Kizlar saatler oldu hala KK da geziniyorum gözümden uyku akiyor olmasina ragmen... Nev81 arkadasin dediklerini okuyunca ne yalan söyleyeyim ne olmus bu 14.takimda diye baktim okudukca okudum sayfalari...Bazen girip baska takimlarin topic lerine bakarsak cidden yararlanabilecegimiz güzel seyler bulabiliriz.. Bir de elimizdekilerin kiymetini biliriz (Kaptanim.. seni seviyorum )
Dikkatimi ceken güzel seyleri söyleyeyim..mesela herkesin birbirine isimleriyle hitap etmesi cok hosuma gitti.. daha sicak samimi bir hava olmus. Motivasyonlari cok iyi diyetlerine karsi. kilo veren kizlarin bir cogu cidden iyi kilolar vermisler 10-15 kilo gibi.. (takim kardesligimiz daha fazla kuvvetlenmeli.. ben yasemin)
Birbirlerine cuma yarismasi sonrasi bireyselde iyi olan arkadaslarin programlarina bakmamiz gerekiyor gibi seyler söylemeleri.. cok hosuma gitti ( biraz arastirmaci olalim ! :82:)
Ve bir de anladigim kadariyla kizlar haftalik devamlilik listesi düzenliyorlarmis.. Her hafta bir kisi yapiyor. Bu yöntem benim cok hosuma gitti dogrusu.. Takim kaptaninin sorumluluklarina yardim etmis olabilecegimiz gibi.. herbirimize de takima karsi sorumluluk kazandirir bu.. Isterseniz bu konunun detaylarini 14. takimdan ögrenip uygulayabiliriz ?
Dün(pazar günü) tüm gün disarda olmama ,tüm yorgunluguma ragmen uzun uzun yazilan herseyi okuyup herkese cevap vermeye calistim...
Nev81 arkadas ugramis gitmis demek.. kendisine yeni bir takim bulmus olmali. Bosu bosuna zamanimi kaybetmisim yazdiklarima.. buna herneyse diyorum susuyorum
Simdi alinti yaptigim yazimda tüm takim arkadaslarima bir kac seyi sormustum. Cok tesekkür ederim ki tek kisi bile kaale almadi dediklerimi... Olumsuz bile olsa karsi taraftan gelecek tek bir cevap en azindan havaya konusulmadigini hissettirebilirdi ? Bir kac kez bu tarz biseyler sordugumda (takim dayanismasi ile ilgili ) ayni sey basima geldi . Konu kapandi görülmedi. Herkes yogunmus görmedi dedim ama.. demek herkes görmek istedigini görüyormus...
Tekrar bir heerrr neysee diyorum ve susuyorum ! Menü paylasimi ve bildirim yapip kuzu gibi olacagim yine arkadaslar...
Sevgili neyneyse oyumu kabul olarak kullaniyorum.
Bugünkü yediklerim
Sabah kahvalti yapmadim
Ögle :1 kase sehriye corbasi , 1 dilim ekmek
Ara : 1 elma
Ara :300 g. yogurt
Ara : 2 parca fullcorn bisküvi
Ara : 1 activa yogurt
Spor yapmadim , 3 litre su ictim toplamda
Takımda ne çok seviliyormuşum anladım,kaptan dahil kimse yorum bile yapmamış((
Neyse kaptanım ben geri dönmemek üzere ayrılıyorum hbriniz olsun..
umarım hepiniz yaz gelmeden mezun olursunuz kızlar..
