kızlar merhba giremiorum bu aralar hiç iş yoğunluğu felan derken bide taşınma çıktı bu hafta başka yere taşınıcaz orayada net 1 ay sonra takılcakmış abim randevu almış myısın sonuna ufff ben giremicem 1 ay boyunca beni idare edin kime sölemem gerektiğini bilmiorum geçici olarak ayrılmak zorundayım
bugün misafirim gelecek menüm
gazozlu pogaca, ev usulu kumpir, halleyli pasta
papatya nuvanda sizler nerelerdesiniz.
biraz kaçtı vallahi uruzcum 1850 kaloricik.of bu hafat kötü geçti zaten bugünün dışında çok kalori almasam da protein biraz eksik kaldı peynir ayran dışında pek protein alamadım buda tartıda muhtemelen sabit yada + olarak dönecek baNA
sorma cnm ya aynen öyle bide bir şişkinlik var bağırsaklarım düğümlenmiş sanki form çayına ara vermiştim ama birazdan içeceğim çok rahatsız oldumOnda da göz hakkım var, bunda da derken ipin ucu kaçıyor, iyi bilirim
Yarın biraz daha fazla hareketle ve biraz daha hafif bir menüyle telafi edersin hemencecik.
Tamam canım, listede izinli olarak gösteririz seni :)
Taşınma işini kolaylıkla halledersiniz inşallah
Bugün evde alem var Ayşecim
Aman dikkat canım, ipin ucu kaçmasın :)
şekerden kastınız neydi kızlar yazdım yazdım net gitmiş boşa gitti yazdıklarım sinir oldum
günaydın herkese gününüz güzel geçsin
Bazen bazı bitki kökenli destekleyiciler çok popüler oluyor, şu birkaç aydır da altın çilek çok revaçta, kilo problemi olan birçok kadın kullanıyor :)
Nasıl bir etkisi olduğunu merak ettim aslında ama bir taraftan da tereddüt ediyorum.
Canım yediklerinin kalori kadar şeker düzeylerini de kontrol etmeni tavsiye ederim.
Maksimum yağ yakımının sağlanabilmesi için vücuttaki insülin seviyesinde ani değişimler olmamalı :)
ne şekeri canım ben anlamadım :44:
günaydın herkese gününüz güzel geçsin
günaydın kızlar nasılsınız bende regl olduktan sonra kilom yavaş yavaş düşmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?