bu arada kızlar haziranın 2 sinde Ankaradayım 5-11 arasında ise Alanyadayım
iş görüşmemide bu şekilde yaptım bakalım şu anda olumlu eğer bir aksilik çıkmazsa haziranın 13 ünde başlıyorummmmm
bn dişçiye gidiyorum:18::18::18::18:
bn dişçiye gidiyorum:18::18::18::18:
bu arada kızlar haziranın 2 sinde Ankaradayım 5-11 arasında ise Alanyadayım
iş görüşmemide bu şekilde yaptım bakalım şu anda olumlu eğer bir aksilik çıkmazsa haziranın 13 ünde başlıyorummmmm
kızlar isimler konusunda bende hemfikirim daha sıcak bir ortam oluşturabiliriz
ismim eda 29 yaşıdayım bir ambalaj firmasında grafikerlik yapıyorum 10 aylık evliyim
hayırlı olsun cnm :) bende tatile gitmeyi çok istiyorum yaaama eşimin işi elvermiyor maalesef
neyse bende her yaz memlekete annemlerin yanına gidiyorum ..alanya kadar olmasada malatyada çok güzel
geçmiş olsun canım ben hiç korkmam dişçiden hatta bi keresinde iğnesiz dolgu yaptırdım hiç acımadı dr bile çok şaşırdı çok ilginç dimibn dişçiye gidiyorum:18::18::18::18:
canım şimdiden geçmiş olsun bende çok korkuyorum dişçiden yaaa çekilecek 1 dişim var ama korkudan gidemiyorum koltuğa oturunca tansiyonum oynuyor
canım işin hayırlı olsun süper olmuş tatilini de yapacaksın çok sevindim senin adına
kızlar isimler konusunda bende hemfikirim daha sıcak bir ortam oluşturabiliriz
ismim eda 29 yaşıdayım bir ambalaj firmasında grafikerlik yapıyorum 10 aylık evliyim
evet dilekcim malatyanın havası mis gibidir ..yemyeşil dir her yer ..ama ben dağ havası değilde ova havası alıcam
dişçiden korkmaman çok güzel..ben aşırı korkarım koltuğa oturur oturmaz başım dönmeye başlar ..iğne fobim var benim(
malatyalımısın cnm ben ilk okul 2 ye kadar orada okudum 4 sene kaldık güzel şehir gerçekten.hayırlı olsun cnm :) bende tatile gitmeyi çok istiyorum yaaama eşimin işi elvermiyor maalesef
neyse bende her yaz memlekete annemlerin yanına gidiyorum ..alanya kadar olmasada malatyada çok güzel
korkacak bişey yok cnm dişçiden korkulur mı hiç.ben korkmadığım için korkanlara şaşıyorum:44:çekmektense gidip kurtulmak daha çektiğin diş ağrısı kadar acıtmıyo drlarbn dişçiye gidiyorum:18::18::18::18:
biraz sonra yine dene cnm.resim ekleye tıklayınca ayrı bir eklenti çıkıyor gözattan secip yüklüyorum.bzen hata veriyor birazdan yine dene canımmmyaa kızlar bişey sorucam ben albüme resim atmak istiyorum ama olmuyo hata veriyo sürekli ...siz nasıl attınız ??:26:
ay ne güzel işin varmış edacım renkli renkli ambalajlar oluşturmak çok eğlencelidir sanırımkızlar isimler konusunda bende hemfikirim daha sıcak bir ortam oluşturabiliriz
Tünaydın kızlar...
dün gece biraz kırıldım evet kimse cvp ve yorum yazmayınca ama sonra yaseminle mesjlaştık rahatlattı beni sağolsun..
ben de hepinizi seviyorum ve tamamen gitmek değil niyetim ama bir süre belki 1 hafta yada 2 diyet bilincini kafamdan silmek istiyorum..(tabi yediklerime dikkat edeceğim)
ilk sene hatta 1,5 sene kadar 80-89 topiğinin kaptanıydım evet orada muhabbet gerçekten çok samimi ve sıcak döner hala arada bir okuyorum eski topiğimi..ardından 1 senedir de 8. takım derken sürekli zayıflama isteği ve gramla giden kilolar vs..beynim epey yoruldu bu süreçte..
dediğim gibi araara yine yazarım sadece listede olmak istemiyorum eksilmediğim sürece..
şu an artılardayım moral bozuk ama bakalım bugün yürüyüş düşünüyorum umarım fırsat bulabilirim..
