• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhabalar.... yav neler olmş.. dün geceden beri giremedim...:( yasemin kızmış bize:( kızma nolur ya...:(

gulsenbasak : 60
nuvanda : 53
batuhanim : 60
elif190 :
papatya89 :55
lamamma :65
AySeCeYLin :55
xetrax :56

elifcim hedef kilonu yazdın da ben mi görmedim?
kaptanım ancak gelebildim çok özür dilerm... hedefim 58.
armut tipi olmaktan yakınan ayşecim dilekcim ve elifcim :47::47::47::47:siz dayakmı istiyosunuz yaawwww:4::4::4::4:keşke bende armut olsam:53::60::60::60:yani armut tipinde olsam ama tam tersi benimde belim alt tarafıma göre kalın yani daha doğrusu basen denen birşey yok bende bu dha kotü birşey tabi:59::59::59:başınıza gelmeden bilemezsiniiiiiiiiiiiiizz:84::84::84::84::84:
ya üst taraf bi şeklde kapanıyo da alt taraf..:D kapanmıyo ki..

şimdi sevgili sopalık takım arkadaşlarım,

geçmişi ancak okuyabildim. ne yazık ki tek tek cevap veremeyeceğim. ayrıca bir mesajda cevap vereceklerim var.

* haftasonunda resmen cozutmuşsunuz. böyle devam ederseniz ceza sistemine geçeriz. burası kilo almak isteyenler topiği değil. lütfen dikkat!
haftada 1 kez kaçamak yapabilirsiniz. tabiki diyete yeni başlayanlardan değilseniz.yeni başlayanaların kaçamak hakkı yoktur. ondan hariç profiterol, dondurma, kek, pasta börek görmek istemiyorum. iradenize hakim olacaksınız.

* takımda ben her zaman olamayabilirim. 2 takım idare ediyorum. 1 tane oğlum var. evde misafirim vardı geçen hafta. ha bu şartlarda bile takıma uğramak için çok çaba gösterdim, bunu da belirteyim. takımda ben yoksam ve bildiğiniz bir konuda soru sorulmuşsa lütfen cevap verin. neden hiç kimse handerya'ya cevap yazmadı? lütfen arkadaşlar, bu takım hepimizin. sadece kaptanın vazifesi var, sizlerin yok mu?

* bir de şu konu var, "takıma geldim kimse yoktu, ben de bir şey yazmak istemedim". inanın ben bunu anlamakta zorlanıyorum. biri gelecek sohbet ortamı oluşturacak, sonra da bizi mi davet edecek? yok böyle bir şey. her gelen ceee bile olsa bir şey yazsın lütfen. sadece benim çabamla veya sadece çaba gösteren birkaç arakadaşla bu işi götüremeyiz.

* bir de yasemin bir öneri getirmiş, ama olumlu veya olumsuz hiç cevap yok. neden? illa tamam demeniz gerekmiyor ki. o yöntem hoşunuza gitmediyse yine bir cevap yazın. insan kendini boşluğa konuşuyormuş gibi hissetmesin.

* hedef kilo bildirimi istedim. bana sadece 5 cevap gelmiş.
nuvanda
batuhanım
elif190

nerdesiniz???
neden geçmişe cevap yazmasanız bile şöyle bir göz gezdirmiyorsunuz?
kaptanım çok kızmışn belli :( dün geceden beri girme fırsatm olmadı daha yeni oturdm yerime...:5:
ee ben de 1 70 im.. demekki daha etliym:D 30 baya dar geliyo kotta:78::78:

şimdi menümü yazayım hemen...

