• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayşecim birşey sorucam yaaa callanetics yaparken bar yerine ne kullanıyorsun
ayağını uzattığı şeyi diyorsan 25 dk yaptım öyle bir bölüme gelmedim daha öyle bir bölüm var ayağımı nereye uzatırım bilmiyorum:1:.ayakta tutunup yaptını şeyi diyorsan benim bisikletin kollarına tutunup yaptım onu da cnm

ayağını uzattığı şeyi diyorsan 25 dk yaptım öyle bir bölüme gelmedim daha öyle bir bölüm var ayağımı nereye uzatırım bilmiyorum:1:.ayakta tutunup yaptını şeyi diyorsan benim bisikletin kollarına tutunup yaptım onu da cnm

ayağını uzzatığın şeyi diyorum canım sandalye falan yardımcı olur herhalde

selam kizlar dünki yazilanlari okudum acikcasi kendi adima yazma geregi duydum
malesef her muhabbete katilamiyorum ben neden derseniz evli hanimlar beni anlayacaktir haliyle ev isimiz misafirlerimiz vs. kisacasi sorumluluk sahibiyiz ve her bazi ayrintilari kacirdigim oluyor kendi adima e birde 2 tane cocugum var birinin derdi bitmeden birininki basliyor yani tam muhabbete giriyorum kizim fisi cekiyor :)) mesela ama burda olmayada özen gösteriyorum
benim kusuruma bakmayin ne olur ayrica bu gercekten sykinti olacaksa takimdan cikabilirimde baskasinin yerini mesgul etmemek adina ama ben burda inanin cok mutluyum
her nekadar sohbet etme firsatim olmasada her birinizi cok seviyorum

bu arada isim konusunda ben cok aklimda tutamiyorum malesef ama tutmaya calisacam
benim adimda reyhan 29 yasima girecem 2 ay sonra
ve 2 cocuk annesiyim 1 kiz bir oglan
avusturyada yasiyorum
aslen sinopluyum :)))

Dün(pazar günü) tüm gün disarda olmama ,tüm yorgunluguma ragmen uzun uzun yazilan herseyi okuyup herkese cevap vermeye calistim...

Nev81 arkadas ugramis gitmis demek.. kendisine yeni bir takim bulmus olmali. Bosu bosuna zamanimi kaybetmisim yazdiklarima.. buna herneyse diyorum susuyorum

Simdi alinti yaptigim yazimda tüm takim arkadaslarima bir kac seyi sormustum. Cok tesekkür ederim ki tek kisi bile kaale almadi dediklerimi... Olumsuz bile olsa karsi taraftan gelecek tek bir cevap en azindan havaya konusulmadigini hissettirebilirdi ? Bir kac kez bu tarz biseyler sordugumda (takim dayanismasi ile ilgili ) ayni sey basima geldi . Konu kapandi görülmedi. Herkes yogunmus görmedi dedim ama.. demek herkes görmek istedigini görüyormus...

Tekrar bir heerrr neysee diyorum ve susuyorum ! Menü paylasimi ve bildirim yapip kuzu gibi olacagim yine arkadaslar...

Sevgili neyneyse oyumu kabul olarak kullaniyorum.

Bugünkü yediklerim

Sabah kahvalti yapmadim

Ögle :1 kase sehriye corbasi , 1 dilim ekmek

Ara : 1 elma

Ara :300 g. yogurt

Ara : 2 parca fullcorn bisküvi

Ara : 1 elma

Ara : 1 activa yogurt

Spor yapmadim , 3 litre su ictim toplamda

canimsin bana kirilma canim sakin yukarda yazdigimi okuyunca bana hak verirsin herhalde inan bana
bende senin gibi yazdigim cevaplanmadigi zaman kiriliyorum ama inan bana art niyetim yok kesinlikle

şimdi sevgili sopalık takım arkadaşlarım,

geçmişi ancak okuyabildim. ne yazık ki tek tek cevap veremeyeceğim. ayrıca bir mesajda cevap vereceklerim var.