170 elifcimbende ayrı bi deliym kimse bişy yazmadı sanıyorum
bana 30 sıkı sıkıyo oluyo işte... inşallah başarıcaz 38 beden popomuzda dönücek bölekemerlerle tutturucaz hem sen 60 kilosun ben 60 a insem bi.....
boyun kaçtı cnm?
zayıflarsın inşallah canım.Ben de yeni katıldım aranıza beraber zayıflıycaz inşaAllah
1,62 boyundayım 107 kiloyum
dengesiz besleniyorum sürekli abur cubur...
o yuzden zayıflayamıyorum...
inş zayıflarım burdaaa
tabiki olabilir. küçük hedefler daha motive edicidir.okudum anladım istiyorum :)
hedef kilom 60
ama ilk hedefim suanda 100 küçük bir hedef koymak istiyorum kendime olabilir mi bu sekilde
yarıyor, ama sıkılaşmak isteyenlere daha faydalı. yani biraz zayıfladığın zaman callan yap bence. ilk aşamada daha çok ter atacağın egzersizler daha iyidir.callanetics işe yarıyormu:26:
zamanla küçülür miden.ben bugun ilk günüm diye adapte olamadım sankilim
bi de pazarları çok berbat oluyo diyet günü
yarın baslıyorum umarım yapabilirim midem baya genis
ben de 14. takıma şöyle bir baktım ve aynen senin gibi devam listesi konusu hoşuma gitti. bence biz de 8. takım olarak uygulayabiliriz. hatta devamsızlığı olanlara biraz ceza verelim. yasemincim yoğun bir hafta geçireceğini belirtmişsin ama fırsatın olunca bu sistemi nasıl uyguladıklarına bakıp, paylaşabilir misin?Kizlar saatler oldu hala KK da geziniyorum gözümden uyku akiyor olmasina ragmen... Nev81 arkadasin dediklerini okuyunca ne yalan söyleyeyim ne olmus bu 14.takimda diye baktim okudukca okudum sayfalari...Bazen girip baska takimlarin topic lerine bakarsak cidden yararlanabilecegimiz güzel seyler bulabiliriz.. Bir de elimizdekilerin kiymetini biliriz (Kaptanim.. seni seviyorum )
Dikkatimi ceken güzel seyleri söyleyeyim..mesela herkesin birbirine isimleriyle hitap etmesi cok hosuma gitti.. daha sicak samimi bir hava olmus. Motivasyonlari cok iyi diyetlerine karsi. kilo veren kizlarin bir cogu cidden iyi kilolar vermisler 10-15 kilo gibi.. (takim kardesligimiz daha fazla kuvvetlenmeli.. ben yasemin)
Birbirlerine cuma yarismasi sonrasi bireyselde iyi olan arkadaslarin programlarina bakmamiz gerekiyor gibi seyler söylemeleri.. cok hosuma gitti ( biraz arastirmaci olalim ! :82:)
Ve bir de anladigim kadariyla kizlar haftalik devamlilik listesi düzenliyorlarmis.. Her hafta bir kisi yapiyor. Bu yöntem benim cok hosuma gitti dogrusu.. Takim kaptaninin sorumluluklarina yardim etmis olabilecegimiz gibi.. herbirimize de takima karsi sorumluluk kazandirir bu.. Isterseniz bu konunun detaylarini 14. takimdan ögrenip uygulayabiliriz ?
canım, kaybedilmiyor ki. bu durum sadece mezun olanlar için geçerli. mezun olup, kilo koruma kapsamında yine takımınızda olabilirsiniz ama tekrar listeye girmek için bir 6 ay öngörülüyor.siz nasıl karar uygun görürseniz öle olsun ama kaybedilmesin yaaaaa yazık
canım, ben seni zaten izinli yazdım. açıkçası belirttiğim saatte kilo bildirimi yapmadığın için doğal bir süreçle izinli yazdım.Slm kızlar ve kaptanım..
