off ya offfolmuyo işte olmuyo...yemek yemek istiyorum sadece yemek yemek
Canim arkadaslarim öncelikle tüm yazilanlri okudum... Hizlica sirasiyla cevaplarimi yazayim
Aysecigimmm albümümü özel yaptim . sadece arkadaslarim görebiliyor... Tesekkür ederim güzel yorumun icin canimm..
Gülsenimm güzel yorumun icin sanada cok tesekkür ederim hayatim.. Seyyy... Hadi bana sarilsana.. dogum günümü kutlaa hadigüzel dileklerine ihtiyacim var
Papatyam canim cok güzelsin sende yaaa.. masallah kizlar bizim takimin adini 8. takim yerine fistuk kizlar takimi yapsak mi ne?
Ve son olarak beni bu hafta ayni kiloda gecermisin kaptanim.. kilo veremedim malesef( hedefimde bugünde istedigim kiloda olmak vardi ama kismet degilmis ne yapalim )
simdi cikmam gerekiyor kizlar.. arkadaslar bir yere davet etti ,yetismem gerek . Hepinizi seviyorum.. kendinize iyi bakin..
Aaaaa unutmadan batuhanim cok tebrik ederim canim cok iyi kilo vermissin. kilo veren diger arkadaslarimi da tebrik ederim.
ben zaten 3 gündür önümden alcaklarmış gibi yiyorum
papatya ve elifcim cok güzelsiniz ya nerenize zayiflayacaniz daha anlamadim
sizin kadar olsam koyverirdim :))))))))))))
ya ben hala regl olmadım işareti bile yok
papatya ve elifcim cok güzelsiniz ya nerenize zayiflayacaniz daha anlamadim
sizin kadar olsam koyverirdim :))))))))))))
Selam hanımlar :)
Uzun zamandan beri çok fazla gelip yazma imkanı bulamyorum ama gerçekten yoğunum
Bu sabah yüzümü gözümü yıkamadan gelip bilgisayarın başına oturdum çünkü listeyi hazırlamayı unutmuşum
Liste hazırlanmadığında takımın kapanması söz konusu olabiliyormuş, öyle korktum ki
Bugün işe 20-25 dk geç gidicem, bana ders olsun
Öptüm hepinizi, sevgiler
zaten gececiydim bu gece hepten uyku kalmadı heyecandan kızlar..
üniversiteden ev arkadaşım aslında en yakın dostum hamileydi ve son ayındaydı yarın da esk den bana geleceklerdi bebek için alışveriş yapacaktık beraber (o çalıştığı için ve acemi olduğu için herşeyi bana bırakmıştı vs..) yani bebeğin daha hiç bir şeyi yok..amaaaa az önce aradı ve doğum başlamış hastanedeymiş şimdi meraktan ve heyecandan ölüyorum yanında olmalıydım,doğuma ben de girecektim doğum fotoğrafçılığı yapacaktım lafta..
ama bebeğimiz beklememiş..hep ona hazırlıklı ol çantanı hazırla dedim beni sallamadı şimdi ne yapacak allah bilir..bakalım yarın yada haftasonu oğlumu da alıp gidicem eskişehire artık bizim kız acemi bebekler hakkında hiç bir bilgisi yok bi uzman lazım yanına :))
bu gece sabah olmaz ban artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?