Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba takim arkadaslarim.. Sabah 6 dan gece 10 a kadar disaridaydim..Bir ara girdim yazilanlari okudum yalniz kimseye cevap yazamadim malesef...gec olsa da cevap yazabilme firsatini inanin simdi buldum.

Dün aksamki sitem dolu sözlerim icin kusura bakmayin.. Sizlere kirgin degilim elbette. Sadece sinirlenmistim biraz o da gecti gitti...

Handeryam.. Canim benim dün gece özel mesaj yazip senden rica ettim biraz dinlen,kafani dagit ama yine geri gel aramiza diye gerci, ama yeterli bulmadim sana yazdiklarimi..Arkadaslar Derya bu takimda hepimizden önce vardi.. kendisi 86 kilodan 69 lara bu takim sayesinde ulasmis cook sevimli seker gibi biridir masallah... son zamanlarda paylasimlarinin az olmasi ve yorulmus diyet psikolojisi ile pasif bir duruma düstü.. Deryanin takim destegine belki en cok ihtiyaci oldugu zamanda biz bunu farkedemedik.. Sahsim adina üzgünüm bu durumdan, lütfen deryacigim en kisa zamanda geri dön aramiza.. Biz seni cok seviyoruz tamam mi.. Sakin diyetinden ve bizden vazgecme

Edacigim nam-i diger Lamamma..
Sen de ben de bunden böyle Kaptanimiz Rabianin da dedigi gibi aramizda mesafe varmis gibi degil de.. mesafeleri asmak icin cabalayalim. Su an hepimiz ortak bir derdi paylasiyoruz.. Aynadaki görüntümüzden sikayetci ama kendinden umudu kesmemis bayanlariz.. hayal ettigimiz görüntüyle suanki görüntümüz birbirinden farkli.. Bizi birbirimizden baska kimse anlayamaz.. Belki kimselere söylemek istemedigimiz derdimizi paylasiyoruz birbirimizle... Hem bak 80-89 topiginde muhabbeti kaynatip uzun süre kalma orada cok yakinda 70lerde olacaksin söyliyeyim

Aysem
Canim benim.. Haklisin belki dediginde online yazisma olursa daha seri muhabbet ediyoruz daha iyi kaynasiyoruz. Ama malesef herkes ayni anda bilgisayar basinda olamiyor.. Gündüz isi olup aksam foruma gelmeye firsati olanlar bu kez de evli bayanlari bulamiyor .aksam evine eslerine,cocuklarina zaman ayirmalari gerekiyor.. :44: Bunun icin yapabilecegimiz tek sey birbirimizin yazdiklarina firsat buldukca cevap yazmak..

Bu konudan ayri esinin ütü yapmasi olayina bayildim :81: Bende erkek arkadasimdan buna dair söz aldim. Ben yaparim madem sen yapmayi sevmiyorsun kiyamam filan dedi ama.. umarim isin rengi evlendikten sonra degismez :76: Senin evliligin tam kafamda planladigim hayale uygun tekrar masallah deyip darisi basima diyorum :90:

Gülsenim
gayet iyiyim tatlim ben.. önemli olan sen ve senin bilgisayarin.. bir bilgisayar hastalaniyor bir sen saka bir yana tabi gecmis olsun neden miden bulaniyor canim.. yoksa hamile misin Resim ekleme konusunda zor birsey yok ama bilgisayardan resim secme kismi oluyor.. sanirim o kisimda resmin yerini bilgisayarda bulamiyorsun ? Profilim kismindan sol alt kösede album kismindan sonrasinda mi sorun ?? Yapamadigin yeri daha iyi anlatirsan daha detayli anlatabiliriz bitanem..

Batuhanim
Reyhanim..Canim benim sagolasin cevabin icin...Hic kirilmiyim seni cook iyi anliyorum. Ben yalniz yasamama ragmen cevap yazma firsati bulamayabiliyorum. Sen iki cocukla bir de.. Allah sabrini bol versin canim Bende senin ismini sormustum ki gecmiste okumadigim sayfalari farkedip okuyunca.. hemen düzeltme yaptim canim :)) tesekkür ederim ismini söyledigin icin

Elifim
hic bir yere gitmem ben.. sizden ayrilamam ki.... gayet iyiyim dün sinirlendigim icin biraz sitem etmistim. Bak dünkü sitemim ise yaramis ki herkes sayfalar dolusu yazmis ,yetisemiyorum

