Bu hafta kesin sonuncuyuz
Bizim kadar dengesiz bir takım daha görmedim, sağımız solumuz belli olmuyor
Önümüzdeki maçlara bakacağız artık
üzgünüm...
haftaya 1. olmak için çabalayalım mı hep birlikteBir hedef koyalım kendimize. Ne dersiniz
Ya da uruz sen kaptanımız olarak hepimize ayrı ayrı hedefler belirle. Senin için uğraştırıcı olmazsa tabi. Bende isterseniz herkesin hedefe göre günük alması gerektiği kalori miktarını çıkartayım. Nasıl olur acaba? Hergün listelerimiz paylaşıyoruz. Birde kontrol ederiz kalori sepetinden. Yapamayana ceza
çok iyi fikir hatice 'cim..ben razıyım görevede , cezayada :) ama herkes kendi hedefini belirlese daha kolay olur sankine dersiniz kızlar ?? 1 haftalık sıkı yönetime varmısınız ?? eğer varız derseniz bende varım ..hedefimde 1 hafta boyunca günde en az 1 saat egzersiz ...nasıl ??
çok iyi fikir hatice 'cim..ben razıyım görevede , cezayada :) ama herkes kendi hedefini belirlese daha kolay olur sankine dersiniz kızlar ?? 1 haftalık sıkı yönetime varmısınız ?? eğer varız derseniz bende varım ..hedefimde 1 hafta boyunca günde en az 1 saat egzersiz ...nasıl ??
bana uyaryalnız ödül ve cezada olsun hırs yaparıs
güzel olur ama ben hedefimi baya aşağılarda tutarım
kalori sayımını deniyorum ilk defa pztsi üye olup başladım 5 günün ortalaması 1380 kl.bakalım ne kadar gidecek bilmiyorum bide reglim başaldı başlayacak benim hedefim -500 yada 750 gr
zorlamak sorun değilde canım günlük 1300- 1450 arası yiyorum, almam gereken 1750.sonucu haftaya göreceğim için ne kadar vereceğimi kestiremiyorum.şok diyet falanda yapmak istemiyorum.bu düzen benim için ideal ve sağlıklı.O zaman seninki 750 gr olsun ayseceylin. Azıcıkta zorlanalımNe dersin?
Çok sağol kaptanım..ben de hem kendime hem de sizlere motive olsun diye ekledim ve fark ortada..
Kilolar altında güzelliğimiz kayboluyor kızlar,hamal gibi taşıyoruz yağları şimdi düşünüyorum elinde bir damacana suyla her an gezermisin diye??? ama taşıyordum işte ve hala da bir miktar taşıyorum ama aralarda pes etsem de kaldığım yerden devam neredeyse yaz geldi,bu yaz sağdan soldan yağlarım fırlarsa endişesi yaşamak istemiyorum..
Ben de seni çokk tebrik ediyorum,çok iyi gidiyorsun her baktığımda biraz daha hedefe gittiğini görüyorum..ben de sendeki azme hayranım canım..[/COLOR]
Batuhanım şu senin spor ve yürüyüş kısmını görünce çok kıskandım yaaa,maşallah diyim de ne güzel ben fırsat bulamadıkça gözümde lükse dönüştü yürüyüş falan..
aynen canım bende regl haftamdayım karnım agrımaya başladı sinyal gelio.ben günde 3 lt su içiyorum. 1bardakta yeşil çay içmeye çalışıyorum.benim hedefim hergün 1 saat egzersiz + 2 litre su içmek...
şu kadar kilo vericem diye hedef koyamıyorum çünkü bu hafta regl haftam , mutlaka ödem olacaktır :)
bugün
sabah
2 dili k.ekmeğinden karışık 2 tost
arada
1 çilekli activia,10gr kaju
öğlen
yarım porsiyon makarna,150 gr yoğurt.meyveli soda
arada
1 fincan yeşil çay
akşam
yarım porsiyon nohut yemeği,2 bardak ayran ve salata
toplam 1490 kl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?