- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- 413
ayağını uzattığı şeyi diyorsan 25 dk yaptım öyle bir bölüme gelmedim daha öyle bir bölüm var ayağımı nereye uzatırım bilmiyorumayşecim birşey sorucam yaaa callanetics yaparken bar yerine ne kullanıyorsun
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayağını uzattığı şeyi diyorsan 25 dk yaptım öyle bir bölüme gelmedim daha öyle bir bölüm var ayağımı nereye uzatırım bilmiyorumayşecim birşey sorucam yaaa callanetics yaparken bar yerine ne kullanıyorsun
ayağını uzattığı şeyi diyorsan 25 dk yaptım öyle bir bölüme gelmedim daha öyle bir bölüm var ayağımı nereye uzatırım bilmiyorum.ayakta tutunup yaptını şeyi diyorsan benim bisikletin kollarına tutunup yaptım onu da cnm
Dün(pazar günü) tüm gün disarda olmama ,tüm yorgunluguma ragmen uzun uzun yazilan herseyi okuyup herkese cevap vermeye calistim...
Nev81 arkadas ugramis gitmis demek.. kendisine yeni bir takim bulmus olmali. Bosu bosuna zamanimi kaybetmisim yazdiklarima.. buna herneyse diyorum susuyorum
Simdi alinti yaptigim yazimda tüm takim arkadaslarima bir kac seyi sormustum. Cok tesekkür ederim ki tek kisi bile kaale almadi dediklerimi... Olumsuz bile olsa karsi taraftan gelecek tek bir cevap en azindan havaya konusulmadigini hissettirebilirdi ? Bir kac kez bu tarz biseyler sordugumda (takim dayanismasi ile ilgili ) ayni sey basima geldi . Konu kapandi görülmedi. Herkes yogunmus görmedi dedim ama.. demek herkes görmek istedigini görüyormus...
Tekrar bir heerrr neysee diyorum ve susuyorum ! Menü paylasimi ve bildirim yapip kuzu gibi olacagim yine arkadaslar...
Sevgili neyneyse oyumu kabul olarak kullaniyorum.
Bugünkü yediklerim
Sabah kahvalti yapmadim
Ögle :1 kase sehriye corbasi , 1 dilim ekmek
Ara : 1 elma
Ara :300 g. yogurt
Ara : 2 parca fullcorn bisküvi
Ara : 1 elma
Ara : 1 activa yogurt
Spor yapmadim , 3 litre su ictim toplamda
şimdi sevgili sopalık takım arkadaşlarım,
geçmişi ancak okuyabildim. ne yazık ki tek tek cevap veremeyeceğim. ayrıca bir mesajda cevap vereceklerim var.
* haftasonunda resmen cozutmuşsunuz. böyle devam ederseniz ceza sistemine geçeriz. burası kilo almak isteyenler topiği değil. lütfen dikkat!
haftada 1 kez kaçamak yapabilirsiniz. tabiki diyete yeni başlayanlardan değilseniz.yeni başlayanaların kaçamak hakkı yoktur. ondan hariç profiterol, dondurma, kek, pasta börek görmek istemiyorum. iradenize hakim olacaksınız.
* takımda ben her zaman olamayabilirim. 2 takım idare ediyorum. 1 tane oğlum var. evde misafirim vardı geçen hafta. ha bu şartlarda bile takıma uğramak için çok çaba gösterdim, bunu da belirteyim. takımda ben yoksam ve bildiğiniz bir konuda soru sorulmuşsa lütfen cevap verin. neden hiç kimse handerya'ya cevap yazmadı? lütfen arkadaşlar, bu takım hepimizin. sadece kaptanın vazifesi var, sizlerin yok mu?
* bir de şu konu var, "takıma geldim kimse yoktu, ben de bir şey yazmak istemedim". inanın ben bunu anlamakta zorlanıyorum. biri gelecek sohbet ortamı oluşturacak, sonra da bizi mi davet edecek? yok böyle bir şey. her gelen ceee bile olsa bir şey yazsın lütfen. sadece benim çabamla veya sadece çaba gösteren birkaç arakadaşla bu işi götüremeyiz.
* bir de yasemin bir öneri getirmiş, ama olumlu veya olumsuz hiç cevap yok. neden? illa tamam demeniz gerekmiyor ki. o yöntem hoşunuza gitmediyse yine bir cevap yazın. insan kendini boşluğa konuşuyormuş gibi hissetmesin.