* haftasonunda resmen cozutmuşsunuz. böyle devam ederseniz ceza sistemine geçeriz. burası kilo almak isteyenler topiği değil. lütfen dikkat!
haftada 1 kez kaçamak yapabilirsiniz. tabiki diyete yeni başlayanlardan değilseniz.yeni başlayanaların kaçamak hakkı yoktur. ondan hariç profiterol, dondurma, kek, pasta börek görmek istemiyorum. iradenize hakim olacaksınız.

* takımda ben her zaman olamayabilirim. 2 takım idare ediyorum. 1 tane oğlum var. evde misafirim vardı geçen hafta. ha bu şartlarda bile takıma uğramak için çok çaba gösterdim, bunu da belirteyim. takımda ben yoksam ve bildiğiniz bir konuda soru sorulmuşsa lütfen cevap verin. neden hiç kimse handerya'ya cevap yazmadı? lütfen arkadaşlar, bu takım hepimizin. sadece kaptanın vazifesi var, sizlerin yok mu?

* bir de şu konu var, "takıma geldim kimse yoktu, ben de bir şey yazmak istemedim". inanın ben bunu anlamakta zorlanıyorum. biri gelecek sohbet ortamı oluşturacak, sonra da bizi mi davet edecek? yok böyle bir şey. her gelen ceee bile olsa bir şey yazsın lütfen. sadece benim çabamla veya sadece çaba gösteren birkaç arakadaşla bu işi götüremeyiz.

* bir de yasemin bir öneri getirmiş, ama olumlu veya olumsuz hiç cevap yok. neden? illa tamam demeniz gerekmiyor ki. o yöntem hoşunuza gitmediyse yine bir cevap yazın. insan kendini boşluğa konuşuyormuş gibi hissetmesin.

* hedef kilo bildirimi istedim. bana sadece 5 cevap gelmiş.
nuvanda
batuhanım
elif190

nerdesiniz???
neden geçmişe cevap yazmasanız bile şöyle bir göz gezdirmiyorsunuz?

hedef kilom 60 canim kusura bakma baslangic kilomda 100

bu arada kızlar haziranın 2 sinde Ankaradayım 5-11 arasında ise Alanyadayım:52:
iş görüşmemide bu şekilde yaptım bakalım şu anda olumlu eğer bir aksilik çıkmazsa haziranın 13 ünde başlıyorummmmm :65:

hadi hayirlisi bakalim

selam kızlar 2 gündür uğrayamadım neler olmuş neler derya kırılmış bize xetraxım (yaseminim ) da darılmış :( kendi adıma özür dilerim sizden ...bilgisayarım bozulup duruyor dün akşam geldi tamirden :50: bende dün çok rahatsızlandım gün boyu midem bulandı .akşama kadar yattım :2:

birbirimize isimle hitap etme fikri bence çok güzel :34: benim adımı zaten biliyorsunuz (gülşen) ayşeyi de biliyoruz ..ama birçoğunu bilmiyoruz . öğrensek fena olmaz hani...
ben takımımı çok seviyorum hepinizi çok seviyorum :71: :54:

memnun oldum canim bende reyhan yukarda ayrintilida yazdim :)

bn dişçiye gidiyorum:18::18::18::18:

bende sevmem disciyi hic gecmis olsun

kızlar isimler konusunda bende hemfikirim daha sıcak bir ortam oluşturabiliriz
ismim eda 29 yaşıdayım bir ambalaj firmasında grafikerlik yapıyorum 10 aylık evliyim