Ayrica hala menülerinde döner ,shnitzel cola filan var.. sanirim artik sana zopa cekecegiz adam etmek icin

Nuvandam.. Seydam.. canimm
Biliyorum is yerinden girdigin icin kisa araliklarla giriyorsun internete.. Bundan böyle yeni fikirlerde ilk senin sesini ,fikrini duymak istiyorum ona göre.. yazmaya üsendim yazmadim demek filan yok tamam mi :87:

Papatya Dilegim
sana ne diyeyim ki.. her zaman ki gibi harikasin.. masallah paylasim konusunda tavan yapiyorsun hergün Bu ara malesef ben yine yogunum eve geldigimde sizinle dinleniyorum inanin.. Takimin en düzenli ev sahibesi sensin. Bize arada bir yaptigin gibi faydali diyet bilgileri filan bulurmusun.. nazim gectigi icin istiyorum:78:

Gerbera1987
Canimcigim sana da isminle hitap etmeyi cok isterim sakincasi yoksa eger ?? Ayrica cookk tesekkür ederim hassasiyetin icin.. Yaptigin eglenceli ,faydali bilgiler cok hosuma gidiyor bende kivircik ciktim.. seninki neydi ??

Hee ayrica biz seni bu diyet moduna nasil girdirecegiz cadii söyle bakalim hergün diyorsun toplanacagim baslayacagim.. yine kalorili yemekleri yiyorsun.. detoksla mide temizlemekle mi baslasak acaba önce ? :90:

Kaptanim Rabia
öncelikle asiri disiplinin cok hosuma gidiyor.. Bugün birara girip yazdiklarini okudum. Kimseden kek pasta dondurma görmek istemiyorum deyince ve ben sonra aksam yemegine gittigim yerde cayin yanina cevizli kek ikrami bulunca.. aklima bir yandan senin sözlerin geldi bir taraftan da ev sahibinin senin icin yaptim bunu demesi geldi.. bogazima durdu inan o kek menümü yazmadan bunu söyleyip kendini hazirla istedim yazacaklarima :78:

Benim icin söyledigin övgülü sözlerine tesekkür ederim. Takima harcadigim emegi kendime harcadigim emek olarak görüyorum.. Sadece kilo vermek icin degil yalnizligimi da bu takim sayesinde unutuyorum.. Kimselere kirginligim yok.. sizden uzaga gidemem ki inanin hepinizi kendi kardeslerim gibi cok seviyorum ben.. Elbette bundan sonrasinda da takim icin elimden geleni yapmaya devam edecegim

Ayrica kilo bildirimimi yapmistim ama gözünden kacmis olmali canim.. sanirim tickerimden gördün daha sonra.. paylasimda yazdigin listedeki gibi hedef kilom 56evet.

Ve diger bir sey...en kisa zamanda paylasim devamsizligi listesi, cezalandirma sistemini iyice arastirip sizlere detayli anlatacagim insll.

Dün neden az yedigimi sormustun canim.. firsat bulamadim yemek yemeye.. ama bugün acisini cikardim o listenin maleseff.. simdi hemen listemi aciklayayim da bir gör :78:

Bugünkü menüm

Sabah :
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kasik yagsiz sürme peynir
1 kase salata
1 dilim siyah ekmek
1 bardak yesil cay

Ara :
1 Kinder milchschnitte

Ara :
6 bademsekeri

Aksam :
1 tabak zeytinyagli yaprak sarmasi (10 tane garanti vardi )
1 kase yayla corbasi
1 tabak salata
1 dilim beyaz ekmek

Ara :
1 dilim cevizli kek
2 kupa limonlu sekersiz siyah cay

Toplamda 1 bucuk litre su ictim.. spor yapma imkanim hiic yoktu ama aksama kadar cok yogun gecti günüm.. yogun tempolu bir gündü kalori harcamasi olarak..

