• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben artık evime gidiyim kızlar önce oğluşumu alıyım babaanneden ama bir ayakkabı bakııyım da öylee ayakkabı benim için bi tutku moralim düzeliyor kendime geliyorum ayakkabı alınca hani kadınlar kuaföre giderler ya ben kapalı olduğum için ayakkabıyla çözdüm bu işi:60::60::60::60:tavsiye ederim:66::66::66:eşim duymasın:63::63::63:

hayirli olsun simdiden ayakkabin :))

saol canım benim umarım bu yüzden cuma yine tartıda artı görmem

benim korkumda bu canim insallah cikmaz

7 yıl bitti, 8 e girdik nisanda hayırlısıyla...

bu gece 3 litre su içicm koydm kafaya:37:

ohh masallah allah bozmasin canim benim
ayrica 2 litr icsen bile kar ama 3 litre süper :))

hayirli olsun simdiden ayakkabin :))

benim korkumda bu canim insallah cikmaz

ohh masallah allah bozmasin canim benim
ayrica 2 litr icsen bile kar ama 3 litre süper :))

teşekkür ederim(((: bakalım bende denicem.. bugün 1 litreden fazla içimişimdir.. gecede 3 litre içsem oohh... bişi olmaz umarm.:18:

canım böyle bir liste olsa ben olsam olsam kaktüs olurum herhal :9::9::9:

yok canım ya sen bu hafta gülsün gül :1:

ben artık evime gidiyim kızlar önce oğluşumu alıyım babaanneden ama bir ayakkabı bakııyım da öylee ayakkabı benim için bi tutku moralim düzeliyor kendime geliyorum ayakkabı alınca hani kadınlar kuaföre giderler ya ben kapalı olduğum için ayakkabıyla çözdüm bu işi:60::60::60::60:tavsiye ederim:66::66::66:eşim duymasın:63::63::63:

bende bu senenin modası pudra rengi ayakkabı aldım ama resmen aşık oldum ayakkabıya hatta yarın eklerim buraya arkadaşlarım bayıldı bi de ben pembe manyağıyım herşeyim pempe :66:

kızlar kocişi işe yolladım bu hafta gece vardiyasında ütülerim beni bekliyor ama hiç içimden gelmiyor ütü yapmak offff ben ne tembel kadınım yaaaa

hele benim halim ne olcak hergün bir gömlek bir pantolon mahvoluyorum yaaaa :27::1:

bugün yediklerim:

[1] içim meyveli yogurt çilekli 1 125gr 127.13
[2] pınar uzun ömürlü süt 1 100 ml 61.8
[3] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[4] Ekmek 2 dilim 166
[5] yoğurtlu makarna 0.25 porsiyon 136.5
[6] Tavuk Kanat 3 ADET 270
[7] Makarna (salçasız) 0.50 porsiyon 110.5
[8] Izgara Tavuk Baget 2 ADET 66
[9] Puding (çilekli) 0.50 PORSİYON 81.5
[10] Puding (çikolatalı) 0.50 PORSİYON 81.5
[11] Coca Cola (küçük) 1 ADET 113

Toplam : 1283.93 kal.

1 saat pilates..

yok canım ya sen bu hafta gülsün gül :1:

:17::17:

bende bu senenin modası pudra rengi ayakkabı aldım ama resmen aşık oldum ayakkabıya hatta yarın eklerim buraya arkadaşlarım bayıldı bi de ben pembe manyağıyım herşeyim pempe :66:

ayyy merak ettim ekle sen canım görelim bizde
hele benim halim ne olcak hergün bir gömlek bir pantolon mahvoluyorum yaaaa :27::1:

allah yardımcın olsun canım şimdi yazda geliyor ütü derdi katlanacak sıcak bir yandan bol çamaşır bol ütü

kızlar koçişleriniz ütülesin bırakın, benimkileri bile ütüler aşkım :17:ütü erkek işi bence:78:herşeyi kadınlar mı yapacak:63:

ayyy canım yaaa nerdeeee bizimkine diyorum bana yardım edeceksin, ütü yapamam ama bilmiyorum diyor öğrenirsin diyorum sıyrılıp çıkıyor işin içinden

ayşe calletincs mi 1 saat çünkü ben ondan indirdim bugün yapayım dedim yapamadım göbek hareketlerinden sonra bıraktım alışverişe çıktığımızda anneme dedim oda sayıyı az yapsana niye bırakıyon dei:27:benim nadideler yemedide bıraktığımı bilse:27:

aslında eşim sayesinde böyle oluyor ne zaman ütü yapcak olsam otru dinlen sonra yaparsın diye oturtuyor beni sonra ütüler birikiyor birikiyor ve gözümde büyüyor

ay ne güzel iste o evdeyken yaninda otur istiyo adamcagiz

ben hiç ütü yapmam:17: koçişim yapar:78:

ohhhhhhhhh ne güzel valla allah bozmasin

teşekkür ederim(((: bakalım bende denicem.. bugün 1 litreden fazla içimişimdir.. gecede 3 litre içsem oohh... bişi olmaz umarm.:18:

kızlar bugünkü menüm

sabah:
3/4 simit
25 gr light peynir
1 bardak süt

ara:
6 kuru kayısı

öğlen
4 kaşık makarna
3 kaşık kıymalı patates
150 gr yoğurt
salata