* hedef kilo bildirimi istedim. bana sadece 5 cevap gelmiş.
nuvanda
batuhanım
elif190
nerdesiniz???
neden geçmişe cevap yazmasanız bile şöyle bir göz gezdirmiyorsunuz?
bu arada kızlar haziranın 2 sinde Ankaradayım 5-11 arasında ise Alanyadayım
iş görüşmemide bu şekilde yaptım bakalım şu anda olumlu eğer bir aksilik çıkmazsa haziranın 13 ünde başlıyorummmmm![]()
selam kızlar 2 gündür uğrayamadım neler olmuş neler derya kırılmış bize xetraxım (yaseminim ) da darılmışkendi adıma özür dilerim sizden ...bilgisayarım bozulup duruyor dün akşam geldi tamirden
bende dün çok rahatsızlandım gün boyu midem bulandı .akşama kadar yattım :2:
birbirimize isimle hitap etme fikri bence çok güzelbenim adımı zaten biliyorsunuz (gülşen) ayşeyi de biliyoruz ..ama birçoğunu bilmiyoruz . öğrensek fena olmaz hani...
ben takımımı çok seviyorum hepinizi çok seviyorum![]()
![]()
bn dişçiye gidiyorum:18::18::18::18:
kızlar isimler konusunda bende hemfikirim daha sıcak bir ortam oluşturabiliriz
ismim eda 29 yaşıdayım bir ambalaj firmasında grafikerlik yapıyorum 10 aylık evliyim
Tünaydın kızlar...
dün gece biraz kırıldım evet kimse cvp ve yorum yazmayınca ama sonra yaseminle mesjlaştık rahatlattı beni sağolsun..
ben de hepinizi seviyorum ve tamamen gitmek değil niyetim ama bir süre belki 1 hafta yada 2 diyet bilincini kafamdan silmek istiyorum..(tabi yediklerime dikkat edeceğim)
ilk sene hatta 1,5 sene kadar 80-89 topiğinin kaptanıydım evet orada muhabbet gerçekten çok samimi ve sıcak döner hala arada bir okuyorum eski topiğimi..ardından 1 senedir de 8. takım derken sürekli zayıflama isteği ve gramla giden kilolar vs..beynim epey yoruldu bu süreçte..
dediğim gibi araara yine yazarım sadece listede olmak istemiyorum eksilmediğim sürece..
şu an artılardayım moral bozuk ama bakalım bugün yürüyüş düşünüyorum umarım fırsat bulabilirim..
Bu arada en yaşlı ben miyim yaaa 33 yaşındayım bir oğluşum var,ankaradayım ve grafikerimdim şimdilerde yine projelerim var mesela halaaa esprili hamile tişörtleri tasarlayıp satıyorum(bundan size hiç bahsetmemiştim dimi)
Evde boş durmayı sevmiyorum eskiden dükkanım vardı kişsel hediyelik üzerine ,tafta ,taşlı süslemeli,deri kırlentler tasarlayıp satıyordum hala da internetten satmaya çalışıyorum vee şimdilerde de düğün organizasyona sıcak bakıyorum(hep hayalini kurduğum ve yapacağıma inandığım iş çünkü )eşimle müzik,ses ve barkovizyon sistemi ile başladık bakalım iyi giderse masa sandalye giydirme ve tam anlamıyla bir düğün org. firması kurmayı istiyorum bakalım hayırlısı,inşallah bir gün olur..
bu arada buraya bu aralar uğrayamamın sebebi de düğün ve özel günler için fotoklip hazırlıyorum ve satıyorum yine netten bugünlerde onlarla uğraştım çokca..
evdeyim ama ev dar geliyor bana bir şeyler yapmam lzım modundayım anlayacağınız..:))
hepinizi öpüyorum buralardayım,sizi takipteyim..
evet kaptanım 6 ay sonra dönmeleri için kabul oyum.