Biliyorum son zamanlarda iyice koptum kendimi bir türlü zayıflamaya motive edemiyorum sizlere de yeterince zaman ayıramıyorum ve paylaşım yapamıyorum..ne derseniz haklısınız bu yüzden eğer kaptanımız da uygun bulursa bir süreliğine listede yer almak istemiyorum çünkü hiç katkım olmuyor takıma,gereksiz yere yer işgal etmeyim dedim..zaten yeni takıma girmek isteyen arkadaşlar var yer olmadığı için takıma katılamıyorlar..belki bir süre bu kafamdaki diyet modundan çıkarsam çok daha iyi gelir en azından şu tickerımdaki 69 sayısına kendim ulaşana kadar uzak dursam ne dersiniz?
ben yine ara ara gelip menü paylaşıp,size yazarım yani tamamen bir uzaklaşma değil ama yazamayınca kendimi size karşı mahçup hissediyorum en çok da bildirim günlerinde..eksileri görmeye başlayınca kaldığım yerden devam!..
ne dersin kaptanım?
kabul derken canım, 6 ay sonra dönmeleri konusunda değil mi?kaptanım ben kabul olarak kullanıyorum oyumu
kabul derken canım, 6 ay sonra dönmeleri konusunda değil mi?benim oyumda kabul kaptanım bu arada menünde cips ve lokum olsa da yine de güzel
tamam canım, seni red olarak yazdım.6 ay bence uzun bir süre ben kabul etmiyorum kaptanım
tamamdırkaptanim bu ara bende kabul diyenlerdenim
bende ben bilmem kaptanım bilir diyenlerdenimbenim için farketmez kaptnm.
bende senin fikrine saygi duyanlardanim
canım, gayet haklısın ama lütfen paylaşımlarını sürdür. maşallah takımına emek gösteriyorsun sen. ben önerini beğendim. biraz daha araştırıp uygulayalım diyorum. benim anladığım her hafta farklı kişi devam listesi oluşturuyor. böylece tek kişinin üsütüne aşırı yük binmemiş oluyor.Dün(pazar günü) tüm gün disarda olmama ,tüm yorgunluguma ragmen uzun uzun yazilan herseyi okuyup herkese cevap vermeye calistim...
Nev81 arkadas ugramis gitmis demek.. kendisine yeni bir takim bulmus olmali. Bosu bosuna zamanimi kaybetmisim yazdiklarima.. buna herneyse diyorum susuyorum
Simdi alinti yaptigim yazimda tüm takim arkadaslarima bir kac seyi sormustum. Cok tesekkür ederim ki tek kisi bile kaale almadi dediklerimi... Olumsuz bile olsa karsi taraftan gelecek tek bir cevap en azindan havaya konusulmadigini hissettirebilirdi ? Bir kac kez bu tarz biseyler sordugumda (takim dayanismasi ile ilgili ) ayni sey basima geldi . Konu kapandi görülmedi. Herkes yogunmus görmedi dedim ama.. demek herkes görmek istedigini görüyormus...
Tekrar bir heerrr neysee diyorum ve susuyorum ! Menü paylasimi ve bildirim yapip kuzu gibi olacagim yine arkadaslar...