Bu arada en yaşlı ben miyim yaaa 33 yaşındayım bir oğluşum var,ankaradayım ve grafikerimdim şimdilerde yine projelerim var mesela halaaa esprili hamile tişörtleri tasarlayıp satıyorum(bundan size hiç bahsetmemiştim dimi)
Evde boş durmayı sevmiyorum eskiden dükkanım vardı kişsel hediyelik üzerine ,tafta ,taşlı süslemeli,deri kırlentler tasarlayıp satıyordum hala da internetten satmaya çalışıyorum vee şimdilerde de düğün organizasyona sıcak bakıyorum(hep hayalini kurduğum ve yapacağıma inandığım iş çünkü )eşimle müzik,ses ve barkovizyon sistemi ile başladık bakalım iyi giderse masa sandalye giydirme ve tam anlamıyla bir düğün org. firması kurmayı istiyorum bakalım hayırlısı,inşallah bir gün olur..
bu arada buraya bu aralar uğrayamamın sebebi de düğün ve özel günler için fotoklip hazırlıyorum ve satıyorum yine netten bugünlerde onlarla uğraştım çokca..
evdeyim ama ev dar geliyor bana bir şeyler yapmam lzım modundayım anlayacağınız..:))
hepinizi öpüyorum buralardayım,sizi takipteyim..
hidayet ana okulun ve ilk okulunda cnmaaa ayşecim hangi okulda okudun ??
yaa kızlar bilgisayarım daha yeni geldi tamirden ama kendi kendine kapanıp duruyoyine kaybolursam şaşırmayın :26:
memnun oldum edacım...bende 29 yaşındayım ev hanımıyım ve 9 yıllık evliyim 2 tanede kızım var
teşekkür ederim canımohh mis gibi dağ havası al ne güzel bende erzincanlıyım belki bu yaz orayada gideriz..
geçmiş olsun canım ben hiç korkmam dişçiden hatta bi keresinde iğnesiz dolgu yaptırdım hiç acımadı dr bile çok şaşırdı çok ilginç dimi
teşekkürler edacım valla süper oldu benim açımdan bakalım inşallah aksilik çıkmazsa başlicam
bu arada bnmde adım Dilek memnun oldum
Tünaydın kızlar...
dün gece biraz kırıldım evet kimse cvp ve yorum yazmayınca ama sonra yaseminle mesjlaştık rahatlattı beni sağolsun..
ben de hepinizi seviyorum ve tamamen gitmek değil niyetim ama bir süre belki 1 hafta yada 2 diyet bilincini kafamdan silmek istiyorum..(tabi yediklerime dikkat edeceğim)
ilk sene hatta 1,5 sene kadar 80-89 topiğinin kaptanıydım evet orada muhabbet gerçekten çok samimi ve sıcak döner hala arada bir okuyorum eski topiğimi..ardından 1 senedir de 8. takım derken sürekli zayıflama isteği ve gramla giden kilolar vs..beynim epey yoruldu bu süreçte..
dediğim gibi araara yine yazarım sadece listede olmak istemiyorum eksilmediğim sürece..
şu an artılardayım moral bozuk ama bakalım bugün yürüyüş düşünüyorum umarım fırsat bulabilirim..
Bu arada en yaşlı ben miyim yaaa 33 yaşındayım bir oğluşum var,ankaradayım ve grafikerimdim şimdilerde yine projelerim var mesela halaaa esprili hamile tişörtleri tasarlayıp satıyorum(bundan size hiç bahsetmemiştim dimi)
Evde boş durmayı sevmiyorum eskiden dükkanım vardı kişsel hediyelik üzerine ,tafta ,taşlı süslemeli,deri kırlentler tasarlayıp satıyordum hala da internetten satmaya çalışıyorum vee şimdilerde de düğün organizasyona sıcak bakıyorum(hep hayalini kurduğum ve yapacağıma inandığım iş çünkü )eşimle müzik,ses ve barkovizyon sistemi ile başladık bakalım iyi giderse masa sandalye giydirme ve tam anlamıyla bir düğün org. firması kurmayı istiyorum bakalım hayırlısı,inşallah bir gün olur..
bu arada buraya bu aralar uğrayamamın sebebi de düğün ve özel günler için fotoklip hazırlıyorum ve satıyorum yine netten bugünlerde onlarla uğraştım çokca..
evdeyim ama ev dar geliyor bana bir şeyler yapmam lzım modundayım anlayacağınız..:))
hepinizi öpüyorum buralardayım,sizi takipteyim..
malatyalımısın cnm ben ilk okul 2 ye kadar orada okudum 4 sene kaldık güzel şehir gerçekten.
korkacak bişey yok cnm dişçiden korkulur mı hiç.ben korkmadığım için korkanlara şaşıyorum:44:çekmektense gidip kurtulmak daha çektiğin diş ağrısı kadar acıtmıyo drlar
biraz sonra yine dene cnm.resim ekleye tıklayınca ayrı bir eklenti çıkıyor gözattan secip yüklüyorum.bzen hata veriyor birazdan yine dene canımmm
ay ne güzel işin varmış edacım renkli renkli ambalajlar oluşturmak çok eğlencelidir sanırım
az önce 25 dk calllanetics yaptım o nasıl bir spor öyle plates hallt etmiş 25 dk canım çıktı daha fazla yapamadım çünkü akşamada bisiklet yapcağım birden yüklenmek istemedim
şeymacım ben bulup indirdim sana özelden linkini atıyorum şimdi sen de indirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?