Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlarrrr ben geldimmmm anca girebildim bugün beslenmem çok kötüydü yaaaa nasıl huzursuzum anlatamam aşkitomun doğumgünüydü kalkmış bana yemek hazırlamış yemekte kızartma bende pasta almıştım ona kıyamadım kendime kıydım anlıyacağınız offf yaaaa veremicem herhalde ben bu kiloları sabah tartıda artıdatdım yine regl olduğum içindir umarım bu ay acayip şiştim

Ya özlemişim seni canım benim... Hedef kilona çok az kalmış.Seni tebrik ediyorum. Darısı başıma :))
ben de seni özlemişim canım, ismini görünce bir an acaba döndü mü diye düşündüm. inşallah taşınma işlemlerin bitmiştir artık:97:
hedefe az kaldı ama bu az daha zormuş. bir mezun olamadım, kaç aydır:97:

hoşgeldin edacım.
moralini bozma, özel günlerde kaçar biraz bu normal. yarın hafif beslen canım. çorba türü veya sebze türü yemek ye ve bol bol su içerek bugün akşam yediklerini vücudundan atmaya bak. kilo olarak kalmadan atman lazım.
eşinin doğum günü de kutlu olsun

55 diye geçtiniz madem öyle kalsın olmazsa değiştiririz.. çünkü benmki kilo vermeme aşırı karşı...neden anlamadm rahatça giyinemiyorum vs.. 55 kalsn bakalım kandırırım ben onu

evet.. uyku dengesi öenmli.. 1-2 hafta boyunca günde 3-4 saat uyuduğm olyor bazen.. ardından direk hastalanıyorm direncm düşüyo zaten... bi düzene oturtamadım!!

bugünde bir çeviri işi aldım sabaha kadar onla uğrşcm yine....

gelglim menüme.. çok geç kalkmıştım.. 3 gibi.. dolayısıyla sadece ağzım a yarım dilm kepek ekmekle biraz peynir atmıştım.

akşam yemeğinde ızgara tavuk,çokk az makarna, domates salatası ve ayran yedim içtim. yanına 1 dilim kepek ekmeği yedim

biraz önce de bir avuç fındık yedim.

su 1 bçk litre içimişimdir en fazla şimdi gidip doldurcam şişeleri yine

sağol rabiacım bu hafta beslenme alışkanlığımı değiştireyim dedim üzerine reglim geldi tartı da +1 kg görüyorum birde üstüne yanlış beslenince motivasyonum sıfıra iniyor eşim bebek istiyor 2 aydır kilo vermek için uğraşıyorum ve giden 4 kilo ne yapıcam bilmiyorum belkide spor yapmadığım için diyorum zaten oturarak çalışıyorum yakınlarda spor salonu yok gidebileceğim ayyyy dertlendim yine akşam akşam

tamam canım, 55 olarak kalsın o zaman. 58'de mezun olmak istesen çok sorun olmaz sanırım. hele bir o günleri görelim hayırlısıyla.
çeviri işinde de kolay gelsin. sen yine sabahlayacaksın sanırım.

beslenmenin bir zararı yok. ama işte geç kalkınca düzenli bir menü olma noktası kaçıyor. inşallah daha düzenli yatıp kalktığın günlere geçersin canım.

spor yapmaman illaki etkiliyordur. akşamları evde kısa da olsa lesile yapsan güzel olur. leslie'nin 1 mil- 2 mil veya 3 mil tarzı videoları çok uzun değil. tv karşısında bile yapılabilir.
sana tavsiyem akşam öğünlerini hafif tut. ben akşamları salata tercih ettim çoğunlukla. öğlen istediğin gibi yesen de olur. ama madem masabaşı işin var, madem spor imkanın yok. o zaman akşam öğününü azaltman bir çare olabilir.

tamam canım akşamları hafif tutmaya çalışacağım
kızlar, sohbet iyi ama ben kaçıyorum, makineye koyulacak bulaşıklarım var.:79:
yarın perşembe sonra cuma ona göre:82:

iyi geceler herkese.

iyi geceler rabiacım allah rahatlık versin

Bunu bende tecrübe ettim canim.. gece uykusu olmadigi zaman cabuk kilo veriliyor.. tabi dedigin gibi aksam yemegi erken saatlerde yenilip gece atistirmasi yapilmadiysa Bence gece oturanlar acikip birseyler yedigi icin böyle söylenilmistir.. yoksa uyku halindeyken kisi daha az enerji harciyor uyanik oldugu halden. Tabi saatlerce uykusuzlukla vücudu yorup zorlamaya devam ettikce.. daha fazla enerji harciyordur vücut
Neyse herseye ragmen 62 sayisi görmene cok sevindim canim.. Umarim en kisa zamanda 50li sayilari görür gözün

Canimcigim üzülme lütfen.. Zamanla hersey yoluna girer insallah. Sen böyle stres yaptikca daha cok zorlastirirsin bu isi. Kilo vermeyi zorunluluk olarak görme keyfi bir hareket olarak gör. Yemek yemiyorum ama canim istemedigi icin.. salata meyve yiyorum cünkü saglikli beslenmek istiyorum.. kendimi daha hafif hissedip ,daha rahat kiyafetler giyebilmek icin istiyorum zayif olmayi gibi...