memnun oldum edacim bende reyhan

Tünaydın kızlar...
dün gece biraz kırıldım evet kimse cvp ve yorum yazmayınca ama sonra yaseminle mesjlaştık rahatlattı beni sağolsun..
ben de hepinizi seviyorum ve tamamen gitmek değil niyetim ama bir süre belki 1 hafta yada 2 diyet bilincini kafamdan silmek istiyorum..(tabi yediklerime dikkat edeceğim)
ilk sene hatta 1,5 sene kadar 80-89 topiğinin kaptanıydım evet orada muhabbet gerçekten çok samimi ve sıcak döner hala arada bir okuyorum eski topiğimi..ardından 1 senedir de 8. takım derken sürekli zayıflama isteği ve gramla giden kilolar vs..beynim epey yoruldu bu süreçte..
dediğim gibi araara yine yazarım sadece listede olmak istemiyorum eksilmediğim sürece..
şu an artılardayım moral bozuk ama bakalım bugün yürüyüş düşünüyorum umarım fırsat bulabilirim..
Bu arada en yaşlı ben miyim yaaa 33 yaşındayım bir oğluşum var,ankaradayım ve grafikerimdim şimdilerde yine projelerim var mesela halaaa esprili hamile tişörtleri tasarlayıp satıyorum(bundan size hiç bahsetmemiştim dimi)
Evde boş durmayı sevmiyorum eskiden dükkanım vardı kişsel hediyelik üzerine ,tafta ,taşlı süslemeli,deri kırlentler tasarlayıp satıyordum hala da internetten satmaya çalışıyorum vee şimdilerde de düğün organizasyona sıcak bakıyorum(hep hayalini kurduğum ve yapacağıma inandığım iş çünkü )eşimle müzik,ses ve barkovizyon sistemi ile başladık bakalım iyi giderse masa sandalye giydirme ve tam anlamıyla bir düğün org. firması kurmayı istiyorum bakalım hayırlısı,inşallah bir gün olur..
bu arada buraya bu aralar uğrayamamın sebebi de düğün ve özel günler için fotoklip hazırlıyorum ve satıyorum yine netten bugünlerde onlarla uğraştım çokca..
evdeyim ama ev dar geliyor bana bir şeyler yapmam lzım modundayım anlayacağınız..:))
hepinizi öpüyorum buralardayım,sizi takipteyim..

gelip cevap yazmana sevindim canim insallah kafani topla ve geri dön

evet kaptanım 6 ay sonra dönmeleri için kabul oyum.
disiplinine hayran kaldım bu arada :34:
:1:azıcık disiplin işe yaradı sanırım:97:
sizin takım ruhunuz falan her bişeyiniz var canım. hazineleri gün yüzüne çıkaralım:42:

evet ayşecim aslında dediklerin doğru sohbt ortamı olmuyor bizim taımda bir serinlik var genellikle amaaaaaaaaaaaaaaaa bizim bunu değiştireceğimizi düşünüyorum :70::70:yanılıyormuyum yoksa:44::44::44::44:
işte böyle:46:

armut tipi olmaktan yakınan ayşecim dilekcim ve elifcim :47::47::47::47:siz dayakmı istiyosunuz yaawwww:4::4::4::4:keşke bende armut olsam:53::60::60::60:yani armut tipinde olsam ama tam tersi benimde belim alt tarafıma göre kalın yani daha doğrusu basen denen birşey yok bende bu dha kotü birşey tabi:59::59::59:başınıza gelmeden bilemezsiniiiiiiiiiiiiizz:84::84::84::84::84:
bunu 13. takımda da söylediler. insan baseni arayabileceğini düşünmüyor ama o da önemli bir şey. yalnız sporla bel bölgesi incelebiliyor. bol bol spor lazım sana da.

yaaaa kızlar bende callanetiks yapmak istiyorum ama bir türlü bulamadım bir sürü farklı farklı şeyler çıkıyor benim kilo vermekten çok sıkılaşmam lazııııııııııııııııımmmm :84::84::84::84:hadi bana bir yardım:8::8::16::16::16:
ben de callan düşünüyorum ama yemiyor:) zor diye gözümü korkuttular:96:
slim in 6 de tavsiye ediyorlar kızlar. callan kadar ağır değilmiş.

