyoruz sürekli küçük cadım öyle vakit geçiriyoruz işte.evt eşim hem çok düşkün hemde çok kıskançtır benim.hatta ilk zamanlar kızımızı da kıskanmıştı artık benimle eskisi gibi ilgilenmiyorsun diye
sanırım bu yüzden 2.çocuğa hiç sıcak bakmıyor.
kıskanması hem güzel bişey ama bazen de aa yeter artık diyorum.çok şükür dozonu aşmıyo kırmıyo beni bu yüzden.seninki de kıskanıyordurda belli etmiyordur cnm uzaktasınız ya

Regl öncesi canim asiri tatli istiyor... o an icimdeki tatli duygusunu yemekle cikardim.. hala baslamadi regl im yaaa.. sinir stres oldum vallahi
geçen ay seninle aynı olmuştuk bu ay geç kaldın inş. biran önce olursunda rahatlarsın benim tatlı krizlerim geçti olunca.severmisin bilmiyorum ama kuru hurma çok iyi geliyo tatlı krizine cnm

geçen ay seninle aynı olmuştuk bu ay geç kaldın inş. biran önce olursunda rahatlarsın benim tatlı krizlerim geçti olunca.severmisin bilmiyorum ama kuru hurma çok iyi geliyo tatlı krizine cnm

benim adet düzensizligi sorunum hep var zaten canim yaaa.. önceleri daha uzun süre gec kaliyordu da son bir yildir en fazla 2 hafta gec kaliyor :44: ama kesin 1 hafta gec kaliyor bunu iyi farkettim.. doktora gittim bir kac hafta önce ,kan tahlili hormon tahlili filan istedi. Haftaya carsamba yada persembe sonuclara göre bir cevap verecek insl.

inş. iyi çıkar cnm sonuçların.çok yoğun bir tempodasın düzenli beslenemiyorsun vs.bunlarda düzensizleştirir yasemincim

ne güzel masallah canim yaa.. insallah bir gün sizinki gibi mutlu huzurlu bir evliligim olur benimde..

erkek arkadasim evet kiskanmiyor ya da kiskaniyorsa da söylemiyor. bir ara cok takiyordum bu konuya da. Sana güveniyorum sen zaten dikkat edersin kendine...böyle seylerden problem cikarip aramizda tatsizlik olsun istemiyorum dedikten sonra icim rahatladi

evett olabilir canim.. stres ve iklim sartlari da etkiliyor olabilir belki.. viyanaya ilk geldigim yil önce 3 ay sonra 6 ay hic regl olamadim . 9 ay burda kalmistim toplamda 1 kez oldu..digerini görmek türkiyede kismet oldu ne komikti yaa doktorlar bana inanmamislardi .hamile oldugumdan süphelenip test yapmislardi.. hormon ilaclari filan derken biraz düzene girdi ama hala var bir bozukluk

canim muhakkak esler birbirine güveniyordur ama az bucukta kiskanilmak istiyor insan haklisin
ama suda var erkek arkadasin dogru demis bazi kisiler hastalik boyutunda kiskanc bu yüzden cok sorun cikabiliyor iliskide

inş. cnm sen her şeyi en iyisi hak ediyorsun Allah gönlüne göre versin inş.
her insanın yapısı farklı bende çok kıskançtım yeni evlendiğimiz sıralarda ve öncesinde ama şimdi azaldı
sen nasılsın kıskanç mısın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…