Bugünkü yediklerim
Sabah kahvalti yapmadim
geri dönmemek üzere ayrılmak yok. geri dönmek üzere ayrılıyorsun canım ve kendini hazır hissedince geliyorsun takıma, tamam mı?Takımda ne çok seviliyormuşum anladım,kaptan dahil kimse yorum bile yapmamış((
takım ruhu falan eksik değil takımda, takım ruhu takımdakiler tarafından oluşturulur. e canım ben seni sürekli 80-89 topiğinde görüyorum. bir yere ne kadar çok uğrarsan tabiki orayı daha çok benimsersin. buraya da geliyorsun, ona lafım yok. en düzenli uğrayanlardan bir tanesi de sensin. ama takım ruhumuzu kendimiz oluşturacağız. kimse olmasa da takımıza yazacağız. burası güzel bir takım.günaydın kızlarrr
yasemincim aslında bizim takımda takım ruhu eksik herkesde bir mesafe gelip menü yazmak bildirim dışında pek bir sohbetimiz olmuyor maalesef, paylaşımlarda görev olarak görülüyor görevimizi yerine getirdik mi getirdik ben aynı zamanda 80-89 kilo topiğindeyim orası ile burası çok farklı buradaki arkadaşlarımı da çok seviyorum ama tam anlamıyla kaynaşamıyoruz nedense ne yapmalı ne etmeli bilmem yeni kaptanımız geldiğinde 2 gün toparlandık sonra yine koptuk
canım, devam listesi de aynen bu dediğini sağlar zaten. hatta devam listesini geliştirip, günlük kaç kere mesaj yazılmış vs şeklinde satırlar ekleyebiliriz. kendi sohbet ortamımızı kendimiz oluşturalım. ben girdiğimde de hiçbiriniz olmuyorsunuz ama ben yine de yazıyorum. geldiğinizde okursunuz ve ben geldiğimde okurum derken zaten ortam oluşur.günaydın kızlar.takımda herkes online olduğu zaman sohbet ortamı olduğu zaman yazmak keyifli oluyor motivede oluyorsun çok şey paylaşıyorsun.ama gelip kimseyi bulamayınca cnm yazmak istemiyor benim şahsen.okuyorum yasemincim canım sakın alınma canım senin önemsenmediğinde değil yani.cvp yazmadım çünkü bizim için önemli olan mümkün olduğunca online olup çok çok paylaşım yapmak önce bunu halletmemiz lazım. hiç ilerleme kaydemiyoruz böyle.doğru düzgün sohbet ortamı yok baksana hep benimle birlikete bir kaç kişi paylaşım yapıyoruz önce bunu çözüm bulalım bence.
gülüm tatlım canım takımımın en güzel zinciri kızdırdıkmı biz seni kusura bakma yaaa cevap yazacaktım aslında hatta ne güzel şeyler buyor bu kız dedim ama unutmuşum sonra malum iş yerinden giriyorum ben öpüyorum seni hemde kocaman kendi adıma özürrrrrDün(pazar günü) tüm gün disarda olmama ,tüm yorgunluguma ragmen uzun uzun yazilan herseyi okuyup herkese cevap vermeye calistim...
Bugünkü yediklerim
Sabah kahvalti yapmadim
handeracımlütfen temelli gitme herşey düzelecek eminimmmmmTakımda ne çok seviliyormuşum anladım,kaptan dahil kimse yorum bile yapmamış((
günaydın kızlar.takımda herkes online olduğu zaman sohbet ortamı olduğu zaman yazmak keyifli oluyor motivede oluyorsun çok şey paylaşıyorsun.ama gelip kimseyi bulamayınca cnm yazmak istemiyor benim şahsen.okuyorum yasemincim canım sakın alınma canım senin önemsenmediğinde değil yani.cvp yazmadım çünkü bizim için önemli olan mümkün olduğunca online olup çok çok paylaşım yapmak önce bunu halletmemiz lazım. hiç ilerleme kaydemiyoruz böyle.doğru düzgün sohbet ortamı yok baksana hep benimle birlikete bir kaç kişi paylaşım yapıyoruz önce bunu çözüm bulalım bence.
handeryacım kaptanımız sen geç bildirimde bulunca zaten geri dönmek üzere ayrıldı yazmıştı senin ve gerbara için.o yüzden cvp yazmadım bende kaptanımız gelnce sana açıklama yapar diye..umarım sende istediğin kg ya kavuşursun cnm.
şimdi sevgili sopalık takım arkadaşlarım,
geçmişi ancak okuyabildim. ne yazık ki tek tek cevap veremeyeceğim. ayrıca bir mesajda cevap vereceklerim var.
* haftasonunda resmen cozutmuşsunuz. böyle devam ederseniz ceza sistemine geçeriz. burası kilo almak isteyenler topiği değil. lütfen dikkat!
haftada 1 kez kaçamak yapabilirsiniz. tabiki diyete yeni başlayanlardan değilseniz.yeni başlayanaların kaçamak hakkı yoktur. ondan hariç profiterol, dondurma, kek, pasta börek görmek istemiyorum. iradenize hakim olacaksınız.