ooooo kaptanım çok sert gelmişsin disiplinin çok hoşuma gitti bizimde ihtiyacımız olan bu sanırım

oylamaya gelince
bencede mezun olanlar 6 aydan kısa sürede takıma dönemesinler
:1:azıcık sertlik iyi geldi. siz de bana kızın yeri gelince canım, alınmam. bu kilo verme sürecinde hep naziklikle olmuyor, yeri gelince biraz da sertlik iyidir.
oyunuzu da not aldım. hatta paylaşıma bildirdim.:71:çoğunluk kabul dedi.

canim callentis gerçekten işe yarıyor forumda bir arkadaş yapmıştı fark bariz ortadaydı
haftada 6 gün yapmak gerekiyormuş yalnız. 1 gün dinlenme şeklinde. kızlar toplamda ısınmasıyla falan kaç dk sürüyor?

canim callentis gerçekten işe yarıyor forumda bir arkadaş yapmıştı fark bariz ortadaydı[
bide ben bakayım şu callentis e aslında bisiklet ve egzersize ek olarak hafta 2 gün falan 2 mil leslile yapmak istiyorum evim çok dar malesef yapamıyorum bide buna bakayım bakalım
aslında leslie dar ortamda bile olur. çünkü ablamız yeriniz yoksa olduğunuz yerde yapın falan diyor. ama tabi sıkılaşmak da istiyorsan callan iyi. leslie daha çok karın çalıştırıyor gibi geliyor bana. bacak çekme hareketleri vs.

wuhuuuuu ben yokken neler olmuş burda arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum kimse kızmasın bana :69: bazen herkese cevap veriyorum bazende burda olmadığım için cevap veremiyorum ama hepimizi çeken bir güç var onun için burda buluşuyoruz :70: eminim bu yaz kendimize güvenimiz tam ve iddalı bi bayan olacağız hadin az daha gayret lütfen :71:
:46::70:

iş görüşmemide bu şekilde yaptım bakalım şu anda olumlu eğer bir aksilik çıkmazsa haziranın 13 ünde başlıyorummmmm :65:
oh oh maşallah, güzel gezmeler var ufukta. gezilere çıkmadan gitsin kilocuklar.

selam kızlar 2 gündür uğrayamadım neler olmuş neler derya kırılmış bize xetraxım (yaseminim ) da darılmış :( kendi adıma özür dilerim sizden ...bilgisayarım bozulup duruyor dün akşam geldi tamirden :50: bende dün çok rahatsızlandım gün boyu midem bulandı .akşama kadar yattım :2:

birbirimize isimle hitap etme fikri bence çok güzel :34: benim adımı zaten biliyorsunuz (gülşen) ayşeyi de biliyoruz ..ama birçoğunu bilmiyoruz . öğrensek fena olmaz hani...
ben takımımı çok seviyorum hepinizi çok seviyorum :71: :54:
gülşencim, isim konusu çok güzel oldu gerçekten. bu arada gözünden kaçtıysa ben de rabia.

hayırlı olsun cnm :) bende tatile gitmeyi çok istiyorum yaa :( ama eşimin işi elvermiyor maalesef :43:
neyse bende her yaz memlekete annemlerin yanına gidiyorum ..alanya kadar olmasada malatyada çok güzel :16:
malatyada güzeldir. hele yazın daha hoş bence, alanyanın kalabalığına göre. mayıs-haziran aylarında alanyada da olmak isterdim ama biz de hep evdeyiz, eşimin işlerinden dolayı:97:

bn dişçiye gidiyorum:18::18::18::18:
Allah yardımcın olsun canım. kontrol amaçlı mı gidiyorsun?

