Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar 2 gündür uğrayamadım neler olmuş neler derya kırılmış bize xetraxım (yaseminim ) da darılmış kendi adıma özür dilerim sizden ...bilgisayarım bozulup duruyor dün akşam geldi tamirden bende dün çok rahatsızlandım gün boyu midem bulandı .akşama kadar yattım :2:

birbirimize isimle hitap etme fikri bence çok güzel benim adımı zaten biliyorsunuz (gülşen) ayşeyi de biliyoruz ..ama birçoğunu bilmiyoruz . öğrensek fena olmaz hani...
ben takımımı çok seviyorum hepinizi çok seviyorum

hayırlı olsun cnm :) bende tatile gitmeyi çok istiyorum yaa ama eşimin işi elvermiyor maalesef
neyse bende her yaz memlekete annemlerin yanına gidiyorum ..alanya kadar olmasada malatyada çok güzel

bn dişçiye gidiyorum:18::18::18::18:

canım şimdiden geçmiş olsun bende çok korkuyorum dişçiden yaaa çekilecek 1 dişim var ama korkudan gidemiyorum koltuğa oturunca tansiyonum oynuyor

canım işin hayırlı olsun süper olmuş tatilini de yapacaksın çok sevindim senin adına

hayırlı olsun cnm :) bende tatile gitmeyi çok istiyorum yaa ama eşimin işi elvermiyor maalesef
neyse bende her yaz memlekete annemlerin yanına gidiyorum ..alanya kadar olmasada malatyada çok güzel

teşekkür ederim canım ohh mis gibi dağ havası al ne güzel bende erzincanlıyım belki bu yaz orayada gideriz..

geçmiş olsun canım ben hiç korkmam dişçiden hatta bi keresinde iğnesiz dolgu yaptırdım hiç acımadı dr bile çok şaşırdı çok ilginç dimi

teşekkürler edacım valla süper oldu benim açımdan bakalım inşallah aksilik çıkmazsa başlicam

kızlar isimler konusunda bende hemfikirim daha sıcak bir ortam oluşturabiliriz
ismim eda 29 yaşıdayım bir ambalaj firmasında grafikerlik yapıyorum 10 aylık evliyim

bu arada bnmde adım Dilek memnun oldum

bizim köyde ova yok dört dağın ortasında ama havasını ve suyunu hiç birşeye değişmem
annemde senin gibi çok korkuyor aman Allah düşürmesin ya diş ağrısı çok kötü bişey..

Tünaydın kızlar...
dün gece biraz kırıldım evet kimse cvp ve yorum yazmayınca ama sonra yaseminle mesjlaştık rahatlattı beni sağolsun..
ben de hepinizi seviyorum ve tamamen gitmek değil niyetim ama bir süre belki 1 hafta yada 2 diyet bilincini kafamdan silmek istiyorum..(tabi yediklerime dikkat edeceğim)
ilk sene hatta 1,5 sene kadar 80-89 topiğinin kaptanıydım evet orada muhabbet gerçekten çok samimi ve sıcak döner hala arada bir okuyorum eski topiğimi..ardından 1 senedir de 8. takım derken sürekli zayıflama isteği ve gramla giden kilolar vs..beynim epey yoruldu bu süreçte..
dediğim gibi araara yine yazarım sadece listede olmak istemiyorum eksilmediğim sürece..
şu an artılardayım moral bozuk ama bakalım bugün yürüyüş düşünüyorum umarım fırsat bulabilirim..
Bu arada en yaşlı ben miyim yaaa 33 yaşındayım bir oğluşum var,ankaradayım ve grafikerimdim şimdilerde yine projelerim var mesela halaaa esprili hamile tişörtleri tasarlayıp satıyorum(bundan size hiç bahsetmemiştim dimi)
Evde boş durmayı sevmiyorum eskiden dükkanım vardı kişsel hediyelik üzerine ,tafta ,taşlı süslemeli,deri kırlentler tasarlayıp satıyordum hala da internetten satmaya çalışıyorum vee şimdilerde de düğün organizasyona sıcak bakıyorum(hep hayalini kurduğum ve yapacağıma inandığım iş çünkü )eşimle müzik,ses ve barkovizyon sistemi ile başladık bakalım iyi giderse masa sandalye giydirme ve tam anlamıyla bir düğün org. firması kurmayı istiyorum bakalım hayırlısı,inşallah bir gün olur..
bu arada buraya bu aralar uğrayamamın sebebi de düğün ve özel günler için fotoklip hazırlıyorum ve satıyorum yine netten bugünlerde onlarla uğraştım çokca..
evdeyim ama ev dar geliyor bana bir şeyler yapmam lzım modundayım anlayacağınız..:))
hepinizi öpüyorum buralardayım,sizi takipteyim..

malatyalımısın cnm ben ilk okul 2 ye kadar orada okudum 4 sene kaldık güzel şehir gerçekten.

korkacak bişey yok cnm dişçiden korkulur mı hiç.ben korkmadığım için korkanlara şaşıyorum:44:çekmektense gidip kurtulmak daha çektiğin diş ağrısı kadar acıtmıyo drlar

yaa kızlar bişey sorucam ben albüme resim atmak istiyorum ama olmuyo hata veriyo sürekli ...siz nasıl attınız ??:26:
biraz sonra yine dene cnm.resim ekleye tıklayınca ayrı bir eklenti çıkıyor gözattan secip yüklüyorum.bzen hata veriyor birazdan yine dene canımmm

kızlar isimler konusunda bende hemfikirim daha sıcak bir ortam oluşturabiliriz
ismim eda 29 yaşıdayım bir ambalaj firmasında grafikerlik yapıyorum 10 aylık evliyim
ay ne güzel işin varmış edacım renkli renkli ambalajlar oluşturmak çok eğlencelidir sanırım

deryacım çok sevindim gelip yazmana çokta rahatladım cnm.seninde işine bayıldım bende çok meraklayım ama tabi bu konuyla ilgili eğitimim yok ama yapmayı çok isterdim kimbilir batıya döndüğümüzde ben de kursa falan giderim.düğün organizasyonluğu harika bir iş inş. olur cnm ne zevkli olur nikah şekerleri hazırlamak davatiye masa örtüleri vs.

az önce 25 dk calllanetics yaptım o nasıl bir spor öyle plates hallt etmiş 25 dk canım çıktı daha fazla yapamadım çünkü akşamada bisiklet yapcağım birden yüklenmek istemedim
şeymacım ben bulup indirdim sana özelden linkini atıyorum şimdi sen de indirebilirsin

memnun oldum edacım...bende 29 yaşındayım ev hanımıyım ve 9 yıllık evliyim 2 tanede kızım var

bende memnun oldum gülşencim 2 kızın var demek maşallah

ahhh ah dilek o dişçi cesaretinden azıcık bana kargolarmısın

canım çok sevindim gelmene meslektaşmışız sen ne beceriklisin maşallah sana yaaa enerjine hayran kaldım fırsat buldukça uğra topiğe enerjinden bizede pay ver biraz

evet ayşecim işim zevkli seviyorum mesleğimi hele yaptığın işlerin baskılısını görmek apayrı bir duygu

ayşecim birşey sorucam yaaa callanetics yaparken bar yerine ne kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…