Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hepinizin günü aydın olsun kızlar

Ben bugün ilk paylaşımımı yapıyorum.Hızlı hızlı dünkü listemden önce bunu yazayımki göndermeyin beni başka takıma

Elma diyetine pazar günü başladım, ama pazar akşamı yediğim balıktan sonra o günü saymıyorum.

Geçen hafta 63 kilo ile başladım buradaki güzel paylaşımıma ve şuan tam
60,9 kilo olmuşum bu sabah itibari ile. Buradaki güzel paylaşımlarınız bana resmen büyük bir gaz verdi aslında. Hepinize çoookk tşk ediyorum. Haftaya kadar yine elma diyetine devammm

Dünkü listem,

Sabah
1 sandaviç ekmeği arasına
3 dilim kaşar peyniri
3 dilim domates
1 dilim marul

şekersiz olan çaylarımı yazmıyorum buraya

Saat 2 te 1 ortaboy elma
Saat 4 te 2 tane hurma-1 ceviz
Saat 5 te 1 orta boy elma

Akşam

3 kepçe mercimek çorbası
veee 2 tane sıcak sıcak yediğim elmalı turta Kayın validem yapmış. Sıcak sıcak getirdi. Aaaaaa neymiş o elma elma nereye kadar. Çorba içtim ben dediysemde..İllaki tadına bak dedi, 2 tane götürdüm bende. Çokk güzeldi.

Afiyet olsun fakat yağ kilo olmasın şeker

süpersin canım

Afiyet olsun fakat yağ kilo olmasın şeker

Tşk lamamma,

İnsan dayanımıyor işte böyle arada. Kilo olmasın ne olur. Ben bu gruba katılmadan önce 57 kilo kadar düşmüştüm. Ama sonra yine 63 kiloya çıktım. Şimdi kendimi firenlemiş olsaydım idealimdeki kiloya çok yakın olcaktım belkide. Kiloya hayır :92: kiloya hayır :92:

ohhh kötü haber 62.5 ( ama bu bana ders olur inşallah!!!
bugün her zamankinden daha azimli ve daha hırslıyım..
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın eğer kilo veremezsem atın beni gruptan :90:

Bu haftada böyle olsun canım üzülme, banada oldu geçmişte. Şuan çok hırslıyım. İnsan isterse yapıyor. Hep bunu düşünmek lazım.
Bak nerelerden gelmişsin buraya. Bu hafta daha iyisini yapıp telafi edeceksin bence

Dün akşam güzel bir haber aldık. Eltimlerin bir çocuğu daha oluyor :)

Ama
Haziran 22 de oğullarının sünnet düğünü vardı. Onun içinde acilen zayıflamam lazımdı. Elbisemin ilk provası nisanın 2. haftası diye. Ama düğün 19 nisana alındı. Yani bu kiloyla dikilmek zorunda kaldı elbisem. Haftaya ilk provaya gideceğim. Ozmana kadar 58 olsam bari Ya da 57 ):

Etracım çok motive edici bir yazı olmuş, bayıldım :)
Ben de kendi kendime böyle düşünerek tekrardan disiplinli bir şekilde hareket etmeye başladım...
Senin de en kısa zamanda eski azimli Etra olarak aramızda olacağından eminim canım

Çok tatlısın ya :)

Azracım
Neden listeden çıkmak istiyorsun ki?
Bildirim zamanları online olmayacağın için mi?
Hmm, o zaman ben de kendimi toparlayana kadar listeden çıkayım, kendimi hep suçlu hissediyrum

Papatyacım
O kadar yemene rağmen yine de iyisin :)
Toparladığında her şey tekrar güzel olacak

Haticecim
Çok tebrik ederim, çk güzel kilo vermişsin, darısı başımıza

hadi bakalım azracım en kıza zamanda dön aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…