maşallah leyleği nerde gördün kız :nazar::nazar::nazar:nasl işmiş öyle gezmece ooooohhhh:52::52::52:
ismim eda 29 yaşıdayım bir ambalaj firmasında grafikerlik yapıyorum 10 aylık evliyim
memnun oldum tatlım bende 28 yaşındayım 7 senelik evliyim 6 yaşında bir oğluşum var kendi dükkanlarımız var çorap(penti)bayisiyiz ve çamaşır üstüne öyle gelip gidiyorum bende eşime yardım için:69::69:
ayyy en korktuğum şey...şimdiden geçmiş olsun :31:
teşekkür ederim canım geçti kanal tdavisi yaptırıyorum bende çok korkarım dişçiden korktuğum için uzuyor gitmeyin ce aman ihmal etmeyin benden tavsiye:18::18::19::19:

canım şimdiden geçmiş olsun bende çok korkuyorum dişçiden yaaa çekilecek 1 dişim var ama korkudan gidemiyorum koltuğa oturunca tansiyonum oynuyor

aynen aah oo koltuk yokmu :18::18::18:ama ihmal etme canım sonrsı daha içinden çıkılmaz hal alıyor:34::34::34:

canım işin hayırlı olsun süper olmuş tatilini de yapacaksın çok sevindim senin adına
hayırlı olsun:34::34:
Tünaydın kızlar...
dün gece biraz kırıldım evet kimse cvp ve yorum yazmayınca ama sonra yaseminle mesjlaştık rahatlattı beni sağolsun..
ben de hepinizi seviyorum ve tamamen gitmek değil niyetim ama bir süre belki 1 hafta yada 2 diyet bilincini kafamdan silmek istiyorum..(tabi yediklerime dikkat edeceğim)
ilk sene hatta 1,5 sene kadar 80-89 topiğinin kaptanıydım evet orada muhabbet gerçekten çok samimi ve sıcak döner hala arada bir okuyorum eski topiğimi..ardından 1 senedir de 8. takım derken sürekli zayıflama isteği ve gramla giden kilolar vs..beynim epey yoruldu bu süreçte..
dediğim gibi araara yine yazarım sadece listede olmak istemiyorum eksilmediğim sürece..
şu an artılardayım moral bozuk ama bakalım bugün yürüyüş düşünüyorum umarım fırsat bulabilirim..
Bu arada en yaşlı ben miyim yaaa 33 yaşındayım bir oğluşum var,ankaradayım ve grafikerimdim şimdilerde yine projelerim var mesela halaaa esprili hamile tişörtleri tasarlayıp satıyorum(bundan size hiç bahsetmemiştim dimi)
Evde boş durmayı sevmiyorum eskiden dükkanım vardı kişsel hediyelik üzerine ,tafta ,taşlı süslemeli,deri kırlentler tasarlayıp satıyordum hala da internetten satmaya çalışıyorum vee şimdilerde de düğün organizasyona sıcak bakıyorum(hep hayalini kurduğum ve yapacağıma inandığım iş çünkü )eşimle müzik,ses ve barkovizyon sistemi ile başladık bakalım iyi giderse masa sandalye giydirme ve tam anlamıyla bir düğün org. firması kurmayı istiyorum bakalım hayırlısı,inşallah bir gün olur..
bu arada buraya bu aralar uğrayamamın sebebi de düğün ve özel günler için fotoklip hazırlıyorum ve satıyorum yine netten bugünlerde onlarla uğraştım çokca..
evdeyim ama ev dar geliyor bana bir şeyler yapmam lzım modundayım anlayacağınız..:))
hay maşallah maşallah bu ne enerji tü tü 41 kere :nazar::nazar::nazar:seen gitcem desende biz göndermiyoruz zateeennn:70::70:
az önce 25 dk calllanetics yaptım o nasıl bir spor öyle plates hallt etmiş 25 dk canım çıktı daha fazla yapamadım çünkü akşamada bisiklet yapcağım birden yüklenmek istemedim
şeymacım ben bulup indirdim sana özelden linkini atıyorum şimdi sen de indirebilirsin

aldım canım msj teşekkür ederim:71::71:

yaa kızlar bişey sorucam ben albüme resim atmak istiyorum ama olmuyo hata veriyo sürekli ...siz nasıl attınız ??:26:
canım, ben hiç albüme resim atmadım.:26:bilmiyorum yani.

