Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

haftaya 1. olmak için çabalayalım mı hep birlikte Bir hedef koyalım kendimize. Ne dersiniz

Ya da uruz sen kaptanımız olarak hepimize ayrı ayrı hedefler belirle. Senin için uğraştırıcı olmazsa tabi. Bende isterseniz herkesin hedefe göre günük alması gerektiği kalori miktarını çıkartayım. Nasıl olur acaba? Hergün listelerimiz paylaşıyoruz. Birde kontrol ederiz kalori sepetinden. Yapamayana ceza

çok iyi fikir hatice 'cim..ben razıyım görevede , cezayada :) ama herkes kendi hedefini belirlese daha kolay olur sanki ne dersiniz kızlar ?? 1 haftalık sıkı yönetime varmısınız ?? eğer varız derseniz bende varım ..hedefimde 1 hafta boyunca günde en az 1 saat egzersiz ...nasıl ??

bana uyar yalnız ödül ve cezada olsun hırs yaparıs

Haklısın gülşenbaşak. Herkes kendi hedefini belirlese daha iyi olur canım :81:

Herkez kabul ederse bende belirleyim şimdiden haftaya tam 1,5 kilo vermiş olarak geleceğim

Ödül ve cezayıda belirleriz hemen

arada elma yiyemedim annem geldi meyve suyu getirdi 1 çay bardağının yarısını içtim ssonra 1 saat geçti acıkmaya başladım diğer yarısını da içtim 1 çay bardağı 52mi 56mı ne kaloriydi bakırım listemi yaparken kutuda öyle yazıyordu şimdi 1 elma yedim az stepte yürüdüm şimdi yarım elma daha yicem

güzel olur ama ben hedefimi baya aşağılarda tutarım
kalori sayımını deniyorum ilk defa pztsi üye olup başladım 5 günün ortalaması 1380 kl.bakalım ne kadar gidecek bilmiyorum bide reglim başaldı başlayacak benim hedefim -500 yada 750 gr

O zaman seninki 750 gr olsun ayseceylin. Azıcıkta zorlanalım Ne dersin?

O zaman seninki 750 gr olsun ayseceylin. Azıcıkta zorlanalım Ne dersin?
zorlamak sorun değilde canım günlük 1300- 1450 arası yiyorum, almam gereken 1750.sonucu haftaya göreceğim için ne kadar vereceğimi kestiremiyorum.şok diyet falanda yapmak istemiyorum.bu düzen benim için ideal ve sağlıklı.

tesekkür ederim canim ama bazen oluyor bende bir hafta yapamiyorum sykma canini
insallah sende yakin zamanda baslarsin spora

ayrica kizlar bende varim yani 1 saat spor ve menülerimiz kacamaksiz olacak
ayrica hedefim hastaya kadar 90 olmak kizimin dogum günü geldi catti ve ben 90 olamadim daha
gerci basarabilirmi bilmiyorum ama hedefim o bakalim

kızlar sizden bir ricam olacak ..madem birkaç kişi hedefleri belirledik o zaman liste yapmayı bilen bir arkadaşımız bir liste oluştursun ,isimleri ve 1 haftalık hedefleri yazsın ..o listede olan kişiler hergün düzenli olarak bugünkü görevimi yaptım veya yapmadım diye hergün yazsın ..1 hafta sonunda görevlerini tamamlayanlar ve yapamayanlar diye ayrılsın .. ne dersiniz ??

benim hedefim hergün 1 saat egzersiz + 2 litre su içmek...

şu kadar kilo vericem diye hedef koyamıyorum çünkü bu hafta regl haftam , mutlaka ödem olacaktır :)
aynen canım bende regl haftamdayım karnım agrımaya başladı sinyal gelio.ben günde 3 lt su içiyorum. 1bardakta yeşil çay içmeye çalışıyorum.

Yazılan mesajların hepsini okudum, çok güzel fikirler sunulmuş :)

Diğer takımlara baktım, onlar gibi ceza-ödül yöntemini uygulayabiliriz.
Her hafta kilo bildiriminde bulunanlar arasında en başarılı olanı (herkesin kilosu farklı olduğu için verilen kiloya göre değil, yüzdeye göre değerlendirme yapacağız) ve en başarısız olanı seçip değişik ödül ve cezalar verebiliriz :)

Ödül-ceza konusunda fikirlerinizi bekliyorum.
Söyleyin bakalım neler yapabiliriz bu konuda?
Tüm üyeler beyin fırtınası yapsın

Haticecim her gün ödevlere uymak zor olabilir çünkü önceden belirlediğimiz planlarla günlük rutinimiz uymayabiliyor ama herkes kendisini tanır ve kendine 1 haftalık hedefler belirleyebilir. Herkes bir hedef belirler, 1 kişi liste tutar ve her kim belirlediği hedefi yerine getirememişse ona da ceze verilir
Ben işin ceza kısmını çok sevdim, neden acaba :86:

bugün
sabah
2 dili k.ekmeğinden karışık 2 tost
arada
1 çilekli activia,10gr kaju
öğlen
yarım porsiyon makarna,150 gr yoğurt.meyveli soda
arada
1 fincan yeşil çay
akşam
yarım porsiyon nohut yemeği,2 bardak ayran ve salata
toplam 1490 kl

Liste çok güzel ama kalorisi fazla hesaplanmış gibi geldi bana :26:
Bazı kalorileri isteyerek mi fazla tuttun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…