Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aaa bende kendime bugün kot aldım 30 beden tam oluyor seninki kaç beden canım bu arada güle güle kullan inşallah bir dahaki kotun 38 beden olur

bakalım zayıflamayı gerçekten çok istiyorum bu seferde olmazsa daha da diyet falan yapmam
bu arada tahlillerin için çok sevindim canım sağlık gibisi var mı ya

canım bu ne demek şimdi "bu seferde olmazsa falan" ümidimizi kaybetmeyelim lütfennnn başlamak bitirmenin yarısıymış yılmak yok hepimizin kötü günleri kaçamakları olabiliyor önemli olan sağlıklı menülerimize dikkat etmek elimizden geleni yapabilmek

inşallah canım iyi ki varsınız şimdi daha da hırslandım yılmak yok:79: yarın da iş görüşmem var.. umarım olur :26:

bugünkü menüm

sabah:
3/4 simit (3 ekmek değişimi)
25 gr light karper (1 et değişimi)

ara
3 kuru kayısı, 2 kuru incir (2 meyve değişimi)

öğlen
4 kaşık bulgur pilavı (2 ekmek)
patates ve bezelyeli tavuk 4 yemek kaşığı ( 1 sebze, 1 ekmek, 1 et değişimi)
100 gr yoğurt (1/2 süt değişimi)
6 çilek (1/2 meyve)

ara
3 kuru kayısı, 1 kuru incir (1.5 meyve)

akşam
2 kaşık bulgur pilavı (1 ekmek)
4 kaşık tavuklu nohut (1 ekmek 1 et)
1 domates
1 elma (1 meyve)

yatmadan önce süt

sabahki sütümü gün içersinde kahve içinde tükettim

toplamda 1350 kalori

bende ayrı bi deliym kimse bişy yazmadı sanıyorum

aynıyızzz bnmde belim incecik dediğin gibi armutum zaten kilolarımızda aynı, yemek tarzımızda aynı
bana 30 sıkı sıkıyo oluyo işte... inşallah başarıcaz 38 beden popomuzda dönücek böle kemerlerle tutturucaz hem sen 60 kilosun ben 60 a insem bi.....
ben de geçenlerde kot almıştım ben de 30 aldım ama bol gelio şimdi.kg değişmesede bisiklet sayesinde inceliyorum ama bu ara düzensiz yapıyorum bahar fena çarptı beni halim kalmıyor cadı da çok yoruyor

boyun kaçtı cnm?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…