memnun oldum edacım, diyerek başlayalım:70:

memnun oldum edacım...bende 29 yaşındayım ev hanımıyım ve 9 yıllık evliyim 2 tanede kızım var :16:
oy oy maşallah 20 li yaşlarda mı evlendin gülşencim?

teşekkür ederim canım :71: ohh mis gibi dağ havası al ne güzel bende erzincanlıyım belki bu yaz orayada gideriz..

bu arada bnmde adım Dilek memnun oldum :1:
erzincan da güzeldir.
biz de karamanlıyız ama yazın konya ovası tavsiye etmem:9:

Tünaydın kızlar...
deryacım, ne kadar aktifsin maşallah.
seni daha çok da tanımak isterdim ama ben geldim, sen izne ayrıldın. inşallah çabuk toparlanırsın ve bizimle güzel paylaşımlarına devam edersin.
bu arada yasemine de çok teşekkür ediyorum. bizlere kırgın da olsa takımı için uğraşmaya devam etmiş.:71:

yaa kızlar bilgisayarım daha yeni geldi tamirden ama kendi kendine kapanıp duruyo :( yine kaybolursam şaşırmayın :26:
tüh yaw noldu bilgisayara o kadar?
çocuklar mı oynuyorlar?

malesef her muhabbete katilamiyorum ben neden derseniz evli hanimlar beni anlayacaktir haliyle ev isimiz misafirlerimiz vs. kisacasi sorumluluk sahibiyiz ve her bazi ayrintilari kacirdigim oluyor kendi adima e birde 2 tane cocugum var birinin derdi bitmeden birininki basliyor yani tam muhabbete giriyorum kizim fisi cekiyor :)) mesela ama burda olmayada özen gösteriyorum
benim kusuruma bakmayin ne olur ayrica bu gercekten sykinti olacaksa takimdan cikabilirimde baskasinin yerini mesgul etmemek adina ama ben burda inanin cok mutluyum

bu arada isim konusunda ben cok aklimda tutamiyorum malesef ama tutmaya calisacam
avusturyada yasiyorum
reyhancım ben de rabia.
benim de 1 tane yaramazım var. çoğu zaman size bir cevap yazarken 10 kez kalkmam gerekebiliyor. ama istersek bu kadar zaman ayırabiliriz canım. ben seni izinli yazmayım şimdilik. sen biraz daha gayret göster. kiloların gidince mezun olup ayrılırsın canım. izinli yazmaktan ve ayrılmanızdan hoşnut değilim kesinlikle. elinden geldiğince katılım yap. ha gayret ettiğin halde yapamazsan o zaman izne ayıralım.
kizlar cocuklari disari cikariyorum
aksam görüsürüz insallah daha erken gelmeye calisacagim
görüşmek üzere canım:79:

rabiacım geçen sene konyanın merkezine gitmiştim bayıldım ya çok güzeldi ama 2 günde gezdik bitirdik her yeri :1: eşim ünv yi konyada okumuş o yüzden nerde ne var hepsini gördüm ve kızlar mithat tirit diye bi yer var on numara et yapıyo giderseniz muhakkak uğrayın :52:

maşallah leyleği nerde gördün kız :nazar::nazar::nazar:nasl işmiş öyle gezmece ooooohhhh:52::52::52:

memnun oldum tatlım bende 28 yaşındayım 7 senelik evliyim 6 yaşında bir oğluşum var kendi dükkanlarımız var çorap(penti)bayisiyiz ve çamaşır üstüne öyle gelip gidiyorum bende eşime yardım için:69::69:

teşekkür ederim canım geçti kanal tdavisi yaptırıyorum bende çok korkarım dişçiden korktuğum için uzuyor gitmeyin ce aman ihmal etmeyin benden tavsiye:18::18::19::19:

hayırlı olsun:34::34:

hay maşallah maşallah bu ne enerji tü tü 41 kere :nazar::nazar::nazar:seen gitcem desende biz göndermiyoruz zateeennn:70::70:

aldım canım msj teşekkür ederim:71::71:

yok canım iş sabitte ben işe başlamadan önce gezicem :66::66::66:

rabiacım geçen sene konyanın merkezine gitmiştim bayıldım ya çok güzeldi ama 2 günde gezdik bitirdik her yeri :1: eşim ünv yi konyada okumuş o yüzden nerde ne var hepsini gördüm ve kızlar mithat tirit diye bi yer var on numara et yapıyo giderseniz muhakkak uğrayın :52:

2 gün yeter canım gezmek için:1: zaten daha çok selçuklu etkisi olan yerler, tarihi anlamda. doğa olarak da meram tarafı güzel.

tabiiii et deyince bir durmak lazım:56:

avusturyada yasiyorum

canimsin bana kirilma canim sakin yukarda yazdigimi okuyunca bana hak verirsin herhalde inan bana
bende senin gibi yazdigim cevaplanmadigi zaman kiriliyorum ama inan bana art niyetim yok kesinlikle

hedef kilom 60 canim kusura bakma baslangic kilomda 100

hadi hayirlisi bakalim

memnun oldum canim bende reyhan yukarda ayrintilida yazdim :)

bende sevmem disciyi hic gecmis olsun

memnun oldum edacim bende reyhan

gelip cevap yazmana sevindim canim insallah kafani topla ve geri dön

reyhancım bende memnun oldum gelememen normal ev hanımlarının yükü ağırdır tahmin edebiliyorum ama geldiğinde de 2 satır yazsan yeter önemli olan birlikte olduğumuzu bilmek farkındalığında olmak

eda gönderim hangi şehirdesin :1:
reyhancım saol bakalım hayırlısı işte daha 1 ay var :66:

izmirdeyim dilekçim sen gönder bana çok lazım :1::1:

akşam olmadan bisikletin başına geçmem lazım fırsat kolluyorum gönlünü yapmaya çalışıyorum cadının bir yandan size yazıyorum bir yandan ona hikaye okuyorum.arada duraklayınca yazmak için sinirli sinirli okuuu okuuuu diyo bana cadı :1:
yerim ben o cadının yanaklarından:16:
inşallah bisiklete binecek zamanı bulursun canım.

az orman kebabı azıcık pilav ve çacık yedim:56::56: akşa hafif atlatıcam belki 1 elma :56::56:
çok güzel, afiyet olsun.

elifim de benim gibi galiba 55 olmak istiyordu :69:
55 diye bildireyim mi o zaman canım? sıkıntı olmaz sanırım.

slm kızlar ben geldim nbr nasılsınız etracım başka takımlara bakma fikri güzel bizim gibi onlarda güzel paylaşımda bulunuyorlar şöyle bişeyde olabilir fırsatı vakti olan arkadaşlar oradan edindikleri güzel bilgileri buraya alıntaya bilirler sabahtan beri saçma sapan şeyler yiyip duruyorum sabah yarım porsiyon uyduruk rus salatası yedim 1 dilim kek yedim unu çok az kendim yaptım :27:bulaşıkları yıkadım iş yaptım biraz sonra yine 1 porsiyon kadar rus salatası yedim yavaş yavaş toparlanıp tam bir diyete geçmem lazım bisiklete bineyim bari yaz geldi dışarı çıkmaktan da nefret ediyorum komşuya gittim orda bir bardak sade soğuk süt ve sade türk kahvesi içtim

takımların birinde çok güzel bişey gördüm hafta içinde ve ay ay özel ve güzel tablolar düzenliyorlar baya eylenceli olur gibi onu araştırayımda tam olarak olmassa her hafta kendimizi daha net görmek açısından böyle birşey yapabilirim:23:

Back