disiplinine hayran kaldım bu arada![]()
işte böyleevet ayşecim aslında dediklerin doğru sohbt ortamı olmuyor bizim taımda bir serinlik var genellikle amaaaaaaaaaaaaaaaa bizim bunu değiştireceğimizi düşünüyorumyanılıyormuyum yoksa:44::44::44::44:
bunu 13. takımda da söylediler. insan baseni arayabileceğini düşünmüyor ama o da önemli bir şey. yalnız sporla bel bölgesi incelebiliyor. bol bol spor lazım sana da.armut tipi olmaktan yakınan ayşecim dilekcim ve elifcimsiz dayakmı istiyosunuz yaawwww
keşke bende armut olsam
yani armut tipinde olsam ama tam tersi benimde belim alt tarafıma göre kalın yani daha doğrusu basen denen birşey yok bende bu dha kotü birşey tabi
başınıza gelmeden bilemezsiniiiiiiiiiiiiizz:84::84::84::84::84:
ben de callan düşünüyorum ama yemiyor:) zor diye gözümü korkuttular:96:yaaaa kızlar bende callanetiks yapmak istiyorum ama bir türlü bulamadım bir sürü farklı farklı şeyler çıkıyor benim kilo vermekten çok sıkılaşmam lazııııııııııııııııımmmm :84::84::84::84:hadi bana bir yardım![]()
ooooo kaptanım çok sert gelmişsin disiplinin çok hoşuma gitti bizimde ihtiyacımız olan bu sanırım
oylamaya gelince
bencede mezun olanlar 6 aydan kısa sürede takıma dönemesinler
haftada 6 gün yapmak gerekiyormuş yalnız. 1 gün dinlenme şeklinde. kızlar toplamda ısınmasıyla falan kaç dk sürüyor?canim callentis gerçekten işe yarıyor forumda bir arkadaş yapmıştı fark bariz ortadaydı
aslında leslie dar ortamda bile olur. çünkü ablamız yeriniz yoksa olduğunuz yerde yapın falan diyor. ama tabi sıkılaşmak da istiyorsan callan iyi. leslie daha çok karın çalıştırıyor gibi geliyor bana. bacak çekme hareketleri vs.canim callentis gerçekten işe yarıyor forumda bir arkadaş yapmıştı fark bariz ortadaydı[
bide ben bakayım şu callentis e aslında bisiklet ve egzersize ek olarak hafta 2 gün falan 2 mil leslile yapmak istiyorum evim çok dar malesef yapamıyorum bide buna bakayım bakalım
wuhuuuuu ben yokken neler olmuş burda arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum kimse kızmasın banabazen herkese cevap veriyorum bazende burda olmadığım için cevap veremiyorum ama hepimizi çeken bir güç var onun için burda buluşuyoruz
eminim bu yaz kendimize güvenimiz tam ve iddalı bi bayan olacağız hadin az daha gayret lütfen
![]()
oh oh maşallah, güzel gezmeler var ufukta. gezilere çıkmadan gitsin kilocuklar.bu arada kızlar haziranın 2 sinde Ankaradayım 5-11 arasında ise Alanyadayım
iş görüşmemide bu şekilde yaptım bakalım şu anda olumlu eğer bir aksilik çıkmazsa haziranın 13 ünde başlıyorummmmm![]()
gülşencim, isim konusu çok güzel oldu gerçekten. bu arada gözünden kaçtıysa ben de rabia.selam kızlar 2 gündür uğrayamadım neler olmuş neler derya kırılmış bize xetraxım (yaseminim ) da darılmışkendi adıma özür dilerim sizden ...bilgisayarım bozulup duruyor dün akşam geldi tamirden
bende dün çok rahatsızlandım gün boyu midem bulandı .akşama kadar yattım :2:
birbirimize isimle hitap etme fikri bence çok güzelbenim adımı zaten biliyorsunuz (gülşen) ayşeyi de biliyoruz ..ama birçoğunu bilmiyoruz . öğrensek fena olmaz hani...
ben takımımı çok seviyorum hepinizi çok seviyorum![]()
![]()
malatyada güzeldir. hele yazın daha hoş bence, alanyanın kalabalığına göre. mayıs-haziran aylarında alanyada da olmak isterdim ama biz de hep evdeyiz, eşimin işlerinden dolayı:97:hayırlı olsun cnm :) bende tatile gitmeyi çok istiyorum yaaama eşimin işi elvermiyor maalesef
neyse bende her yaz memlekete annemlerin yanına gidiyorum ..alanya kadar olmasada malatyada çok güzel![]()
Allah yardımcın olsun canım. kontrol amaçlı mı gidiyorsun?bn dişçiye gidiyorum:18::18::18::18:
maşallah leyleği nerde gördün kızbu arada kızlar haziranın 2 sinde Ankaradayım 5-11 arasında ise Alanyadayım
memnun oldum tatlım bende 28 yaşındayım 7 senelik evliyim 6 yaşında bir oğluşum var kendi dükkanlarımız var çorap(penti)bayisiyiz ve çamaşır üstüne öyle gelip gidiyorum bende eşime yardım içinkızlar isimler konusunda bende hemfikirim daha sıcak bir ortam oluşturabiliriz
ismim eda 29 yaşıdayım bir ambalaj firmasında grafikerlik yapıyorum 10 aylık evliyim
teşekkür ederim canım geçti kanal tdavisi yaptırıyorum bende çok korkarım dişçiden korktuğum için uzuyor gitmeyin ce aman ihmal etmeyin benden tavsiye:18::18:ayyy en korktuğum şey...şimdiden geçmiş olsun![]()
hayırlı olsun
canım şimdiden geçmiş olsun bende çok korkuyorum dişçiden yaaa çekilecek 1 dişim var ama korkudan gidemiyorum koltuğa oturunca tansiyonum oynuyor
aynen aah oo koltuk yokmu :18::18::18:ama ihmal etme canım sonrsı daha içinden çıkılmaz hal alıyor
canım işin hayırlı olsun süper olmuş tatilini de yapacaksın çok sevindim senin adına
hay maşallah maşallah bu ne enerji tü tü 41 kereTünaydın kızlar...