* takımda ben her zaman olamayabilirim. 2 takım idare ediyorum. 1 tane oğlum var. evde misafirim vardı geçen hafta. ha bu şartlarda bile takıma uğramak için çok çaba gösterdim, bunu da belirteyim. takımda ben yoksam ve bildiğiniz bir konuda soru sorulmuşsa lütfen cevap verin. neden hiç kimse handerya'ya cevap yazmadı? lütfen arkadaşlar, bu takım hepimizin. sadece kaptanın vazifesi var, sizlerin yok mu?
* bir de şu konu var, "takıma geldim kimse yoktu, ben de bir şey yazmak istemedim". inanın ben bunu anlamakta zorlanıyorum. biri gelecek sohbet ortamı oluşturacak, sonra da bizi mi davet edecek? yok böyle bir şey. her gelen ceee bile olsa bir şey yazsın lütfen. sadece benim çabamla veya sadece çaba gösteren birkaç arakadaşla bu işi götüremeyiz.
* bir de yasemin bir öneri getirmiş, ama olumlu veya olumsuz hiç cevap yok. neden? illa tamam demeniz gerekmiyor ki. o yöntem hoşunuza gitmediyse yine bir cevap yazın. insan kendini boşluğa konuşuyormuş gibi hissetmesin.
* hedef kilo bildirimi istedim. bana sadece 5 cevap gelmiş.
nuvanda
batuhanım
elif190
nerdesiniz???
neden geçmişe cevap yazmasanız bile şöyle bir göz gezdirmiyorsunuz?
yok tatlım ben şikayetci değilim cnm armut olmaktan çünkü 55 kg düştüğümde çok hoş olacak.senin durumununda tek çaresi spor tatlım biliyorsun değil mi.armut tipi olmaktan yakınan ayşecim dilekcim ve elifcimsiz dayakmı istiyosunuz yaawwww keşke bende armut olsam yani armut tipinde olsam ama tam tersi benimde belim alt tarafıma göre kalın yani daha doğrusu basen denen birşey yok bende bu dha kotü birşey tabi başınıza gelmeden bilemezsiniiiiiiiiiiiiizz:84::84::84::84::84:
yaaaa kızlar bende callanetiks yapmak istiyorum ama bir türlü bulamadım bir sürü farklı farklı şeyler çıkıyor benim kilo vermekten çok sıkılaşmam lazııııııııııııııııımmmm :84::84::84::84:hadi bana bir yardım
canim callentis gerçekten işe yarıyor forumda bir arkadaş yapmıştı fark bariz ortadaydı[
bide ben bakayım şu callentis e aslında bisiklet ve egzersize ek olarak hafta 2 gün falan 2 mil leslile yapmak istiyorum evim çok dar malesef yapamıyorum bide buna bakayım bakalım
bende ayrı bi deliym kimse bişy yazmadı sanıyorum
bana 30 sıkı sıkıyo oluyo işte... inşallah başarıcaz 38 beden popomuzda dönücek bölekemerlerle tutturucaz hem sen 60 kilosun ben 60 a insem bi.....
aynen ya zor kapatıyorum düğmeyibende snn gibi 38 beden bile olsam bol gelsin istiyorum
valla 60 a indim ama basen yine aynı basen
boyun kaçtı cnm?
170 elifcim
armut tipi olmaktan yakınan ayşecim dilekcim ve elifcimsiz dayakmı istiyosunuz yaawwww keşke bende armut olsam yani armut tipinde olsam ama tam tersi benimde belim alt tarafıma göre kalın yani daha doğrusu basen denen birşey yok bende bu dha kotü birşey tabi başınıza gelmeden bilemezsiniiiiiiiiiiiiizz:84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?