• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hepinizin günü aydın olsun kızlar :66:

Ben bugün ilk paylaşımımı yapıyorum.Hızlı hızlı dünkü listemden önce bunu yazayımki göndermeyin beni başka takıma :54:

Elma diyetine pazar günü başladım, ama pazar akşamı yediğim balıktan sonra o günü saymıyorum.

Geçen hafta 63 kilo ile başladım buradaki güzel paylaşımıma ve şuan tam
60,9 :52: kilo olmuşum bu sabah itibari ile. Buradaki güzel paylaşımlarınız bana resmen büyük bir gaz verdi aslında. Hepinize çoookk tşk ediyorum. Haftaya kadar yine elma diyetine devammm

Dünkü listem,

Sabah
1 sandaviç ekmeği arasına
3 dilim kaşar peyniri
3 dilim domates
1 dilim marul

şekersiz olan çaylarımı yazmıyorum buraya

Saat 2 te 1 ortaboy elma
Saat 4 te 2 tane hurma-1 ceviz
Saat 5 te 1 orta boy elma

Akşam

3 kepçe mercimek çorbası
veee 2 tane sıcak sıcak yediğim elmalı turta:17: Kayın validem yapmış. Sıcak sıcak getirdi. Aaaaaa neymiş o elma elma nereye kadar. Çorba içtim ben dediysemde..İllaki tadına bak dedi, 2 tane götürdüm bende. Çokk güzeldi.

Dünkü listem,

Sabah
1 sandaviç ekmeği arasına
3 dilim kaşar peyniri
3 dilim domates
1 dilim marul

şekersiz olan çaylarımı yazmıyorum buraya

Saat 2 te 1 ortaboy elma
Saat 4 te 2 tane hurma-1 ceviz
Saat 5 te 1 orta boy elma

Akşam

3 kepçe mercimek çorbası
veee 2 tane sıcak sıcak yediğim elmalı turta:17: Kayın validem yapmış. Sıcak sıcak getirdi. Aaaaaa neymiş o elma elma nereye kadar. Çorba içtim ben dediysemde..İllaki tadına bak dedi, 2 tane götürdüm bende. Çokk güzeldi.

Afiyet olsun fakat yağ kilo olmasın şeker

Hepinizin günü aydın olsun kızlar :66:

Ben bugün ilk paylaşımımı yapıyorum.Hızlı hızlı dünkü listemden önce bunu yazayımki göndermeyin beni başka takıma :54:

Elma diyetine pazar günü başladım, ama pazar akşamı yediğim balıktan sonra o günü saymıyorum.

Geçen hafta 63 kilo ile başladım buradaki güzel paylaşımıma ve şuan tam
60,9 :52: kilo olmuşum bu sabah itibari ile. Buradaki güzel paylaşımlarınız bana resmen büyük bir gaz verdi aslında. Hepinize çoookk tşk ediyorum. Haftaya kadar yine elma diyetine devammm

süpersin canım :16:

Afiyet olsun fakat yağ kilo olmasın şeker

Tşk lamamma,

İnsan dayanımıyor işte böyle arada. Kilo olmasın ne olur. Ben bu gruba katılmadan önce 57 kilo kadar düşmüştüm. Ama sonra yine 63 kiloya çıktım. Şimdi kendimi firenlemiş olsaydım idealimdeki kiloya çok yakın olcaktım belkide. Kiloya hayır :92: kiloya hayır :92:

ohhh kötü haber 62.5 :(( ama bu bana ders olur inşallah!!!
bugün her zamankinden daha azimli ve daha hırslıyım..
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın eğer kilo veremezsem atın beni gruptan :90:

Bu haftada böyle olsun canım üzülme, banada oldu geçmişte. Şuan çok hırslıyım. İnsan isterse yapıyor. Hep bunu düşünmek lazım.
Bak nerelerden gelmişsin buraya. Bu hafta daha iyisini yapıp telafi edeceksin bence :65:

Dün akşam güzel bir haber aldık. Eltimlerin bir çocuğu daha oluyor :)

Ama
Haziran 22 de oğullarının sünnet düğünü vardı. Onun içinde acilen zayıflamam lazımdı. Elbisemin ilk provası nisanın 2. haftası diye. Ama düğün 19 nisana alındı. Yani bu kiloyla dikilmek zorunda kaldı elbisem. Haftaya ilk provaya gideceğim. Ozmana kadar 58 olsam bari :( Ya da 57 ):

eveettttt xetrax sahalara geri dönüyor :1:

.... beynimi temizliyorum.. tüm yorgunluklarimdan ,yilginliklarimdan, pasif yanimdan, agirliklarimdan, zayif yanlarimdan, kendimi arindiriyorum... dibe vurdum ama sorun degil kendimi affediyorum.. ayaga kalkiyorum tekrar !!
Verdigim 6-7 kiloyu düsünüyorum.. eger bugünkü yediklerim gibi yemeye devam edersem verdigim kilolar gram gram vücuduma yapisacak. Üstümden cikardigim artik bol dedigim kiyafetleri tekrar giymem gerekecek. Kendime güvenimi kaybedecegim. Cevremdeki insanlarin yapamadi beceremedi kilo vermeyi dediklerini düsünecegim.. Hersey bir yana ve herseyden en önemlisi.. hayalimdeki görütüyü aynada göremeyecegim.. istedigim bu mu ? hayir hayir.. bu dediklerim kesinlikle benim gelecegim degil !!

Benim gelecegim de sunlar var.. Her sabah erken uyanip güne mutlu ,pozitif baslayacagim. Saglik besinlerden olusan güzel bir kahvalti yapip.. sorumluluklarimi yapmak icin gün boyu hareket halinde olacagim. Kosusturmalarim sayesinde kalori yakarken , yedigim besinlerin de saglikli olmasini cok önemseyecegim. Her aksam eve geldigimde hic olmadi yarim saat vücudumun sıkılasması icin egzersiz yapip, bol bol su icecegim. Böylelikle hergün bu sayfayi actigimda sizlere anlatacagim güzel seylerim olacak, persembe ve cumalari basarisiz görünmeyecegim. Ne kendimin ne de takimimin yüzünü kara cikarmayacagim.. Bunlari yapabilirim ben ! yapmadigim bir is degil...yaptim ! yine yapabilirim ki... eveeettttt.... yine yeniden kaldigim yerden, kazandigim tecrübelerle derin bir nefes alip yoluma devam ediyorum... :34: ve son olarak hayatimin yenilenis cümlesiyle herseye bismillah diyorum :16:

Bundan önceki hayatimin son günüydü ! Bundan sonraki hayatiminsa ilk günü... :16::16::16:

Etracım çok motive edici bir yazı olmuş, bayıldım :)
Ben de kendi kendime böyle düşünerek tekrardan disiplinli bir şekilde hareket etmeye başladım...
Senin de en kısa zamanda eski azimli Etra olarak aramızda olacağından eminim canım :70:

uruz yarın kilo bildirimimi yapacağım umarım geç uyanmam neyse benden başka yeni adapte olmaya çalışan kim var göremedim herkes süper biçimde diyet modunda listeye ilk giremicek kişiyim sanırım bu açıdan bakılırsa ama önceliğe göreyse sabah 5e kurayım saati:27:neyse alınmasam bile başka takımlara geçemem çünkü size alıştım sizleri bırakamam :63:bugün kimse yokken 9. takıma uğradım ısınamadığımdan bişey yazmadan çıktım... yani neymiiiiş.. kapıdan kovsanız bacadan gircem ...:27::27::1::9:

:9::9: Çok tatlısın ya :)

Azracım
Neden listeden çıkmak istiyorsun ki?
Bildirim zamanları online olmayacağın için mi?
Hmm, o zaman ben de kendimi toparlayana kadar listeden çıkayım, kendimi hep suçlu hissediyrum :31:

Papatyacım
O kadar yemene rağmen yine de iyisin :)
Toparladığında her şey tekrar güzel olacak :66:

Haticecim
Çok tebrik ederim, çk güzel kilo vermişsin, darısı başımıza :71:

wingim cnm bnm dietime adepte olamıyorum 3 aşağı 5 yukarı oluyorum
şu sıralar yeme düzenim alt üst
takıma kötü yansımak istemiyorum
kendim düzene döndüğüm an süper olarak burdayım
ayrıldım sanma bn online oldukça 8.takımdayım bilesin
hadi bakalım azracım en kıza zamanda dön aramıza

Back