dün gece biraz kırıldım evet kimse cvp ve yorum yazmayınca ama sonra yaseminle mesjlaştık rahatlattı beni sağolsun..
ben de hepinizi seviyorum ve tamamen gitmek değil niyetim ama bir süre belki 1 hafta yada 2 diyet bilincini kafamdan silmek istiyorum..(tabi yediklerime dikkat edeceğim)
ilk sene hatta 1,5 sene kadar 80-89 topiğinin kaptanıydım evet orada muhabbet gerçekten çok samimi ve sıcak döner hala arada bir okuyorum eski topiğimi..ardından 1 senedir de 8. takım derken sürekli zayıflama isteği ve gramla giden kilolar vs..beynim epey yoruldu bu süreçte..
dediğim gibi araara yine yazarım sadece listede olmak istemiyorum eksilmediğim sürece..
şu an artılardayım moral bozuk ama bakalım bugün yürüyüş düşünüyorum umarım fırsat bulabilirim..
Bu arada en yaşlı ben miyim yaaa 33 yaşındayım bir oğluşum var,ankaradayım ve grafikerimdim şimdilerde yine projelerim var mesela halaaa esprili hamile tişörtleri tasarlayıp satıyorum(bundan size hiç bahsetmemiştim dimi)
Evde boş durmayı sevmiyorum eskiden dükkanım vardı kişsel hediyelik üzerine ,tafta ,taşlı süslemeli,deri kırlentler tasarlayıp satıyordum hala da internetten satmaya çalışıyorum vee şimdilerde de düğün organizasyona sıcak bakıyorum(hep hayalini kurduğum ve yapacağıma inandığım iş çünkü )eşimle müzik,ses ve barkovizyon sistemi ile başladık bakalım iyi giderse masa sandalye giydirme ve tam anlamıyla bir düğün org. firması kurmayı istiyorum bakalım hayırlısı,inşallah bir gün olur..
bu arada buraya bu aralar uğrayamamın sebebi de düğün ve özel günler için fotoklip hazırlıyorum ve satıyorum yine netten bugünlerde onlarla uğraştım çokca..
evdeyim ama ev dar geliyor bana bir şeyler yapmam lzım modundayım anlayacağınız..:))
az önce 25 dk calllanetics yaptım o nasıl bir spor öyle plates hallt etmiş 25 dk canım çıktı daha fazla yapamadım çünkü akşamada bisiklet yapcağım birden yüklenmek istemedim
şeymacım ben bulup indirdim sana özelden linkini atıyorum şimdi sen de indirebilirsin
canım, ben hiç albüme resim atmadım.:26:bilmiyorum yani.yaa kızlar bişey sorucam ben albüme resim atmak istiyorum ama olmuyo hata veriyo sürekli ...siz nasıl attınız ??:26:
memnun oldum edacım, diyerek başlayalımkızlar isimler konusunda bende hemfikirim daha sıcak bir ortam oluşturabiliriz
oy oy maşallah 20 li yaşlarda mı evlendin gülşencim?memnun oldum edacım...bende 29 yaşındayım ev hanımıyım ve 9 yıllık evliyim 2 tanede kızım var![]()
erzincan da güzeldir.teşekkür ederim canımohh mis gibi dağ havası al ne güzel bende erzincanlıyım belki bu yaz orayada gideriz..
bu arada bnmde adım Dilek memnun oldum![]()
deryacım, ne kadar aktifsin maşallah.Tünaydın kızlar...