Insallah sende bir gün anne olursun.. Allah saglikli ,hayirli bir evlat versin de gerisi mühim degil. Bazi zamanlar kisinin kendi icin yaptigi planlar ile Allahin o kisi icin yaptigi planlar birbirine benzemez.. Böyle düsündügümde calisma masamin önündeki su ayet gözüme carpiyor.. " Insan , her diledigini elde etme hakkina sahip oldugunu mu sanir ? " (Necm suresi 24)

Birak kaderini Allahin ellerine bak gör kederin de kaybolur Edacigim

dogum gününü kutluyorum canim esinin özel günlerde malesef olan seyler bunlar yarin telafi edersin sykma canini

kızlar, sohbet iyi ama ben kaçıyorum, makineye koyulacak bulaşıklarım var.:79:
yarın perşembe sonra cuma ona göre:82:

iyi geceler herkese.

kızlar ben kaçar allah hepinize rahatlık versin iyi geceler tatlı rüyalar

iyi geceler kizlar

bende bugün bütün gün disardayim desem yeri var valla
asimizi olduk sonra gezdik tozduk valla zaman nasil gecti bilmiyorum
sonra eve geldim yemekti felan pestilim cikmis anlayacaginiz
simdide yatagima gidecem gitmeden bi bakim dedim
menümü yarin paylasacam insallah hic halim yok valla hadi herkese iyi geceler allah rahatlik versin

kızlarrr 7. takımda yapılan bir uygulama var. bakın böyle tablo tutuyolar:

kaptan şunları demiş:

eveeeeet dünkü mesajlarimiz arkadaslar

azeri:...20
cemre:...3
ceyce:...17
doga:...24
frangi:...15
ganfed:...18
julia:...15
kirmizi:...35
meyve:...39....
minaver:...2
minnos:...32
nev:.......7
saferan:...11
cemre ve minaver Cemrecim anliyorum seni cocugun var...ama gunde 5 msj yazdirmayacak kadar ilgimi istiyor senden???dedigin gibi oglen cocugun uyurken girsen 5msji doldurursun bile...senden enaz 5 msj yazmani bekliyoum ve bu son uyarim artik, ozur dilerim..minavercim buda senin ikinci uyarin...cumaya kadar degisiklik olmazsa artik bir karar vermek zorunda kalicam

topiği hareketlendirmek açısından güzl bir yöntem olabilir? hem bişyler yazıcm derken laf lafı açar

günaydın kızlar
rabiacım tebrik ederim yapmışsın callanı bırakmak yok ama :81:senin yaramaz kaç yaşında.bilgisayar başındayken benimkide öyle yapıyor hiç rahat vermez.onunla ilgilneyim diye elinden geleni yapar.bu ara hikaye okuyoruzhem yazıyorum hem okuyorum

bu sabah tartıldım tartılmaz olaydım+1 kg dayım.nasık inecek bu şişlik reglimde tam anlamıyla başlayamadı daha çok cnm sıkıldı bugün yine devam çaylara inş. yarına biraz da olsa iner.seninle aynı durumdayız edacım inş.yarın biraz olsun söneriz.bu arada moralini bozma cnm inş. reglmiz bittikten sonra güzel sonucu göreceğiz sen bu diyet listenle eminim eskisi gibi sonuç alacaksın.bebeği biraz kg verdikten sonra düşünün cnm benim gibi 21 kg alırsan mazallah yaniben 60 la hamile kalıp 81 le doğuma girdim.ama sanırım benimkini çoğu şişlikti 3 yada 16 kg falan verdim kendiliğinden.inş. istediğin kg ya düş ondan sonra hayırlısıyla olur inş. bebekte

valla çok güzel bir yöntem. paylaştığın için teşekkür ederim elifcim.
takımdaki kızlar da beğenirse bunu uygulayalım. yalnız tabi bu görevi kim üstlenecek?

ayşecim, başladım ve boşlamıycam inşallah. seninle aynı gün başlamış durumdayız. beraber gitmiş gibi oluruz. tabi bir de ölçülerimi alsam ve incelmiş miyim baksam iyi olur.
oğlum 2.5 yaşında canım. oyuncaklarıyla oynamak yerine gelip benim tepemde durmayı tercih ediyor mütemadiyen. ve bu da çoğunlukla benim bağırmamla neticeleniyor. tepem atıyor çünkü.:95:

günaydın kızlarrrr

yasemincim çok teşekkür ederim canım iyiki bu site ile tanıştım iyiki aranıza katıldım destekleriniz için çok teşekkür ederim siz olmasaydınız ben bu diyet sayfasını çoktaaan kapatmıştım sizi seviyorum canım arkadaşlarım

dogum gününü kutluyorum canim esinin özel günlerde malesef olan seyler bunlar yarin telafi edersin sykma canini

teşekkür ederim reyhancım eveeet dün dünde kaldı bugün kaldığımız yerden yola devam

umarım söneriz ayşecim yaa kendim için değil takımı da aşağı çekiyorul böyle durumlarda ona üzülüyorum
eşim ocak belki daha önceki aylardan beri bebek istiyor ben ondan mayısa kadar süre istemiştim en azından 6-8 kg verebilirim diye ama evdeki hesap çarşıya uymadı şimdi kadere bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…