öğlen 1 dilm kepek ekmeği bir kibrit kutusu peynir ve bir domates.(kahvaltı etmedm geç kalktım:14:)

akşam da şinitzel küçük kase pilav kola zero ve biraz yeşil salata yedim bol nar ekşili.

birazdan da meyve yerim bitane.

ayrıca etranın bahsettiği konuya gelirsek nickimden de belli olduğu üzere adım elif. öğrenciym ünv.de.ingiliz filolojisi okuyorum 3. sınıftayım. ailemle yaşıyorum.inşallah bu sene nişanlanmayı düşünüyorum uzun süren bir birlikteliğim var.onu çok seviyorum!:69:
süslenmeyi falan çok severim.. bol bol kitap okurum.. vampir gibi yaşıyorum genelde geceleri uyumam gündzleri uyurm yada perişan biçimde dolanırım...
oğlak burcuyum.inatçıym.(kilo vermek açısından inatçılık iyi oluyor bazen) hoşgörülüyümdür.. insanları severim.resim yapmayı çok severim. hayatım kısaca böyle... aslında yazcak daha o kadar çok şey varki ne alaka! demeyin diye susuyorum şimdilik:1: son olarak belirteyim takımımı çook seviyorum.. siz olmasanız şuan ne bu kiloda olurdum nede daha kilo vermeye azmim olurdu.. bundan emnm.. hepinizi kocaman öpüyorum:54:

elifcim markadan da olabilir lcw da almıştım ben.hatta kızım durmadan ağlıyrdu elime ilk geçen bedeni alıp giydim oda 30 muş tam gibiydi ama şimdi bollaştı özellikle bel kısmı sporunda etkisi olablir.benim 38 beden giydiğimde oluyor pantolonda dar oluyor ama içine giriyorum

reyhancım kuru hurma yedim az önce tatlı isteğim yatıştı 1 bardakta form çayı içtim

Son düzenleme:
elifcim markadan da olabilir lcw da almıştım ben.hatta kızım durmadan ağlıyrdu elime ilk geçen bedeni alıp giydim oda 30 muş tam gibiydi ama şimdi bollaştı özellikle bel kısmı sporunda etkisi olablir.benim 38 beden giydiğimde oluyor pantolonda dar oluyor ama içine giriyorum

reyhancım kuru hurma yedim az önce tatlı isteğim yatıştı 1 bardakta form çayı içtim

evet muhakkak öyledir. ben 38 e mümkn değil giremiyorum:D az kaldı azz...

tatlı canın istiyorsa bir kaşık pekmezde yiyebilirsn. çok yararlı hemde şeker ihtiyacını karşılar

evet muhakkak öyledir. ben 38 e mümkn değil giremiyorum:D az kaldı azz...

tatlı canın istiyorsa bir kaşık pekmezde yiyebilirsn. çok yararlı hemde şeker ihtiyacını karşılar
ayyy hiç sevmem pekmezi hayyat içemem kuru hurma yedim fazlasıyla yatıştırdı mis gibi bir de form çayı içtim kiraz saplı ohhh yatmadan da ayran içerim.

merhabalar.... yav neler olmş.. dün geceden beri giremedim...:( yasemin kızmış bize:( kızma nolur ya...:(

kaptanım çok kızmışn belli :( dün geceden beri girme fırsatm olmadı daha yeni oturdm yerime...:5:

öğlen 1 dilm kepek ekmeği bir kibrit kutusu peynir ve bir domates.(kahvaltı etmedm geç kalktım:14:)

akşam da şinitzel küçük kase pilav kola zero ve biraz yeşil salata yedim bol nar ekşili.

ayrıca etranın bahsettiği konuya gelirsek nickimden de belli olduğu üzere adım elif. öğrenciym ünv.de.ingiliz filolojisi okuyorum 3. sınıftayım. ailemle yaşıyorum.inşallah bu sene nişanlanmayı düşünüyorum uzun süren bir birlikteliğim var.onu çok seviyorum!:69:
süslenmeyi falan çok severim.. bol bol kitap okurum.. vampir gibi yaşıyorum genelde geceleri uyumam gündzleri uyurm yada perişan biçimde dolanırım...
oğlak burcuyum.inatçıym.(kilo vermek açısından inatçılık iyi oluyor bazen) hoşgörülüyümdür.. insanları severim.resim yapmayı çok severim. hayatım kısaca böyle... aslında yazcak daha o kadar çok şey varki ne alaka! demeyin diye susuyorum şimdilik:1: son olarak belirteyim takımımı çook seviyorum.. siz olmasanız şuan ne bu kiloda olurdum nede daha kilo vermeye azmim olurdu.. bundan emnm.. hepinizi kocaman öpüyorum:54:

hadi hayirlisi insallah kavusursun sevdicegine :nazar:

afiyet bal seker olsun canim

bucadayım ben

salata biraz saçma oldu turşu biraz patates haşlama bezelye haşlama yoğurt az mayoenez böyle yaptım aslında sadece mayonezle olcaktı o içine bide havuç :56:

bende çiğlideyim canım
reglim çok yakın karnım şişti iyice ve tatlı krizlerindeyim şuan zor tutuyorum kendimi

sorma canim bende bugün oldum sis dolasiyorum ortada insallah cumaya iner isligim benim baya gidiyor cünki tartiya yansimaz umarim
sende aklindan cikar tatliyi :))

off kızlar yaaa bende de aynı durum var bugün reglimin 3. günüydü ama nasıl bir şişlik var anlatamam sanki karnıma hava basmışlar işyerinde zor oturdum yerimde

doğum tarihinize göre hangi bitki olduğunuzu bulun:)(2.takımdan alıntı)
Ocak 1 - 9 --- Isırgan otu
Ocak 10 - 24 --- Ebemgümeci
Ocak 25 - 31 ---Dereotu
Şubat 1 - 5 --- Bildi......ğimiz ot
...$ubat 6 - 14 ---Çimen
$ubat 5 - 21 --- Maydanoz
$ubat 22 - 28 --- Kıvırcık
Mart 1 - 12 --- Sarmaşık
Mart 13 - 15 ---Dereotu
Mart 16 - 23 ---Ebemgümeci
Mart 24 - 31 --- Bildiğimiz ot
nisan 1 - 3 --- Isırgan otu
nisan 4 - 14 ---Kıvırcık
nisan 15 - 26 ---Ebemgümeci
nisan 27 - 30 --- Maydanoz
Mayıs 1 - 13 --- Sarmaşık
Mayıs 14 - 21 ---Çimen
Mayıs 22 - 31 ---Dereotu
Haziran 1 - 3 --- Ebemgümeci
Haziran 4 - 14 ---Maydanoz
Haziran 15 - 20 --- Isırgan otu
Haziran 21 -24 ---Sarmaşık
Haziran 25 - 30 --- Bildiğimiz ot
Temmuz 1 - 9 ---Ebemgümeci
Temmuz 10 - 15 --- Isırgan otu
Temmuz 16 - 26 ---Çimen
Temmuz 27 - 31 --- Bildiğimiz ot
Agustos 1 - 15 --- Sarmaşık
Agustos 16 - 25 ---Ebemgümeci
Agustos 26 - 31 --- Maydanoz
Eylul 1 - 14 ---Çimen
Eylul 15 - 27--- Bildiğimiz ot
Eylul 28 - 30--- Isırgan otu
Ekim 1 - 15 ---Sarmaşık
Ekim 16 - 27 --- Maydanoz
Ekim 28 - 31 ---Kıvırcık
Kasim 1 - 16 --- Dereotu
Kasim 17 -30 ---Bildiğimiz ot
Aralik 1 - 16 ---Isırgan otu
Aralik 17 - 25 --- Sarmaşık
Aralik 26 - 31 ---Çimen

Özellikler :))

Isırgan otu

Cekici ve populersiniz.. Kolayca arkadaş
edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavirlarinizla grup
icinde liderlige yakışıyorsunuz. Eğer sizin liderliğinizi kabul etmiyorlarsa uygun bir yöntemle kabul ettiriyosunuz, yine olmazsa ısırıyosunuz...

