Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kizlar bende döndüm artik cok sükür tatili birazcik daha uzattik kusura kalmayin ama yoklugumda pek fark edilmemis zatenn :))))))))
neyse hersey cok güzeldi kardesler kuzeler yegenler hep birlikteydik güldük eglendik en kötüsüde yedik ictik :)))))
ama bugünden itibaren tekrar full burdayim hepinizi öpüyorum

Günaydin demek icin gec kalmisim biraz herkese harika gececek güzel bir gün diliyorum

Teşekkürler canım, sana da çok güzel geçecek bir gün dilerim

günaydınlaaar cumaya tek bir sınavı kalmış biri olaraktan kuşş gibi hafifimm. ondan sonra çıkmak yok burdan! yaz geliyo ve hala kot pantolonu popomu kapatmadan giyemiyorm... ama yapcam olacak!

Elifçim senin öyle çok büyük bir kilo problemin yok, tişörtünü rahat bırak, poponu saklamaya çalışma

uruuuzzz nasılsn!! onlinesın yakaladım!

Sen beni yakalamışsın ama ben senin mesajını göremeden çıkmışım canım, kusura bakma lütfen :)

Hoşgeldin Batuhanım :)
Güzel bir tatilin ardından diyetine sımsıkı sarılırsın, tatil sonrası diyet yapmak gibisi yok

slm kızlar nasılsınız batuhanım sen tatile gittiğini yazınca yokluğunla ilgili bişey yazılmadı yoksa herkesin yeri ayrı takımda cnm
uruzcum yoğunluğun bitti mi sen ne zaman resim yükleyeceksin bak çok merak ediyorum seni canım ya

Bugünkü menümü yazayim..

Sabah

1 tabak bol limonlu, acili yesil salata
2 dilim siyah ekmek
1 bardak limonlu yesilcay

Ara : 1 mandalina

Ögle / Aksam : 1 büyük dilim pizza

Ara : 2 bardak limonlu siyah cay

( belki aksam 1 tane yesil elma yerim )

2 litre su ictim.. spor henüz yapmadim. Biraz sonra pilates yapmayi düsünüyorum

Tünaydın canım, senin de günün güzel geçsin :)

Regl sonrası benim kilomda da ani bir düşüş oluyor, çok seviniyorum öyle zamanlarda
ay evet ya 2 ay oldu delirdim artık sonucu bitince görcez

su içmem iyide spora bende gidemedim bugün

Tünaydınnn..
kaçak ben de geldiii...
Bu hafta zıvanadan çıktım kızlar ne kaçamaklar ne kaçamaklar..:78:
gecenin 1 de künefe yemeğe gitmeler falan,o derece yani.. sonuç bugün regl oldum biraz artıdayım ama siz beni sabit geçin şişkinlik de vardır diye umuyorum..
şimdi ablam çağırdı arkadaşları gelecekmiş otururz diye ama korkumdan gidesim gelmiyor,biliyorum orada beni bekleyenleri..pastalar,börekler! offfff nerede irade yaaaaw?

merhaba kızlar bu hafta hiç uğrayamadım yüzüm yok size karşı kilom sabit ..ama bu bile iyi çünkü yine bir cozutma haftası geçirdim
ama moralimi çok bozmak istemiyorum çünkü bugün evlilik yıldönümümüz koca bir 9 yılı devirdik aşkımla çok seviyorum ben aşkımı ....
birazdan kuaföre gidicem biraz güzelleşeyim dimi

tebrik ederim gülsencigim Allah bir ömür boyu huzurunuzu,mutlulugunuzu eksik etmesin evinizden.. darisi benim basima insallah
güzelles bakalim cadi.. resmini koyda bizde bakalim

Arkadaşlar merhaba,

Belli bir süredir takımla pek ilgilenemediğimin farkındasınız.
Bunun için takım genelinde yeni bir takım kaptanı seçilmesi gerekliydi ama takım içerisinde bu sorumluluğu almak isteyen gönüllü bir arkadaşımız çıkmadı :)

Kısa bir dinlenme döneminden sonra işlerim yine yoğunlaşıyor, bu nedenle takımla ilgilenebilecek yeni bir kaptana ihtiyaç vardı. Sağolsun, neyneyse bu konuda yardımlarını bizden esirgemeyecek ve bundan sonraki süreçte 8. takımın kaptanı olacak Kendisine çok teşekkür ediyorum, eminim sayesinde takımımız tekrar şahlanacak Kendisi deneyimli olduğu için liste hazırlama, hesaplama vs konularında sorun olmaz ama ona yardımcı olacak bir kaptan yardımcısı olursa çok daha güzel olacağını düşünüyorum. Takımımızda kaptan yardımcısı olmaya, neyneyse ye yardımcı olmaya gönüllü kimse var mı acaba?

Bu haftaki kilo bildirim listesini ben hazırlıyorum, sanırım son listem olacak :)
Henüz bildirimler tamamlanmamış, herkes kilo bildirimini tamamladığında listeyi hazırlarım.

Bundan sonraki haftalarda kilo bildirimi hangi günlerde olur bilemiyorum.

Ben, bana uygun olması için sizlerin de onayını alarak perşembe gününü bildirim günü olarak belirlemiştim ama yeni kaptanımız için hangi gün daha uygun olur bilemiyorum.

Takım genelinde, hem yeni kaptanımızın hem de sizlerin benimseyeceği bir günü kabul edersiniz, belki eskisi gibi perşembe günleri devam etmekte karar kılarsınız ya da cuma günleri daha münasip olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…