tüh yaw noldu bilgisayara o kadar?yaa kızlar bilgisayarım daha yeni geldi tamirden ama kendi kendine kapanıp duruyoyine kaybolursam şaşırmayın :26:
reyhancım ben de rabia.selam kizlar dünki yazilanlari okudum acikcasi kendi adima yazma geregi duydum
malesef her muhabbete katilamiyorum ben neden derseniz evli hanimlar beni anlayacaktir haliyle ev isimiz misafirlerimiz vs. kisacasi sorumluluk sahibiyiz ve her bazi ayrintilari kacirdigim oluyor kendi adima e birde 2 tane cocugum var birinin derdi bitmeden birininki basliyor yani tam muhabbete giriyorum kizim fisi cekiyor :)) mesela ama burda olmayada özen gösteriyorum
benim kusuruma bakmayin ne olur ayrica bu gercekten sykinti olacaksa takimdan cikabilirimde baskasinin yerini mesgul etmemek adina ama ben burda inanin cok mutluyum
her nekadar sohbet etme firsatim olmasada her birinizi cok seviyorum
bu arada isim konusunda ben cok aklimda tutamiyorum malesef ama tutmaya calisacam
benim adimda reyhan 29 yasima girecem 2 ay sonra
ve 2 cocuk annesiyim 1 kiz bir oglan
avusturyada yasiyorum
aslen sinopluyum :)))
görüşmek üzere canım:79:kizlar cocuklari disari cikariyorum
aksam görüsürüz insallah daha erken gelmeye calisacagim
maşallah leyleği nerde gördün kıznasl işmiş öyle gezmece ooooohhhh
memnun oldum tatlım bende 28 yaşındayım 7 senelik evliyim 6 yaşında bir oğluşum var kendi dükkanlarımız var çorap(penti)bayisiyiz ve çamaşır üstüne öyle gelip gidiyorum bende eşime yardım için
teşekkür ederim canım geçti kanal tdavisi yaptırıyorum bende çok korkarım dişçiden korktuğum için uzuyor gitmeyin ce aman ihmal etmeyin benden tavsiye:18::18:
hayırlı olsun
hay maşallah maşallah bu ne enerji tü tü 41 kereseen gitcem desende biz göndermiyoruz zateeennn
aldım canım msj teşekkür ederim![]()
rabiacım geçen sene konyanın merkezine gitmiştim bayıldım ya çok güzeldi ama 2 günde gezdik bitirdik her yerieşim ünv yi konyada okumuş o yüzden nerde ne var hepsini gördüm ve kızlar mithat tirit diye bi yer var on numara et yapıyo giderseniz muhakkak uğrayın
![]()
selam kizlar dünki yazilanlari okudum acikcasi kendi adima yazma geregi duydum
malesef her muhabbete katilamiyorum ben neden derseniz evli hanimlar beni anlayacaktir haliyle ev isimiz misafirlerimiz vs. kisacasi sorumluluk sahibiyiz ve her bazi ayrintilari kacirdigim oluyor kendi adima e birde 2 tane cocugum var birinin derdi bitmeden birininki basliyor yani tam muhabbete giriyorum kizim fisi cekiyor :)) mesela ama burda olmayada özen gösteriyorum
benim kusuruma bakmayin ne olur ayrica bu gercekten sykinti olacaksa takimdan cikabilirimde baskasinin yerini mesgul etmemek adina ama ben burda inanin cok mutluyum
her nekadar sohbet etme firsatim olmasada her birinizi cok seviyorum
bu arada isim konusunda ben cok aklimda tutamiyorum malesef ama tutmaya calisacam
benim adimda reyhan 29 yasima girecem 2 ay sonra
ve 2 cocuk annesiyim 1 kiz bir oglan
avusturyada yasiyorum
aslen sinopluyum :)))
canimsin bana kirilma canim sakin yukarda yazdigimi okuyunca bana hak verirsin herhalde inan bana
bende senin gibi yazdigim cevaplanmadigi zaman kiriliyorum ama inan bana art niyetim yok kesinlikle
hedef kilom 60 canim kusura bakma baslangic kilomda 100
hadi hayirlisi bakalim
memnun oldum canim bende reyhan yukarda ayrintilida yazdim :)
bende sevmem disciyi hic gecmis olsun
memnun oldum edacim bende reyhan
gelip cevap yazmana sevindim canim insallah kafani topla ve geri dön
eda gönderim hangi şehirdesin
reyhancım saol bakalım hayırlısı işte daha 1 ay var![]()
yerim ben o cadının yanaklarındanakşam olmadan bisikletin başına geçmem lazım fırsat kolluyorum gönlünü yapmaya çalışıyorum cadının bir yandan size yazıyorum bir yandan ona hikaye okuyorum.arada duraklayınca yazmak için sinirli sinirli okuuu okuuuu diyo bana cadı![]()
çok güzel, afiyet olsun.az orman kebabı azıcık pilav ve çacık yedimakşa hafif atlatıcam belki 1 elma
![]()
55 diye bildireyim mi o zaman canım? sıkıntı olmaz sanırım.elifim de benim gibi galiba 55 olmak istiyordu![]()