Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar merhba giremiorum bu aralar hiç iş yoğunluğu felan derken bide taşınma çıktı bu hafta başka yere taşınıcaz orayada net 1 ay sonra takılcakmış abim randevu almış myısın sonuna ufff ben giremicem 1 ay boyunca beni idare edin kime sölemem gerektiğini bilmiorum geçici olarak ayrılmak zorundayım

Tamam canım, listede izinli olarak gösteririz seni :)
Taşınma işini kolaylıkla halledersiniz inşallah

bugün misafirim gelecek menüm
gazozlu pogaca, ev usulu kumpir, halleyli pasta
papatya nuvanda sizler nerelerdesiniz.

Bugün evde alem var Ayşecim
Aman dikkat canım, ipin ucu kaçmasın :)

biraz kaçtı vallahi uruzcum 1850 kaloricik.of bu hafat kötü geçti zaten bugünün dışında çok kalori almasam da protein biraz eksik kaldı peynir ayran dışında pek protein alamadım buda tartıda muhtemelen sabit yada + olarak dönecek baNA

Onda da göz hakkım var, bunda da derken ipin ucu kaçıyor, iyi bilirim
Yarın biraz daha fazla hareketle ve biraz daha hafif bir menüyle telafi edersin hemencecik.

Onda da göz hakkım var, bunda da derken ipin ucu kaçıyor, iyi bilirim
Yarın biraz daha fazla hareketle ve biraz daha hafif bir menüyle telafi edersin hemencecik.
sorma cnm ya aynen öyle bide bir şişkinlik var bağırsaklarım düğümlenmiş sanki form çayına ara vermiştim ama birazdan içeceğim çok rahatsız oldum

bugünkü menüm

[1] Simit 0.5 ADET 137.5
[2] Pınar Üçgen Peynir Light 2 12.5 gr 40.6
[3] Kuru kayısı 2 adet 36
[4] zeytinyağlı taze fasulye 0.5 porsiyon 88.5
[5] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[6] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[7] Kuru kayısı 3 adet 54
[8] Uno Light Ekmek 2 DİLİM 96
[9] yumurta 1 adet 80
[10] Kaşar Peyniri (eski) 20 GRAM 80.8
[11] Tulum Peyniri 30 GRAM 77.1
[12] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
[13] Elma 1 ADET 60
[14] Bitter Çikolata 5 GRAM 36
Toplam : 1054.7 kal.

selam tatlışlar ben geldimmmmmm ve size bol bol sevgi getirdim
bugün koca bir burger menüyü hüplettikten sonra çok fena gaza geldim diyete devammmmm
eski iradem geldi ve bu kez kendimden çok eminim hatta yer varsa yarın pilates için görüşmeye gidicem ayrıca diyetime taze meyve-sebze suyu eklicem her gün yazarım öptüm sizi canlarımmmm

Son düzenleme:

?:26:

ne şekeri canım ben anlamadım :44:

Yiyeceklerdeki karbonhidrat miktarı canım :)
Tatlı ya da tuzlu fark etmez, hemen hemen besinlerin tümünde az ya da çok karbonhidrat yani şeker var.
Kalori toplamı kadar şeker toplamına da dikkat etmek gerekli.
Günde 10 dilim baklava yersek de 1500 kalori almış oluyoruz, 1800 gram yoğurt yiyince de 1500 kalori almış oluyor ama nitelikleri farklı oluyor :94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…