Bildiğimiz ot

Utangac ve sevimlisiniz. Tanimadiginiz insanlarla
konuşmayi sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi
paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça
dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. Doğayı çok seversiniz öylesine bir otsunuz

Sarmaşık

Yerinde duramayan birisiniz. Durmadan kıpır kıpırsınz Cok arkadaşınız var ve
sosyal yaşamınız cok renkli. Sizi taniyan sizin gibi biri daha
olmadigini duşünüyor. Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz...

Kıvırcık

Esrarengiz birisiniz. Ne zaman nasil
davranacaginiz pek belli olmuyor. Bazen herşeye salata oluyosunuz. Cogu şeyden ilk sizin haberiniz oluyor bu yuzden cok ilgi
görüyorsunuz.

Ebemgümeci

Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlisi,
sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor. Her yerde olmayan insan sağlığına yararlı bir kişiliğe sahipsiniz Kucuk
bir arkadaş grubu size yetiyor. Fazla populer
olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz

Dereotu

Siz lider olmak icin dogmuşsunuz. Ama yapacak bişey yok bazı organizasyonlarda sadece değişik tad bırakıyorsunuz o kadar. Sözünü dinleten,
dediğini yaptiran birisiniz. Kararli tavirlariniz
cevrenizdekileri etkiliyor. Insanlarin arkadaş olmak
isteyebiliceği birisiniz.

Maydanoz

Uyumlu, herşeye maydanoz olmak burdan gelir sıcakkanlı birisiniz. Size nasil
davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle
davraniyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık
insanlara ve dedikoduya karşısınız.

Çimen

Cok hassas ve narinsiniz. (çimlere basmayın ) Kolay aşık oluyorsunuz.
Ne cok utangac ne cok girişkensiniz. Arkadaş
grubunuzda kırılmaması icin kollanan birisiniz
yaawwww bildiğimiz ot çıktım:53::53::53::53:o nee yaaaawww:44::44::44:
ben geldim
bugün
sabah
az kıymalı yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
öğlen
1 kurabiye,1 kupa 5 i bir yerde çay
akşam
1 porsiyon makarna,200 gr yoğurt,salata
ilerleyen saatlerde ayran içerim 2 bardak
1300 kl

öğlen 25 dk callenetis az önce 35 dk bisiklet,5 dk twist,5 dk kalça egzersi
toplamda 70 dk spor
hafif bir menü ve bol sporla geçrmişsin gününü ah ah darısı başıma:34::34::34:ayşecim bana gönderdiğin linki indirdim video değil dimi yahu çok inceleme fırsatım olmadı ama videosu yokmu bunun yasemincim de yapıyordu oda bilir belki:26::26:

şu kadarını söyliyim alttan 38 bile bol gelirken üstten L giyiyorum yaaa:84::84::84:ne alaka demeyiz canım sen anlat :70::70::70:allahım hayırlısıyla kavuştursun inşallah:69::69::69:

ben artık evime gidiyim kızlar önce oğluşumu alıyım babaanneden ama bir ayakkabı bakııyım da öylee ayakkabı benim için bi tutku moralim düzeliyor kendime geliyorum ayakkabı alınca hani kadınlar kuaföre giderler ya ben kapalı olduğum için ayakkabıyla çözdüm bu işi:60::60::60::60:tavsiye ederim:66::66::66:eşim duymasın:63::63::63:

ben artık evime gidiyim kızlar önce oğluşumu alıyım babaanneden ama bir ayakkabı bakııyım da öylee ayakkabı benim için bi tutku moralim düzeliyor kendime geliyorum ayakkabı alınca hani kadınlar kuaföre giderler ya ben kapalı olduğum için ayakkabıyla çözdüm bu işi:60::60::60::60:tavsiye ederim:66::66::66:eşim duymasın:63::63::63:
bende ayakkabı hastasıyım

Back