Bugünü haftanin kacamak günü ilan ettim.. Bunda hem aksam yemegi davetinin hem de regl dönemi arefesinde olmamin payi var. Yarin daha adamakilli bir menü ile karsiniza gelecegim insallah kizlar hepinizi öpüyorum iyi geceler.. ( gerci siz bu yazdiklarimi muhtemelen sabah okuyacaksiniz.. günaydin diyeyim sabahcilara )

Son düzenleme:

Cookk mutlu ettin beni canim... Senin icin yazdigim sözleri bu dediklerini görmeden önce yazmistim.. Seni hic bir yere göndermiyoruz en kisa zamanda geri geliyorsun kacisin yok

oyy oyy.. ben demistim callanetics iddiali bir spordur diye inanmiyorsaniz elife sorun ama yapabildiginiz sayi kadar yapin canim.. bir süre sonra daha kolay yapiyorsunuz ve sayilar artiyor kendiliginden

ama şinitzel bildiğin tavuk değilmi:78: gönül rahatlığıyla yedm bende deli gibi...

evet ama yagda kizarmis tavuk akillim patates kizartmasindan farki yok sayilir:90:

callentics demeyin düşer bayılırım valla ben hiç bişey yapamıyorm belim tutuluyo... yapanları gerçkten canı gönülden kutluyorm

şinitzele gelince hayallerim yıkıldı çok severek yiyodm ne biliym yağda kızarıyo tabi ya..pöf.. ondan da vazgeçicez mecbur

kızlar günaydınnnn gününüz güzel geçsin

yasemincim artık toparlandık canım hep beraber buradayız artık diğer topikten çok burda vakit geçiriyorum umarım bu anlamda takımıma bir faydam olur çünkü takımımı ve sizi çok seviyorum bu arada ağzından bal damlıyor ama ben sanırım o 7 li rakamları zor görücem :84::84:

elifcim paylaşım için teşekkürler bol bol kereviz sapı mı yesek kalori en az onda var ama ben hiç sevmem kerevizi :120:

günaydınn hanımlar rabiacım erkenden başlamışsın sporo oh mis gibi ne yapıyorsun yürüyüş mü cnm

yasemincim okudum yazdıklarını içim açıldı canım.demek söz aldın sende süper canım inş. herşey gönlünce olur
calti süper bişeymiş bırakmak niyetinde değilim.calti yapanlarla diğer topikte yazıştım.oradaki kronometre uyma kendin say dediler çünkü videoda geç başlıyo ona uyunca hareketleri 100 değil 200 kere YAPtım 25 dk anca yapabildim bundan sonra kendim sayacağım

allah yardımcın olsun canım şimdi yazda geliyor ütü derdi katlanacak sıcak bir yandan bol çamaşır bol ütü

yazık banaaaaa vantilatör can yoldaşım onsuz evde oturamıyoruz bi de geçen yaz neydi öyle ya acayip sıcaktı bakalım bu yaz nasıl olcak bi de oruçlu olcaz Allah yardım etsin bize

ay ne güzel iste o evdeyken yaninda otur istiyo adamcagiz

ohhhhhhhhh ne güzel valla allah bozmasin

pek anlamam ama ikinizinde menüsü gayet güzel geldi bana devam böyle

saol canım ama daha da güzel olabilir bence

dilekcim kolari olarak az ama içerik olarak maşallahı var menünün bu hafta çok olduğu için böyle menülerin sana

evet evet canım çok haklısın bugün daha mantıklı yemekler yapıp yicem dün bi de midem çok ağrıdı onu bastırmak ne bulduysam yedim bugünde yine hafiften ağrı var..
ya bu kavitasyon bence bi işe yaramıyor kalan 3 seansıma gitmicem boşuna zaman kaybı onun yerine yürürüm daha iyi

günaydınnn kızlar:79:
birazdan spora gideceğim, dönünce görüşmek üzere:79:

günaydın can'ım kaptanım bende birazdan aç karnıma yürüyüşe çıkcam

günaydinnnnn kizlar diyip hemen kendimi evin temizligine veriyorum yine hava cok güzel
ayrica kizimin asisi var bugün ögleden sonra ancak gelebilirim gerci daha burdayim arada bakarim hadin tek tek öptüm hepinizi47

sagol yaseminim seni burda görmek cok güzel canim insanin bazen sinirli günleri oluyor sende bizden cikardin :))))) ama olsun sen cikar bizden valla ama dedigin gibide ise yaradi sanki :)))

200 Kalori Neye Denk Geliyor? Yemek Tarifleri - Ne Pişirsem? kızlar resmler tek tek alıp buraya kopyalayamadm lakiinn... çok hoş olmuş bence fikir verdi baya..

güzelmis valla paylasimin icin tesekkürler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…