Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

teşekkürler kaptanım.regl oldum bugün felaket şişim cuma +olarak gelmemek için elimden geleni yapıyorum inş. işe yarar.form çayı içip duruyorum bide 5i bir yerde.bence sende uyutma calti ablayı başla derim

şeymacım kayseriyim ama aslen bulgaristan göçmeniyiz

Son düzenleme:
o zaman kesin papatya olarak kalıcam bu arada rabia ankara merkezde mi oturuyorsun?
yok canım, merkezde değilim ben. sincandayım.

canım böyle bir liste olsa ben olsam olsam kaktüs olurum herhal
aşkolsunniye kaktüs olacakmışsın? sen de güllerin arasında olacaksın inşallah.

salata biraz saçma oldu turşu biraz patates haşlama bezelye haşlama yoğurt az mayoenez böyle yaptım aslında sadece mayonezle olcaktı o içine bide havuç
boşver mayonezi, senin yaptığın daha güzel olmuş bir dahaki sefere sadece yoğurtla yap bence.

elifcim, kendini tanıtman çok güzel olmuş. sevdiceğinle birlikteliğinizi Allah tamamına erdirsin.
ben hedefini 55 olarak geçtim bile. 58 konusunda ısrarlıyım diyorsan düzeltme yapayım.

ayakkabı ben de seviyorum ama topuklu ayakkabı giyemediğim için kendime doğru dürüst ayakkabı bulamıyorum.:2:

ben hiç ütü yapmam koçişim yapar:78:
ay ne kadar şanslısın sen ya:97:
keşke benim de kociş yapsa:97:

yok kaptanım ne kaçması unutulan iki dilim ekmek eklendi sadece yani kaçamak yok
iyi hadi bakiyim. o böreği de gördüm de görmedim bu seferlik.

regl olman bir yönden iyi canım, tatlı krizlerin azalacaktır. şişkinlik de gider. tartıda inşallah güzel sonuçlar olur. ilginçtir ben regl olduğum hafta eksi çıkıyorum. sen de inşallah öyle olursun canım.
bu gece inşallah callan yapıcam. bakalım becerebilecek miyim?

geçmiş olsun ayşecim ben artık gidiyorum yarın görüşmek üzereeeeeeeeee
iyi geceler canım.

vedat ile cevat ha

anladım ben, sen simiti çok seviyorsun.
kıymalı patatesle makarna yan yana şık değil.
akşam için de dürüm biraz ağır değil mi?

kalori değerin normal olabilir ama boş kaloriler bunlar, pudingler vs yani.
sadece kilo vermeyi değil, sağlıklı beslenmeyi de amaçlıyoruz. kolayı falan hiç önermiyorum.

kızlar koçişleriniz ütülesin bırakın, benimkileri bile ütüler aşkım ütü erkek işi bence:78:herşeyi kadınlar mı yapacak
ütülemez ki, keşke ütülese:97:ütüsüz giyer hatta. çoğu zaman o çok buruşuk dur demek zorunda kalıyorum

nazar değmesin sana canım kocişin de şanslı bence de, koçluğun tutmasın da napsın. Allah sizi nazarlardan korusun. bu arada ben de balık burcuyum. eşim koç burcudur

topukluyu uzaktan seviyorum. çocukla giyemem gibi geliyor. sen platform topukla rahat edebiliyor musun? aslında çok zarif duruyor topuklu ayakkabı:97:

tamam canım, kekle ilgili durumu anladım. kaçamak günü de fena bir fikir değil. bugünkü menün inşallah telafi edecektir zaten.

oooohhhh bol kalori harcamalar rabiacım görüşürzzz
harcadım bol bol canım, gitsinler

yok canım, yürüyüş değil. step + aerobik. burda aile yaşam merkezleri var, oraya gidiyorum.

günaydın can'ım kaptanım bende birazdan aç karnıma yürüyüşe çıkcam
süper:81:

teşekkür ederim cnm.eşin koç demek koç erkeği daha zordur Allah sabır versin sana
rahat ediyorum cnm şimdi kızım 2 yaşına girecek kucak faslı bitti hep yürümek istiyor kucağı sevmiyor hiç değişik bir çoçuk basbas bağırıp çırpınıyor kucağa alınca elinden tut kilometrelerce yürür o derece çok seviyor

bugünkü menüm:

[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir 60 GRAM 96.6
[3] CEVİZ 2 adet 54
[4] YOĞURTLU KABAK SALATA 1 porsiyon 90
[5] Ekmek 5 DİLİM 325
[6] Semizotu (kıymalı) 1 PORSİYON 274
[7] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 0.50 porsiyon 110.5
[8] Çilek 50 gr 18.5
[9] Muz 0.50 ADET 50
[10] Kayısı Pestili 50 GRAM 166

Toplam : 1184.6 kal.
1 saat yürüyüş

rabiacım ben daha hiç - çıkmadım regliyken sabit çıktığım oldu ama
sen callanı yap gece mis gibi uyursun
yaptım ayşecim:81:anaam o ne öyle:86: mis gibi uyumayı bırak da midem bulandı şimdi.

koç erkeği olarak zor noktaları da var, zor olmayan yanları da. ben balık olunca uyumluyuz
kucağı istememesi daha iyi. ya benimki sevgi kelebeği gibi. tam oturuyorum bilgisayara başına, yanıma geliyor ve " anne beni sev". bilgisayarı mı kıskanıyor anlamadım ki?

hahahhahahhah koptum ya
tamam kaptanım kola yasak
bu arada videoyu izledim yarın başlıyorummmm
tamam canım, kolayı bırakmana çok sevindim:81:

çok güzel:81:maşallah

çok sağol canım... indirdim ama çok sıkıcı bişeye benziyor
eee zaten sıkıcı olan şeyler zayıflatır hep

evet diyet gibi

ben callan yaptım 1 saat. anam ağlamış durumda

ya hep alışınca kolay oluyor diyorlar, bakalım bize de kolay gelecek mi?

artık 1 ay sonra alışırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…